Halvat lennot Kuressaare

Halvimmat lennot kohteeseen Kuressaare

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 27 € yhdensuuntaisille lennoille ja 52 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

FlexFlight
FlexFlight

Lisätietoja – Kuressaare

Lennot Kuressaareen

Kuressaare on Viron länsiosissa sijaitsevan Saarenmaan saaren pääkaupunki ja erittäin viihtyisä lomakohde. Kuressaare sijaitsee Saarenmaan etelärannikolla. Kaunis saaristomaisema, kulttuuritapahtumat, kylpylähoidot, keskiaikainen linna ja houkuttelevat kahvilat tekevät Kuressaaresta oivan matkakohteen. Parhaat lennot Kuressaareen löydät tietenkin Expedian kautta.

Suomesta voi lentää joko Tallinnaan tai Tarttoon. Suoria lentoja Viroon on vain Helsingistä. Tallinnan lentoasemalta voi jatkaa Viron sisäisellä lennolla Kuressaareen. Lento kestää 45 minuuttia. Tallinnasta ja Tartosta on myös suora linja-autoyhteys Kuressaareen. Matka Tallinnasta kestää noin neljä tuntia ja Tartosta noin kuusi tuntia vuorosta riippuen. Kuressaareen on myös helppo ajaa itse suoraan lentoasemalta. Expedian kautta voit helposti varata vuokra-auton Kuressaaressa.

Kuressaare on elävimmillään kesäkaudella, jolloin ihmiset, markkinat ja erilaiset tapahtumat täyttävät kaupungin sekä sen ympäristön. Kesällä myös lämpötilat ovat miellyttävimmillään. Kuressaare on hyvä kohde myös ruoasta, musiikista, luonnosta tai kylpylähoidoista pitäville. Pitkästä historiasta muistuttaa Kuressaaren linna sekä monet muut upeat historialliset rakennukset. Expedian kautta voit varata itsellesi parhaiten sopivan hotellin Kuressaaresta. Tarjolla on vaihtoehtoja sekä lähellä rantaa että keskellä kaupunkia, aina vaatimattomammista majapaikoista monen tähden hotelleihin.

Lentäminen Suomesta Kuressaareen

Helsinki-Vantaan kansainväliseltä lentoasemalta on ollut suoria lentoja Tallinnaan ja Tarttoon. Lentoaika on vain 30–40 minuuttia. Muualta Suomesta Viroon on helppo lentää vaihtamalla konetta Helsingissä. Helsingin ja Tallinnan välillä on myös laivayhteys. Tallinna on Tarttoa lähempänä Kuressaarta, mutta Tarttokaan ei ole mahdottoman kaukana. Kuressaareen voi lentää vain Tallinnasta. Koska Kuressaare on kesäkohde, lentojen hinnat voivat olla hieman korkeammat kesäkaudella. Tallinnaan on halvinta lentää keväällä ja syksyllä; kalleinta lentäminen on jouluna ja kesällä. Edullisimmista hinnoista voi nauttia, jos matkan varaa muutamaa kuukautta ennen lähtöä.

Lennot Kuressaaren lentoasemalle

Kuressaaressa on oma pieni lentoasemansa. Sinne on reittilentoja vain Tallinnasta, joten konetta on aina vaihdettava Tallinnan lentoasemalla, ellei kyse ole erityisestä charter-lennosta. Lentoyhteyksiä on vain pari päivässä lähinnä arkipäivisin. Lento Tallinnasta Kuressaareen kestää 45 minuuttia. Lentoasemalta on linja-autoyhteys Kuressaaren keskustaan. Lentoasema sijaitsee aivan kaupungin kupeessa, joten myös taksin ottaminen on varteenotettava vaihtoehto.

Lennot Tallinnan lentoasemalle

Tallinnan kansainvälinen lentoasema sijaitsee neljän kilometrin päässä Tallinnan keskustasta. Lentoasemalta on paikallisbussiyhteys keskustaan. Helsingin ja Tallinnan väliset suorat lennot kestävät 30–35 minuuttia. Muualta Suomesta matka-aika on vaihdon vuoksi 3–6 tuntia. Tallinnan ja Kuressaaren välillä on useampia linja-autovuoroja päivässä. Vuorosta riippuen matka kestää noin kolmesta ja puolesta tunnista reiluun neljään tuntiin. Lentoasemalta voi myös vuokrata auton ja ajaa itse Kuressaareen. Lentoaseman ja Kuressaaren välinen etäisyys on noin 220 kilometriä, ja ajaen siihen menee noin neljä tuntia.

Lennot Tarton lentoasemalle

Helsinki-Vantaalta on ollut suoria lentoja myös Tarttoon. Lentoaika on vain 40 minuuttia. Tartosta on hieman pidempi matka Kuressaareen kuin Tallinnasta, ja linja-autovuoroja on päivässä vähemmän, mutta hankalaa siirtyminen Tartosta Kuressaareen ei kuitenkaan ole. Lyhimmillään linja-automatka kestää noin viisi tuntia ja 40 minuuttia, pisimmillään noin kuusi tuntia ja 20 minuuttia.

Jos haluat saada matkastasi kaiken irti, muista myös Expedian tarjoamat upeat pakettitarjoukset Kuressaareen. Niiden avulla voit mahdollisesti nauttia hieman edullisemmista hinnoista, minkä lisäksi matkan varaaminen käy helpommin.

Usein kysytyt kysymykset