Pääosion alkuosa

Lisätietoja – Lima

Lennot Limaan

Haaveiletko lomasta Etelä-Amerikassa? Expedia.fi voi tehdä haaveistasi totta. Varaa edullinen lento Limaan, niin pääset kokemaan Perun ikivanhat nähtävyydet, vehreät viidakot ja jäljittelemättömän kulttuurin yhden unohtumattoman matkan aikana. Osoitteessa Expedia.fi pääset seuraamaan uusimpia tarjouksia ja erikoishintoja. Maailmanmatkailu ei koskaan ole ollut näin helppoa.

Edulliset lennot Limaan: Missä käydä?

Lima on energinen kohde, jossa on runsaasti dynaamisia alueita, arvokkaita aukioita ja värikkäitä ravintoloita. Saat eniten irti lennoistasi Limaan aloittamalla tutustumisen kaiken ytimestä, Liman keskusta-alueesta Centrosta. Neljään selvästi eri alueeseen jaettu keskusta-alue tarjoaa verrattoman tilaisuuden kurkistaa sekä alueen menneisyyteen että nykyisyyteen. UNESCOn maailmanperintökohde Centro Historico on merkittävä historiallisten rakennusten ja arvokkaiden aukioiden keskittymä. Alueen vanhimmat rakennukset sijaitsevat Barrio Altosin alueella, ja Barrio Chino tarjoaa tilaisuuden kurkistaa perulaiseen China Towniin. Santa Beatriz on myös näkemisen arvoinen. Sieltä löydät alueen parhaat puistot, joissa voi rentoutua, kävellä ja seurata ohi kulkevia ihmisiä.

Lentolipulla Limaan pääset tietysti muuallekin kuin kaupungin keskustaan. Kun varaat edulliset lennot tähän kohteeseen, varaat samalla mahdollisuuden nähdä Mirafloresin aarteet. Tämä upea alue on täynnä ravintoloita, putiikkeja ja laajoja puutarhoja, eikä matka ole täydellinen ilman muutaman tunnin (tai muutaman päivän) tutustumista alueeseen. Jos ostat lennot Limaan riittävän aikaisin, saatat saada alennusta lomapaketeista.

Varaukset ja hintatiedot

Oletko jo valmis varaamaan matkasi? Osoitteessa Expedia.fi voit etsiä erikoistarjouksia, vertailla hintoja ja ostaa lentosi. Kauttamme löydät myös viime hetken tarjouksia, lomapaketteja ja matkalla tarvittavia palveluita, jotta pääset näkemään nähtävyyksiä lompakkoa liikaa rasittamatta. Iltaisin ympärilläsi syttyvät Perun kauneimmat kaupungin valot.

Expedia on yksi maailman suurimmista verkkomatkatoimistoista, ja siksi voimme tarjota parhaat lentohinnat. Kannattaa siis aina tarkistaa hinnat Expedian sivuilta, ja muistaa, että halvimmat lentoliput myydään pois nopeasti.

Expedian sivut ovat nopeat ja helpot käyttää. Löydät taatusti parhaat lentohinnat ja voit tehdä varauksen suoraan kauttamme. Expedian sivuilla voit selata satoja halpoja lentotarjouksia löytääksesi itsellesi sopivimmat lennot. Voit myös valita itsellesi sopivimman lentoajankohdan sekä lentoyhtiön. Jos tarvitset lisää apua, Expedian asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8.30–17.30. Osaava henkilökuntamme voi auttaa sinua löytämään parhaat lennot kohteeseen Lima tai missä tahansa muussa sinua askarruttavassa asiassa. Kun varaat lennot Expedian kautta voit olla varma, että olet varannut parhaat lennot parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Tietoa lennoista kohteeseen Lima

Kohdelentokenttä Lima
Kohdelentokentän IATA-koodi LIM