Halvat lennot Safaga

Halvimmat lennot kohteeseen Safaga

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 89 € yhdensuuntaisille lennoille ja 191 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Egyptair
easyJet
Pegasus Airlines
Swiss International Air Lines
Swiss International Air Lines

Lisätietoja – Safaga

Safaga: Lennot

Etsitkö halpoja lentoja kohteeseen Safaga? Expedian maailmanlaajuisesta lentoyhtiöiden valikoimasta löydät suuren määrän vaihtoehtoja, kun haluat vertailla lentohintoja kohteeseen Safaga. Vertaa eri lentoyhtiöiden hintoja, lähtö- ja saapumisaikoja sekä varaa halvat lennot – Expedialta löydät varmasti mieluisesi lennot parhaaseen hintaan! Expedia tarjoaa halvimmat lennot moniin kohteisiin kaikkialle maailmaan ja saatat saada vieläkin enemmän säästöjä, jos yhdistät lentoosi hotellivarauksen kohteessa Safaga. Muista siis aina tarkistaa lennot Expedian sivuilta loman lähestyessä.

Expedia on yksi maailman suurimmista verkkomatkatoimistoista, ja siksi voimme tarjota parhaat lentohinnat. Kannattaa siis aina tarkistaa hinnat Expedian sivuilta, ja muistaa, että halvimmat lentoliput myydään pois nopeasti.

Expedian sivut ovat nopeat ja helpot käyttää. Löydät taatusti parhaat lentohinnat ja voit tehdä varauksen suoraan kauttamme. Expedian sivuilla voit selata satoja halpoja lentotarjouksia löytääksesi itsellesi sopivimmat lennot. Voit myös valita itsellesi sopivimman lentoajankohdan sekä lentoyhtiön. Jos tarvitset lisää apua, Expedian asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8.30–17.30. Osaava henkilökuntamme voi auttaa sinua löytämään parhaat lennot kohteeseen Safaga tai missä tahansa muussa sinua askarruttavassa asiassa. Kun varaat lennot Expedian kautta, voit olla varma, että olet varannut sopivimmat lennot edulliseen hintaan.

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Safaga lentokenttä on?
Hurghada (HRG-Hurghadan kansainvälinen lentokenttä) on ainoa lentoasema kohteessa Safaga.
Voinko lentää tällä hetkellä kohteeseen Safaga?
Jos haluat saada ajantasaista tietoa matkustamisesta kohteeseen Safaga, vieraile COVID-19-matkustusneuvontasivullamme. Täältä saat lisätietoja kaikista tämänhetkisistä matkustusrajoituksista ja siitä, tarvitseeko sinun viettää aikaa karanteenissa saavuttuasi.
Mistä saan lisätietoa kohteeseen Safaga suuntautuvan lentoni muuttamisesta tai peruuttamisesta?
Saat lisätietoa kohteeseen Safaga suuntautuvan lentosi muuttamisesta tai peruuttamisesta asiakaspalveluportaalistamme.
Kuinka löydän halpoja lentoja kohteeseen Safaga joustavilla varausehdoilla?
Monet lentoyhtiöt sallivat sinun muuttaa lentoasi ilman muutosmaksua. Sinun tulee vain maksaa alkuperäisen ja valitsemasi uuden lennon hinnanerotus. Kun haet lentoja kohteeseen Safaga, voit valita hakuehdoksi “Ei muutosmaksuja” -suodattimen.
Mille kentälle kannattaa lentää kohteessa Safaga?
Saapuessasi kentälle Hurghada (HRG-Hurghadan kansainvälinen lentokenttä), joka on kohteen Safaga päälentoasema, olet 55 km:n päässä kaupungin keskusta-alueelta.
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Safaga?
Kohteeseen Safaga lentää 29 lentoyhtiötä 62 kentältä ympäri maailman.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Safaga?
EgyptAir ja Nile Air lentävät useimmiten kohteeseen Safaga. Yksi suosituimmista tavoista lentää tänne on lentoyhtiön EgyptAir lippujen varaaminen lennolle kohteesta Ra’s Gharib.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Safaga?
Koska kohteeseen Safaga lennetään noin 284 suoraa lentoa viikossa, pääset tänne helposti.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Safaga?
Suosituimmat lennot kohteeseen Safaga lähtevät kentiltä Damietta, Ra’s Gharib ja El Minya.
Miten kauan lento kohteen Safaga lentokentälle kestää?
Jos lähtöpaikkasi on Damietta, lentoaika on suurin piirtein 1 tunti. Safaga. Lentoaika on suurin piirtein 1 tunti kohteesta Ra’s Gharib, ja 1 tunti kohteesta El Minya.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Safaga?
Me kaikki tunnemme jonkun, joka aina onnistuu löytämään todella halvat lennot minne tahansa hän onkin lentämässä. Haluatko tietää kuinka se on mahdollista? Hän ei jätä lentojen ostamista viime hetkeen. Sen jälkeen kannattaa tarkistaa onko kohteessa enemmän kuin yksi lentokenttä. Lentolippujen hinnat vaihtelevat yleensä kentittäin. Kannattaa aina myös vertailla eri lentoyhtiöiden hintoja. Ja viimeiseksi kannattaa muistaa, että mitä aikaisemmin teet varauksen, sitä parempi. Tarkista mitä liput yleensä maksavat ja varaudu ostamaan liput heti jos löydät loistavan tarjouksen. Parhaimmat tarjoukset eivät ole yleensä kauaa voimassa.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Safaga?
Jos et ole valmistautunut etukäteen, matkalle lähteminen voi olla stressaavaa. Näiden vinkkien avulla pääset kohteeseen Safaga ongelmitta.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Matkustaminen voi olla loistava kokemus, jos pakkaat mukaasi oikeat tavarat. Ensiksi mukaan on hyvä ottaa pari kosmetiikkatuotetta, kuten hammasharja ja huulirasva, lentosukat ja jotain luettavaa. Seuraavaksi matkalaukkuun kannattaa laittaa kaikki elektroniset laitteet, laturit ja kaikki lääkkeet, sekä tarvittaessa kunnollinen niskatyyny. Älä myöskään unohda tärkeimpiä, eli passiasi, matkustusasiakirjoja sekä käteistä.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Pakkaa kaikki täysikokoiset shampoot ja hoitoaineet ruumaan menevään matkalaukkuun. Kaikki käsimatkatavaroissasi olevat nesteet, joiden tilavuus on suurempi kuin 100 millilitraa, saatetaan takavarikoida turvallisuustarkastuksessa. Myös terävät esineet, kuten puukot, ja vaaralliset, helposti syttyvät tai räjähtävät aineet ja tavarat, kuten aerosolit ja tulitikut, eivät myöskään ole sallittuja.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Nautit lennostasi varmasti enemmän, jos pistät päällesi mukavat vaatteet. Kannattaa varautua lämpötilamuutosten varalle ottamalla mukaan esimerkiksi neuletakki. Kengät kuten sandaalit ja korkokengät kannattaa pakata ruumaan menevään matkalaukkuun. Niiden sijaan jalkaan kannattaa pistää matalakantaiset kengät, kuten lenkkarit.
  • Syvä laskimotukos, jonka usein aiheuttaa pitkä paikallaan istuminen, on vakava veren hyytymiseen liittyvä sairaus, jota esiintyy joskus lentomatkustajilla. Tässä on pari vinkkiä siihen, miten riskiä voi alentaa: juo paljon vettä, liiku matkustamossa niin usein kuin mahdollista ja käytä tukisukkia lennon aikana.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Safaga?
Jos olet varautunut hyvin ennen lentoasemalle saapumista, lentosi kohteeseen Safaga tulee olemaan helppo. Tutustu meidän hyödyllisiin vinkkeihimme siitä, miten pääset turvallisuustarkastuksen läpi ongelmitta:

  • Pidä passisi ja maihinnousukorttisi kädenulottuvilla. Ne tulee näyttää ensimmäiseksi turvallisuustarkastuksessa.
  • Turvallisuustarkastuksessa sinun pitää poistaa kaikki, mikä voi mahdollisesti aiheuttaa hälytyksen. Näitä ovat esimerkiksi korvakuulokkeet ja puhelimet sekä takit ja vyöt. Ne kaikki pitää skannata erikseen.
  • Lentoasemalla sinun täytyy hetkeksi irtautua teknologiasta. Tietokoneesi ja puhelimesi ja kaikki muut elektroniset laitteet menevät myös erikseen läpivalaisulaitteen läpi.
  • Poista nesteet ja geelit käsimatkatavaroista. Ne pitää usein laittaa läpivalaisulaitteeseen erikseen. Jokainen tuote saa olla korkeintaan 100 millilitran kokoinen ja kaikkien tuotteiden tulee mahtua yhteen ainoaan litran vetoiseen minigrip-pussiin.
  • Joudut ehkä myös ottamaan kengät jalastasi, jotta ne voidaan läpivalaista. Kannattaa siis pistää jalkaan ballerinat tai muut kevyet kengät.
  • Vältä laittamasta kiellettyjä tavaroita käsimatkatavaroihisi. Jos aiot ottaa mukaasi teräviä esineitä kuten taskuveitsiä tai työkaluja, laita ne ruumaan menevään matkalaukkuusi, koska niitä ei sallita matkustamoon.

Tietoa lennoista kohteeseen Safaga
Kohdelentokenttä
Hurghadan kansainvälinen lentokenttä
Kohdelentokentän IATA-koodi
HRG
Kohdekaupunki
Hurghada
Menopaluumatkan hinta
191 €

Suosittuja lentoja kohteeseen Safaga

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 89 € yhdensuuntaisille lennoille ja 191 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Pegasus Airlines