Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Halvimmat lennot kohteeseen San Jose

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Tietoa San Josésta

Lennot San Joséen

Piilaakson ytimessä Kalifornian pohjoisosassa sijaitseva San José on kaupunki täynnä teknologiaa. San Josén teknisempään puoleen voi aloittaa tutustumisen San Josén tekniikalle ja innovaatioille omistetusta museosta. San José on silti paljon muutakin kuin tekniikkaa, eikä kaupungissa vieraillakseen tarvitse olla ammatiltaan insinööri. San José yllättää monipuolisuudellaan ja sopii niin kaupunkiloman kuin aktiviteettien täyttämänkin loman viettoon. Kalifornian lämpöön rantaudut parhaiten etsimällä Expedian hakukoneella halvat lennot San Joséen vain muutamalla napsautuksella.

Yöpyminen San Joséssa onnistuu vaivatta valitsemalla kaupungin monista hotellivaihtoehdoista. Suuret hotelliketjut ja pienemmät majoituspaikat tarjoavat mukavan yösijan pitkästä mantereet ylittävästä lentomatkasta uupuneille matkalaisille niin keskustassa kuin keskustan ulkopuoleltakin. Keskustaan majoittuvilla on lyhyt matka käydä ostoksilla tai syömässä yhdessä San Josén sadoista ravintoloista. Kaupungissa on erittäin hyvät ostosmahdollisuudet, joihin lukeutuvat niin ostoskeskukset, outlet-myymälät, markkinat kuin antiikkikaupat sekä kirpputorit.

Mysteerejä sekä NHL-kiekkoilua

San Josén erikoisin nähtävyys on Sarah Winchesterin rakennuttama Winchesterin mysteeritalo. Valtavan kokoisessa kartanossa on seitsemän kerrosta ja 160 huonetta. Talon rakennustyöt kestivät vuosikymmeniä, ja sokkeloisesta rakennuksesta löytyy hyvinkin erikoisia ratkaisuja, kuten ovia ja portaita, jotka eivät varsinaisesti johda mihinkään. Kartanossa huhutaan myös kummittelevan. Mysteeritalossa järjestetään opastettuja kierroksia, ja mukaan kannattaa mennä, jos vain uskaltaa!

Kalifornian auringon alla lomaillessa on syytä ottaa ilo irti lämpimistä säistä. Lämpötilat pysyttelevät keskimäärin plussan puolella ympäri vuoden, joten lomalle lähtö onnistuu vaikka keskellä talvea. San Joséssa on useita golfkenttiä, joita kiertäessä mieli lepää ja lomarusketus tarttuu pintaan. Raging Waters on suuri vesipuisto, jossa viihtyy koko perhe. San Joséssa on myös eläintarha lasten iloksi sekä Lickin observatorio, jossa on mahdollisuus suunnata katseet kauas maailmankaikkeuden kaukaisiin galakseihin.

San José on kotipaikka NHL-seura San Jose Sharksille, jonka riveissä on vuosien saatossa pelannut suomalaisiakin jääkiekkoilijoita. Lomalla San Joséssa voikin aitiopaikalta käydä seuraamassa joukkueen otteita kotipeleissään ja tempautua mukaan vauhdikkaaseen peliin kotiyleisön kannustaessa vieressä. Urheilun ystäville tarjolla on myös Yhdysvaltain kansallispeliä baseballia paikallisen joukkueen San Jose Giantsin otteluissa.

Halpoja lentoja San Joséen

Suoria lentoja Suomesta San Joséen ei löydy lentojen valikoimasta, mutta jo yhdellä tai kahdella välipysähdyksellä matka San Joséen voi alkaa. Useammat lentoyhtiöt tarjoavat lentoja San Joséen pysähdyspaikkanaan Lontoo. Näitä lentoyhtiöitä ovat muun muassa Finnair, British Airways sekä Iberia. Lentomatka Pohjois-Amerikan länsilaidalle kestää noin 20 tunnin molemmin puolin, olipa kyseessä sitten yhden tai kahden välilaskun lento. Suuremman rahallisen säästön voi kuitenkin saada sisällyttämällä mukaan toisenkin välilaskun. Lopputuloksena itselleen voi onnistua nappaamaan halvat lentoliput San Joséen. Kahden välilaskun lentoja tarjoavia lentoyhtiöitä ovat esimerkiksi Icelandair, Norwegian ja SAS. Tällöin yksi välilaskuista tehdään Euroopan ja toinen Pohjois-Amerikan puolella. Matkoja varatessa kannattaa olla hyvissä ajoin liikkeellä, sillä parhaat tarjoukset viedään nopeasti hitaimpien nenän edestä.

San Josén lennot laskeutuvat San Josén kansainväliselle lentoasemalle (IATA: SJC). Lentoasemalla on kaksi terminaalia, ja terminaalien läheisyydessä on kullekin kulkuneuvovaihtoehdolle omat alueet, joista voit etsiä mieleisesi kuljetuksen lentoasemalta kaupunkiin. Esimerkiksi takseille on varattu oma alueensa, ja saatavilla on julkisen liikenteen busseja sekä pikkubusseja. Pikkubussit kuljettavat matkustajia ovelta ovelle -periaatteella, ja tämän lisäksi osa San Josén hotelleista tarjoaa pikkubussipalveluita, joilla pääsy lentoasemalta suoraan varaamasi majoituskohteen luo sujuu erittäin vaivattomasti. Prameampaa kyytiä kaipaava voi istuutua limusiiniin ja omatoimisesti liikkuva voi kääntyä autovuokraamoiden puoleen, joiden lentoasemalla sijaitsevilta palvelutiskeiltä autonvuokraus San Joséssa onnistuu melkein vuorokauden ympäri.

Tietoa lennoista kohteeseen San José

Kohdelentokenttä Juan Santamarían kansainvälinen lentoasema
Kohdelentokentän IATA-koodi SJO
Kohdekaupunki San José