Pääosion alkuosa
Menopaluumatkan kuvake
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Halvimmat lennot kohteeseen Taipei

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Suosittuja lentoja kohteeseen Taipei

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Lisätietoja – Taipei

Lennot Taipeihin

Olitpa liikkeellä liikeasioissa tai lomalla, lennot Taiwanin pääkaupunkiin Taipeihin voivat avata silmäsi täysin uusille kokemuksille. Eräänä maailman eturivin kaupungeista Taipei tunnetaan vilkkaasta liike-elämästään. Noin kolmen miljoona asukkaan kaupunki tarjoaa jokaiselle matkailijalle takuulla unohtumattomia elämyksiä.

Lomalla Taipeissa kannattaa vierailla kansallisessa palatsimuseossa, jossa on näytteillä muun muassa tuhansia maalauksia ja kalligrafeja. Historialliseen esineistöön pääsee puolestaan tutustumaan kansallisessa historiamuseossa. Museoiden lisäksi kannattaa ehdottomasti vierailla Taipein kasvitieteellisessä puutarhassa, jossa voi tutustua yli 1500 mielenkiintoiseen kasvilajiin. Taipein hotellitarjonnasta löytyy mielenkiintoisia vaihtoehtoja, sillä tarjolla on niin luksushotelleja kuin esimerkiksi minimaalista tilaa vaativille sopivia kapselihotellejakin.

Tietoa lennoista kohteeseen Taipei

Kohdelentokenttä Taoyuanin kansainvälinen lentoasema
Kohdelentokentän IATA-koodi TPE
Kohdekaupunki Taipei