Halvimmat lennot kohteeseen Nairobi

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

" ORY Pariisi – NBO Nairobi 461,71 € "

" HEL Helsinki – NBO Nairobi 518,25 € "

" BCN Barcelona – NBO Nairobi 531,17 € "

" ARN Tukholma – NBO Nairobi 570,96 € "

" BMA Tukholma – NBO Nairobi 592,51 € "

" DUB Dublin – NBO Nairobi 677,68 € "

" LHR Lontoo – NBO Nairobi 681,71 € "

" CDG Pariisi – NBO Nairobi 718,24 € "

" ACC Accra – NBO Nairobi 1 086,10 € "

" LGW Lontoo – NBO Nairobi 1 179,33 € "Lisätietoja – Nairobi

Nairobi lennot

Etsitkö halpoja lentoja kohteeseen Nairobi, Kenia? Expedian maailmanlaajuisesta lentoyhtiöiden valikoimasta löydät suuren määrän vaihtoehtoja, kun haluat vertailla lentohintoja kohteeseen Nairobi. Vertaa eri lentoyhtiöiden hintoja, lähtö- ja saapumisaikoja sekä varaa halvat lennot - Expedialta löydät varmasti mieluisesi lennot parhaaseen hintaan! Expedia tarjoaa halvimmat lennot moniin kohteisiin kaikkialle maailmaan, ja saatat saada vieläkin enemmän säästöjä, jos yhdistät lentoosi hotellivarauksen kohteessa Nairobi. Muista siis aina tarkistaa lennot Expedian sivuilta loman lähestyessä.

Expedia on yksi maailman suurimmista verkkomatkatoimistoista, ja siksi voimme tarjota parhaat lentohinnat. Kannattaa siis aina tarkistaa hinnat Expedian sivuilta, ja muistaa, että halvimmat lentoliput myydään pois nopeasti.

Expedian sivut ovat nopeat ja helpot käyttää. Löydät taatusti parhaat lentohinnat ja voit tehdä varauksen suoraan kauttamme. Expedian sivuilla voit selata satoja halpoja lentotarjouksia löytääksesi itsellesi sopivimmat lennot. Voit myös valita itsellesi sopivimman lentoajankohdan sekä lentoyhtiön. Jos tarvitset lisää apua, Expedian asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8.30–17.30. Osaava henkilökuntamme voi auttaa sinua löytämään parhaat lennot kohteeseen Nairobi tai missä tahansa muussa sinua askarruttavassa asiassa. Kun varaat lennot Expedian kautta voit olla varma, että olet varannut parhaat lennot parhaaseen mahdolliseen hintaan.


Tutustu kohteeseen Nairobi

Lennätkö kohteeseen Nairobi? Nairobi – tutustu alueeseen ja löydä parhaat hotellit, lomakohteet ja autovuokraamot Expedian matkaoppaan avulla!

Lähellä olevia vaihtoehtoisia lentokenttiä

  • Jomo Kenyattan kansainvälinen lentokenttä (NBO)
  • Wilson (WIL)