Halvat lennot Rauma

Lisätietoja – Rauma

Rauma lennot

Etsitkö halpoja lentoja kohteeseen Rauma, Rauma? Expedian maailmanlaajuisesta lentoyhtiöiden valikoimasta löydät suuren määrän vaihtoehtoja, kun haluat vertailla lentohintoja kohteeseen Rauma. Vertaa eri lentoyhtiöiden hintoja, lähtö- ja saapumisaikoja sekä varaa halvat lennot - Expedialta löydät varmasti mieluisesi lennot parhaaseen hintaan! Expedia tarjoaa halvimmat lennot moniin kohteisiin kaikkialle maailmaan, ja saatat saada vieläkin enemmän säästöjä, jos yhdistät lentoosi hotellivarauksen kohteessa Rauma. Muista siis aina tarkistaa lennot Expedian sivuilta loman lähestyessä.

Expedia on yksi maailman suurimmista verkkomatkatoimistoista, ja siksi voimme tarjota parhaat lentohinnat. Kannattaa siis aina tarkistaa hinnat Expedian sivuilta, ja muistaa, että halvimmat lentoliput myydään pois nopeasti.

Expedian sivut ovat nopeat ja helpot käyttää. Löydät taatusti parhaat lentohinnat ja voit tehdä varauksen suoraan kauttamme. Expedian sivuilla voit selata satoja halpoja lentotarjouksia löytääksesi itsellesi sopivimmat lennot. Voit myös valita itsellesi sopivimman lentoajankohdan sekä lentoyhtiön. Jos tarvitset lisää apua, Expedian asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8.30–17.30. Osaava henkilökuntamme voi auttaa sinua löytämään parhaat lennot kohteeseen Rauma tai missä tahansa muussa sinua askarruttavassa asiassa. Kun varaat lennot Expedian kautta voit olla varma, että olet varannut parhaat lennot parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Rauma lentokenttä on?
Jos saavut tänne lentäen, sinun ei tarvitse valita mille kentälle laskeudut. Kohteessa Rauma on vain yksi lentoasema – Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa).
Voinko lentää tällä hetkellä kohteeseen Rauma?
Suuntaa COVID-19-matkustusneuvontasivullemme, jos haluat saada viimeisintä tietoa kohdetta Rauma koskevista tämänhetkisistä matkustusrajoituksista ennen matkaasi. Sivulta saat tietoa muun muassa karanteenivaatimuksista ja terveysviranomaisten tiedotteista, ja näitä tietoja päivitetään jatkuvasti.
Mistä saan lisätietoa kohteeseen Rauma suuntautuvan lentoni muuttamisesta tai peruuttamisesta?
Saat lisätietoa kohteeseen Rauma suuntautuvan lentosi muuttamisesta tai peruuttamisesta asiakaspalveluportaalistamme.
Kuinka löydän halpoja lentoja kohteeseen Rauma joustavilla varausehdoilla?
Monet lentoyhtiöt sallivat sinun muuttaa lentoasi ilman muutosmaksua. Sinun tulee vain maksaa alkuperäisen ja valitsemasi uuden lennon hinnanerotus. Kun haet lentoja kohteeseen Rauma, voit valita hakuehdoksi “Ei muutosmaksuja” -suodattimen.
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Rauma?
Noin 24 lentoyhtiötä palvelee kohdetta Rauma 109 lentokentältä ympäri maailman.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Rauma?
Useimmiten kohteeseen Rauma saapuvien lentoyhtiö on Finnair, SAS tai Norwegian Air International. Isoin osa näistä lennoista on lähtöisin kohteesta SoFo, ja Finnair operoi tällä reitillä useimmiten.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Rauma?
Koska kohteeseen Rauma operoidaan suunnilleen 1 342 suoraa lentoa joka viikko, pääset tänne helposti.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Rauma?
Vanhakaupunki, Grödinge ja SoFo ovat suosittuja lähtölentoasemia kohteeseen Rauma lennettäessä.
Miten kauan lento kohteen Rauma lentokentälle kestää?
Jos lähtöpaikkasi on Vanhakaupunki, lentoaika on suurin piirtein 3 tuntia ja 8 minuuttia. Rauma. Voit odottaa lentoajan olevan suunnilleen 1 tunti kohteesta Grödinge, ja 1 tunti kohteesta SoFo.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Rauma?
Kuten kuka tahansa kokenut matkailija voi sinulle kertoa, varauksen tekemistä ei kannata jättää viime hetkeen. Lippujen hinnat ovat yleensä korkeammat juuri ennen lähtöä. Kannattaa myös vertailla lippujen hintoja eri sivustoilla. Jos kohteessasi on monia lentokenttiä, saatat löytää loistavan hintaiset lentoliput lentämällä kauempana sijaitsevalle lentokentälle. Ja viimeiseksi kannattaa muistaa, että mitä aikaisemmin teet varauksen, sitä parempi. Tarkista mitä lennot yleensä maksavat ja valmistaudu hankkimaan lennot heti jos löydät loistavan tarjouksen. Parhaat tarjoukset eivät ole yleensä kauaa voimassa.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Rauma?
Jos et ole valmistautunut etukäteen, lentäminen voi olla stressaavaa. Näiden matkustusvinkkien avulla pääset kohteeseen Rauma ongelmitta.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Ensiksi kannattaa pakata mukaan passisi, matkustusasiakirjasi, luottokortti ja lääkkeet. Seuraavaksi mukaan kannattaa pakata viihdykettä, jotta aika ei käy pitkäksi. Loistavia vaihtoehtoja ovat jännittävä romaani ja läppäri, jonka muistiin olet tallentanut suosikkisarjojasi tai elokuvia. Jos haluat nukkua lennon aikana, mukava niskatyyny ja melua vaimentavat kuulokkeet kannattaa myös ottaa mukaan. Ja viimeisenä mukaan kannattaa ottaa vähintään hammasharja ja -tahna.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Pakkaa kaikki täysikokoiset shampoopullot ja hiuslakat ruumaan menevään matkalaukkuun. Kaikki käsimatkatavaroissasi olevat nesteet, joiden tilavuus on suurempi kuin 100 millilitraa, voidaan takavarikoida turvatarkastuksessa. Myös terävät esineet, kuten taskuveitset, ja vaaralliset, helposti syttyvät tai räjähtävät aineet ja tavarat, kuten aerosolit, spraymaalit ja tulitikut, eivät myöskään ole sallittuja.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Voit nauttia lennostasi enemmän, jos pistät päällesi rennot vaatteet. Kannattaa varautua lämpötilamuutosten varalle ottamalla mukaan jotain lämmintä päällepantavaa. Kengät kuten sandaalit ja piikkarit kannattaa pakata ruumaan menevään matkalaukkuun. Niiden sijaan kannattaa pistää jalkaan matalakantaiset kengät, kuten ballerinat tai lenkkarit.
  • Syvä laskimotukos, jonka usein aiheuttaa pitkä paikallaan istuminen, on vakava sairaus, jota esiintyy joskus lentomatkustajilla. Tässä on pari vinkkiä siihen, miten riskiä voi vähentää huomattavasti: juo paljon vettä, liiku matkustamossa aina, kun se on mahdollista ja käytä tukisukkia tai -sukkahousuja lennon aikana.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Rauma?
Turva kannattaa varautua jo hyvissä ajoin ennen lentoasemalle saapumista. Näin voit nousta kohteeseen Rauma matkaavaan koneeseen nopeasti ja vaivatta. Seuraamalla näitä vinkkejä voit aloittaa lomasi parhaalla tavalla:

  • Lentoaseman turvatarkastuksessa sinun pitää ensiksi esittää passisi ja maihinnousukorttisi. Ne kannattaakin pitää käden ulottuvilla.
  • Kaikki tavarasi, kuten takkisi, vyösi, avaimesi ja muut pikkuesineet, kuten kuulokkeet, pitää skannata. Helpota elämääsi käymällä taskusi läpi ennen turvatarkastukseen menemistä.
  • Kaikki elektroniikka, kuten puhelimet ja läppärit, tullaan myös skannaamaan erikseen lentoaseman turvatarkastuksessa. Mutta älä huoli, pääset puhelimesi kimppuun pian uudelleen.
  • Muista poistaa kaikki nesteet ja geelit käsimatkatavaroistasi. Ne pitää usein lähettää läpivalaisulaitteeseen erikseen. Jokainen tuote saa olla korkeintaan 100 millilitran kokoinen ja kaikkien tuotteiden tulee mahtua yhteen ainoaan litran vetoiseen ja läpinäkyvään minigrip-pussiin.
  • Oikeantyyppiset kengät voivat säästää useita minuutteja kentällä. Saappaat pitää usein ottaa pois jalasta ja skannata erikseen. Kevyitä lenkkareita ei yleensä läpivalaista erikseen.
  • Vältä laittamasta kiellettyjä tavaroita käsimatkatavaroihisi. Jos aiot ottaa mukaasi mitään teräviä esineitä, laita ne ruumaan menevään matkalaukkuusi, koska ne voidaan takavarikoida turvatarkastuksessa.

Tietoa lennoista kohteeseen Rauma
KohdelentokenttäRauma
Kohdelentokentän IATA-koodiPOR