Halvat lennot Kiova

Halvimmat lennot kohteeseen Kiova

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 110 € yhdensuuntaisille lennoille ja 155 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Air Baltic
Air France
Air Baltic
Turkish Airlines
Lufthansa
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Air Baltic
Lufthansa

Lisätietoja – Kiova

Lennot Kiovaan

Kaunis miljoonakaupunki Kiova on Itä-Euroopassa sijaitsevan Ukrainan pääkaupunki. Suomesta on hyvät yhteydet Kiovaan. Helsinki-Vantaan lentoasemalta lennetään lähes päivittäin suora lento Kiovaan Borispolin kansainväliselle lentoasemalle. Expedian kautta voit löytää helposti lentotarjouksia Kiovaan ja samalla voit kätevästi varata hotellin Kiovasta.

Suomesta lennetään Kiovan kahdesta lentoasemasta suuremmalle, Borispolin kansainväliselle lentoasemalle, joka sijaitsee vajaan tunnin ajomatkan päässä Kiovan keskustasta. Matkan voi kulkea helposti linja-autolla tai taksilla. Mikäli haluat ajaa itse matkasi aikana, löydät autovuokraamot Kiovasta helposti Expedian avulla.

Ukrainan suurin kaupunki Kiova sijaitsee maan pohjoisosissa. Kaupungissa vallitsee mannerilmasto, joten kesät ovat lämpimiä ja talvet kylmiä. Paras matkustusaika Kiovaan on leutosäinen alkukesä tai -syksy. Kiova on tunnettu erityisesti historiallisesta arkkitehtuuristaan sekä kauniista kirkoista ja luostareista. Pyhän Sofian katedraali sekä Kiovan luolaluostari on valittu UNESCOn maailmanperintöluetteloon. Kiovasta löytyy myös paljon kiinnostavia museoita, kuten Kiovan historiallinen museo ja Suuren Isänmaallisen sodan museo, jonka katolla komeilee yli 100 metriä korkea Äiti Maa -patsas. Kiovasta voi lähteä myös esimerkiksi järjestetylle kiertomatkalle lähellä sijaitsevalle Tshernobylin alueelle.

Lentäminen Suomesta Kiovaan

Matkustaminen Suomesta Ukrainan pääkaupunkiin on helppoa, sillä Helsinki-Vantaan lentoasemalta lennetään useita lentoja Kiovaan päivittäin. Koska Helsingistä lennetään lähes päivittäin myös suora lento Borispolin kansainväliselle lentoasemalle, pääsee myös Suomen muilta lentoasemilta lentämään Kiovaan yhdellä vaihdolla. Suoran reittilennon kesto on noin kaksi tuntia. Välilaskullisten lentojen kestot ja hinnat vaihtelevat suuresti, mihin on syytä kiinnittää huomiota matkoja varattaessa. Expedian avulla löydät itsellesi sopivimmat lennot Kiovaan. Lentojen hinnassa voit säästää varaamalla pakettimatkan Kiovaan.

Suomen kansalainen tarvitsee Ukrainaan matkustettaessa mukaansa matkan ajan voimassa olevan passin tai virallisen henkilökortin. Viisumia matkalle ei tarvita, ellei matkan kesto ylitä 90:tä vuorokautta. Ukrainan valuutta on hryvnia.

Lennot Kiovaan Borispolin lentoasemalle

Tätä artikkelia kirjoitettaessa Ukraine International Airlines -lentoyhtiö lentää talvikaudella tiistaita ja lauantaita lukuun ottamatta joka päivä suoran reittilennon Helsinki-Vantaan lentoasemalta Borispolin kansainväliselle lentoasemalle. Kesäkaudella suora reittilento lennetään jokaisena päivänä. Suomesta lennetään myös useita päivittäisiä lentoja yhdellä tai useammalla välilaskulla Borispolin lentoasemalle.

Ukrainan suurin lentoasema Borispoli sijaitsee noin 29 kilometrin päässä Kiovasta Borispolin kaupungissa. Lentoasemalta kulkee säännöllisesti linja-auto Kiovan päärautatieasemalle, josta voi jatkaa helposti matkaa metrolla kaupungin keskustaan. Linja-autopysäkit löytyvät B- ja D-terminaalien ulkopuolelta. Matkan voi kulkea myös taksilla, sillä Ukrainassa taksimatkat ovat suhteellisen halpoja Euroopan hintatasolla. Lentoasemalla sijaitsee myös useiden kansainvälisten autovuokraamojen toimipisteet. Matka keskustaan kestää ruuhkasta riippuen noin 40 minuuttia.

Borispolin lentoasemalta löytyy ravintoloita, kahviloita ja verovapaa myymälä terminaali D:stä. Lentoaseman hotelli sijaitsee noin neljän kilometrin päässä Borispolin kaupungissa. Lentoaseman ja hotellin välillä on ilmainen kuljetus hotellin asiakkaille.

Lennot Kiovaan Riian kautta

Voit halutessasi matkustaa Kiovaan myös lentämällä Riian lentoaseman kautta. Latvian pääkaupunki Riian lentoasemalta lennetään päivittäin useita suoria reittilentoja Kiovaan Borispolin lentoasemalle. Lennot kestävät noin tunnin ja 40 minuuttia. Suomesta on hyvät lentoyhteydet Riian lentoasemalle. Helsinki-Vantaan lentoasemalta lennetään päivittäin useita noin tunnin mittaisia suoria reittilentoja Riian lentoasemalle. Myös Turun lentoasemalta on mahdollista lentää useita kertoja viikossa suoria reittilentoja Riian lentoasemalle. Lentoaika Turun ja Riian lentoasemien välillä on noin tunti. Riian lentoasema on pieni, joten koneen vaihtaminen onnistuu helposti. Lentoasemalta löytyy verovapaa myymälä, kauppoja ja kahviloita.

Usein kysytyt kysymykset

Suosittuja lentoja kohteeseen Kiova

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 110 € yhdensuuntaisille lennoille ja 155 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Air Baltic
Air Baltic