Halvat lennot Kemijärvi

Halvimmat lennot kohteeseen Kemijärvi

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 41 € yhdensuuntaisille lennoille ja 82 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Finnair
Norwegian Air International Ltd
Finnair
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd
Finnair

Tietoa Kemijärvestä

Lennot Kemijärvelle

Suomen pohjoisimman kaupungin vetovoima perustuu kauniisiin rantamaisemiin ja talviurheilumahdollisuuksiin. Kaupungissa on myös eloisa kulttuurielämä kesätapahtumineen, museoineen ja kulttuurikeskuksineen. Kemijärvi on myös erinomainen tukikohta Lapin matkalle, aioit sitten kesäiselle vaellukselle tai laskettelemaan.

Kemijärven lähelle pääsee muualta Suomesta lentäen. Lähimpänä Kemijärveä ovat Rovaniemen lentokenttä (RVN) ja Kuusamon lentokenttä (KAO). Rovaniemen lentokenttä on noin 10 kilometrin päässä kaupungin keskustasta, josta voi hypätä Kemijärvelle vievän linja-auton tai junan kyytiin. Kuusamon lentokentältä voi matkustaa Kuusamon keskustaan, josta on linja-autoyhteys Kemijärvelle. Lennot Helsinki-Vantaan lentokentältä (HEL) Kuusamon lentoasemalle kestävät noin tunnin, Rovaniemelle lentoaikaa kertyy tunti ja vartti. Matkan voi myös taittaa vuokra-autolla, joka on hyvä ratkaisu jos matkatavaraa on paljon. Lento Kemijärvelle on kätevä tapa päästä nopeasti Lapin unohtumattomiin maisemiin!

Kaunista luontoa, kiinnostavaa kulttuuria ja runsaasti aktiviteettejä – varaa halvat lennot Kemijärvelle

Kemijärven sijainti Lapin sydämessä ja vesistön äärellä tekee siitä verrattoman luontomatkailijan kohteen. Kesäaikaan Kemijärveltä voi tehdä monenlaisia retkiä luontoon, ja esimerkiksi useita päiväretkiä luonnossa patikoiden. Polut vievät niin metsäisiin rantamaisemiin kuin lähistön kyliinkin. Niin Kemijoella kuin Kemijärvelläkin voi myös meloa ja soudella. Oppaiden kanssa voi taas lähteä vaikkapa ratsastusretkelle tai kalastamaan. Unohtumaton kokemus on risteily Kemijärven vesistöissä vanhaa perinteistä tukinuittoreittiä pitkin. Kemijärvellä voi tietenkin myös pulikoida. Kaupungin keskustan Pöyliöjärven hiekkarannalla viihtyvät niin isommat kuin pienemmätkin vesipedot! Hyvin varustellulla rannalla on pukukopit ja kesäkahvilakin. Hieman kauempana on puolestaan suurempi, kaunis Kalkonniemen uimaranta, jonne on kätevintä ajaa autolla. Pyörälläkin muutaman kilometrin matkan voi taittaa. Uimarannalla voi viettää koko päivän, ja siellä voi myös grillata omia ruokiaan.

Talvella itse kaupungissa on melko hiljaista, mutta loma Kemijärvellä on loistava tapa yhdistää lappilaiseen pikkukaupunkiin tutustuminen sekä laskettelu. Lähimpänä Kemijärveä sijaitsevat Suomun laskettelurinteet. Pyhällekin matkaa on vain 50 kilometriä. Laskettelukeskuksissa on paljon hauskaa puuhaa niin lapsille kuin aikuisillekin, ja niissä on myös ruokailumahdollisuus. Maastohiihtäjien ei tosin tarvitse lähteä Kemijärveltä hiihtokeskukseen: Kemijärven lähistöllä on loistavia latuja kauniissa maisemissa. Alueella voi myös aistia Lapin taikaa, sillä seudulla on hyvät mahdollisuudet nähdä ja kokea revontulia.

Kemijärvellä on myös mielenkiintoista kulttuuritarjontaa. Kesällä juhlistetaan yötöntä yötä monenlaisin ulkoilmatapahtumin. Kaupungin kulttuurikeskuksessa on mielenkiintoista tarjontaa, kuten taidenäyttelyitä ja konsertteja. Kemijärven kotiseutumuseossa pääsee puolestaan kurkistamaan menneisyyteen: se sijaitsee 1800-luvun talonpoikaistalossa, ja siellä kuvaillaan paikallista elämänmenoa 1900-luvun alussa. Nähtävyyksien joukkoon kuuluu myös 1950-luvulla rakennettu Kemijärven kirkko. Se ei ole kaupungissa ensimmäinen laatuaan, vaan ensimmäinen kirkko seudulle rakennettiin jo 1600-luvulla.

Lentotarjouksia Kemijärvelle kannattaa etsiä sesonkien ulkopuolella

Kemijärvi on erinomainen talvi- ja kesäkohde, ja kuten muuallakin Lapissa, siellä eletään lomasesonkien mukaan. Laskettelurinteet ovat auki alkutalvesta kevääseen saakka, ja etenkin hiihtolomien ja pääsiäisen aikaan vierailijoita on runsaasti. Vuodenvaihteessa Lappiin, joulupukin maille, saapuu puolestaan runsaasti matkailijoita ulkomailta. Kesällä vierailijamäärässä ei ole niin selkeitä piikkejä, mutta loma-aikoihin matkailijoita on selvästi enemmän. Näihin aikoihin lentoliput Kemijärvelle eivät ole edullisimmillaan, ja halvat liput saa varmimmin sesonkien ulkopuolella. Autovuokraamo Kemijärvellä puolestaan palvelee niitä matkailijoita, jotka haluavat tehdä päiväretkiä Kemijärven lähiseudulle, tai taittaa matkat laskettelurinteeseen itsenäisesti. Yöpyminen Kemijärvellä järjestyy kätevästi kaupungin keskustassa. Niin sekä kaupat ja muut palvelut että kulttuuririennot ja museot ovat lähellä. Kemijärvellä voi myös majoittua rannan tuntumaan kauniisiin maisemiin. Keskusta on silti kuitenkin lyhyen etäisyyden päässä.

Usein kysytyt kysymykset

Suosittuja lentoja kohteeseen Kemijärvi

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 41 € yhdensuuntaisille lennoille ja 82 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Norwegian Air International Ltd
Norwegian Air International Ltd