Pääosion alkuosa

Halvimmat lennot kohteeseen Pisa

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Pisa

Tietoja Pisasta

Lennot Pisaan

Suomesta lennetään kesäkaudella viikoittain suoria lentoja Pisaan Galileo Galilein lentoasemalle. Kesäsesongin ulkopuolella kaupunkiin lennetään vain yhden välilaskun sisältäviä lentoja harvakseltaan. Halutessasi voit lentää myös noin 85 kilometrin päässä sijaitsevalle Firenzen lentoasemalle, jolle yhden välilaskun lentoja on saatavilla päivittäin useita Helsinki-Vantaan lentoasemalta vuoden ympäri. Expedian avulla löydät helposti halvat lennot Pisaan. Samalla voit kätevästi tehdä myös hotellivarauksia Pisasta.

Erityisesti kaltevasta tornistaan tunnettu Pisa on yksi Italian suosituimmista matkakohteista. Toscanassa sijaitsevassa kaupungissa onkin paljon nähtävää ja koettavaa. Kaupunki on täynnä loisteliaita keskiaikaisia nähtävyyksiä sekä erinomaisia ostosmahdollisuuksia. Kaupungissa sijaitsee myös esimerkiksi 1500-luvulta peräisin oleva maailman vanhin kasvitieteellinen puutarha Orto botanico. Pisan alue on tunnettu myös kuumista lähteistään ja termaalikylpylöistä, joten kaupungin ihmeiden ihastelun ohessa voit viettää myös rentouttavaa kylpylälomaa jollakin lähialueen suosituista kylpylöistä. Jos haluat tutustua kaupunkiin ja sen lähialueisiin autolla, löydät Expediasta autovuokraamot Pisasta.

Lentäminen Suomesta Pisaan

Lento Pisaan onnistuu Suomesta helpoimmin kesäsesongin aikaan, jolloin Helsinki-Vantaan lentoasemalta lennetään päivittäin muutamia yhden välilaskun sisältäviä lentoja sekä viikoittain muutamia suoria lentoja kaupungin omalle lentoasemalle. Erityisesti kesäsesongin ulkopuolella kannattaa harkita lentämistä noin 85 kilometrin päässä kaupungista sijaitsevalle Firenzen lentoasemalle, jonne lennetään Helsinki-Vantaan lentoasemalta päivittäin useita yhden välilaskun sisältäviä lentoja ympäri vuoden. Suora lento Galileo Galilein lentoasemalle kestää noin kolme tuntia ja 15 minuuttia, mutta välilaskullisten lentojen kestot ja hinnat vaihtelevat paljon. Expediasta löydät helposti itsellesi sopivimmat lentoliput Pisaan. Lentojen hinnoissa voit myös säästää varaamalla Expedian kautta pakettimatkan Pisaan.

Suomen kansalainen tarvitsee Italiaan matkustettaessa passin tai virallisen henkilökortin. Italian valuutta on euro.

Lennot Pisaan Galileo Galilein lentoasemalle

Suomesta lennetään kesäsesongin aikana suoria lentoja muutaman kerran viikossa Galileo Galilein lentoasemalle. Kesäsesongin ulkopuolella suurin osa lennoista sisältää vähintään kaksi välilaskua. Päivittäin on kuitenkin tarjolla myös muutamia vain yhden välilaskun sisältäviä lentoja, joten lentojen varaamisen kanssa kannattaa olla ajoissa liikkeellä.

Galileo Galilein lentoasema sijaitsee vain noin kilometrin päässä Pisasta. Tätä artikkelia kirjoitettaessa lentoasemalta pääsee helpoiten kaupungin keskustaan useita kertoja tunnissa liikennöivillä linja-autoilla, taksilla tai vuokra-autolla. Linja-autojen pysäkit sijaitsevat terminaalin vieressä, ja lipun voi ostaa joko terminaalissa sijaitsevalta infotiskiltä tai lippuautomaateista. Matka kaupungin päärautatieasemalle kestää linja-autolla noin kahdeksan minuuttia. Lentoasemalle on myös valmistumassa syksyllä 2016 nopea junayhteys kaupungin päärautatieasemalta. Galileo Galilein lentoasemalta löytyvät hyvät ostos- ja ravintolapalvelut. Lentoasemalla toimii useiden autovuokraamojen toimipisteet, mikäli haluat ajaa itse matkallasi. Autovuokraamojen toimipisteet sijaitsevat noin 500 metrin päässä terminaalista, ja rakennusten välillä liikennöi saapuvien lentojen tuloaulan ulkopuolelta lähtevä lentokenttäbussi.

Lennot Firenzen lentoasemalle

Halutessasi voit matkustaa myös noin 85 kilometrin päässä Pisasta sijaitsevalle Firenzen Peretolan lentoasemalle, joka on toinen Toscanan alueen päälentoasemista. Firenzeen on saatavilla Helsinki-Vantaan lentoasemalta huomattavasti useammin vain yhden välilaskun sisältäviä lentoja, joten erityisesti kesäsesongin ulkopuolella Peretola voi olla varteenotettava vaihtoehto Pisaan matkustettaessa.

Peretolan lentoasema sijaitsee noin viiden kilometrin päässä Firenzen keskustasta. Välimatkan voi kulkea usein liikennöivillä linja-autoilla, taksilla tai vuokra-autolla. Matka Firenzen päärautatieasemalle kestää liikenteestä riippuen noin 15 minuuttia. Firenzestä voit jatkaa matkaasi Pisaan usein liikennöivillä junilla, linja-autoilla tai vaihtoehtoisesti vuokra-autolla. Matka-aika esimerkiksi junalla on noin tunti. Lentoasemalta löytyy kauppoja, muutama ravintola sekä useiden autovuokraamojen toimipisteet.

Suosittuja lentoja kohteeseen Pisa

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.