Halvat lennot Tiberias

Halvimmat lennot kohteeseen Tiberias

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 90 € yhdensuuntaisille lennoille ja 221 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

SunExpress
Pegasus Airlines
Air Baltic
Norwegian Air International Ltd
Turkish Airlines
Norwegian Air International Ltd
Air Baltic
Pegasus Airlines
easyJet
Pegasus Airlines

Lisätietoja – Tiberias

Tiberias lennot

Etsitkö halpoja lentoja kohteeseen Tiberias, Tiberias? Expedian maailmanlaajuisesta lentoyhtiöiden valikoimasta löydät suuren määrän vaihtoehtoja, kun haluat vertailla lentohintoja kohteeseen Tiberias. Vertaa eri lentoyhtiöiden hintoja, lähtö- ja saapumisaikoja sekä varaa halvat lennot - Expedialta löydät varmasti mieluisesi lennot parhaaseen hintaan! Expedia tarjoaa halvimmat lennot moniin kohteisiin kaikkialle maailmaan, ja saatat saada vieläkin enemmän säästöjä, jos yhdistät lentoosi hotellivarauksen kohteessa Tiberias. Muista siis aina tarkistaa lennot Expedian sivuilta loman lähestyessä.

Expedia on yksi maailman suurimmista verkkomatkatoimistoista, ja siksi voimme tarjota parhaat lentohinnat. Kannattaa siis aina tarkistaa hinnat Expedian sivuilta, ja muistaa, että halvimmat lentoliput myydään pois nopeasti.

Expedian sivut ovat nopeat ja helpot käyttää. Löydät taatusti parhaat lentohinnat ja voit tehdä varauksen suoraan kauttamme. Expedian sivuilla voit selata satoja halpoja lentotarjouksia löytääksesi itsellesi sopivimmat lennot. Voit myös valita itsellesi sopivimman lentoajankohdan sekä lentoyhtiön. Jos tarvitset lisää apua, Expedian asiakaspalvelu on avoinna maanantaista perjantaihin kello 8.30–17.30. Osaava henkilökuntamme voi auttaa sinua löytämään parhaat lennot kohteeseen Tiberias tai missä tahansa muussa sinua askarruttavassa asiassa. Kun varaat lennot Expedian kautta voit olla varma, että olet varannut parhaat lennot parhaaseen mahdolliseen hintaan.

Usein kysytyt kysymykset

Minkä niminen kohteen Tiberias lentokenttä on?
Tel Aviv (TLV-Ben Gurion) on ainoa kohteen Tiberias lentokenttä.
Voinko lentää tällä hetkellä kohteeseen Tiberias?
Tee matkastasi kohteeseen Tiberias yksinkertaista ja helppoa tutustumalla ensin COVID-19-matkustusneuvontasivumme tietoihin. Tämä on nopein tapa pysyä ajan tasalla tämänhetkisistä matkustusrajoituksista, kuten karanteenivaatimuksista ja saada viimeisimpiä terveysneuvontatietoja.
Mistä saan lisätietoa kohteeseen Tiberias suuntautuvan lentoni muuttamisesta tai peruuttamisesta?
Saat lisätietoa kohteeseen Tiberias suuntautuvan lentosi muuttamisesta tai peruuttamisesta asiakaspalveluportaalistamme.
Kuinka löydän halpoja lentoja kohteeseen Tiberias joustavilla varausehdoilla?
Monet lentoyhtiöt sallivat sinun muuttaa lentoasi ilman muutosmaksua. Sinun tulee vain maksaa alkuperäisen ja valitsemasi uuden lennon hinnanerotus. Kun haet lentoja kohteeseen Tiberias, voit valita hakuehdoksi “Ei muutosmaksuja” -suodattimen.
Kuinka monta lentoyhtiötä lentää kohteeseen Tiberias?
Kohteeseen Tiberias lentää 61 lentoyhtiötä 110 kentältä maailmanlaajuisesti.
Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Tiberias?
El Al, Air France ja easyJet operoivat useimmat lennot kohteeseen Tiberias. Suurin osa lennoista saapuu kohteesta Hauts-de-Seine, ja El Al lentää suurimman osan tämän reitin lennoista.
Kuinka monta suoraa lentoa lennetään kohteeseen Tiberias?
Koska kohteeseen Tiberias lennetään noin 1 074 suoraa lentoa joka viikko, pääset tänne nopeasti ja kätevästi.
Mistä lähtevät suosituimmat lennot kohteeseen Tiberias?
Suosituimmat lennot kohteeseen Tiberias lähtevät kentiltä Vanhakaupunki, Viterbo ja Dubai.
Miten kauan lento kohteen Tiberias lentokentälle kestää?
Keskimääräinen lentoaika kohteiden Vanhakaupunki ja Tiberias välillä on 3 tuntia ja 38 minuuttia. Jos lähtöpaikkasi on Viterbo, voit odottaa lentoajan olevan noin 3 tuntia ja 25 minuuttia, ja 3 tuntia ja 34 minuuttia kohteesta Dubai.
Kuinka voin varata halvimman lennon kohteeseen Tiberias?
Kuten kuka tahansa kokenut matkustaja voi sinulle kertoa, varauksen tekemistä ei kannata jättää viime tinkaan. Lippujen hinnat ovat yleensä kalliimmat juuri ennen lähtöä. Kannattaa myös vertailla lentolippujen hintoja eri sivustoilla. Jos kohteessasi on monia lentoasemia, saatat onnistua löytämään loistavat lentoliput lentämällä pienemmälle kentälle. Ja viimeiseksi ei kannata unohtaa, että mitä aikaisemmin teet varauksen, sitä parempi. Tarkista mitä liput yleensä maksavat ja varaudu varaamaan lentoliput heti jos löydät loistavan tarjouksen. Parhaimmat tarjoukset eivät ole yleensä kauaa voimassa.
Kuinka selviän lennosta kohteeseen Tiberias?
Mistä oletkin lähdössä matkalle, lentäminen voi olla mukava kokemus, jos olet valmistautunut siihen etukäteen. Kokosimme listan hyödyllisiä matkustusvinkkejä, joiden avulla pääset kohteeseen Tiberias stressittä.Mitä sinun kannattaa pakata käsimatkatavaroihin:

  • Pakkaa ensiksi mukaan passisi, matkustusasiakirjasi, luottokortti ja kaikki tarvitsemasi lääkkeet. Seuraavaksi mukaan kannattaa pakata viihdykettä lennon ajaksi, jotta et tylsisty. Loistavia vaihtoehtoja ovat hyvä kirja ja tablettitietokone, jonka muistiin olet tallentanut suosikkisarjojasi tai elokuvia. Jos aiot nukkua lennon aikana, niskatyyny ja melua vaimentavat korvakuulokkeet kannattaa myös ottaa mukaan. Ja viimeisenä mukaan kannattaa ottaa vähintään deodorantti ja hammasharja.

Älä pakkaa seuraavia käsimatkatavaroihisi:

  • Kannattaa varmistaa, että mukanasi ei ole mitään terävää esinettä, kuten taskuveistä. Muihin käsimatkatavaroissa kiellettyihin esineisiin kuuluvat räjähtävät tai helposti syttyvät tuotteet, kuten ilotulitteet ja tulitikut, sekä nesteet ja geelit, jos niiden pakkaukset ovat tilavuudeltaan 100 millilitraa suurempia.

Mitä lennolle kannattaa laittaa päälle:

  • Lennonaikaisia vaatteita valitessa kannattaa keskittyä mukavuuteen. Kengät kannattaa myös valita huolella, koska jalat turpoavat usein lentäessä. Tilavat, matalakantaiset kengät ovat hyvä valinta.
  • Syvä laskimotukos, jonka usein aiheuttaa pitkä paikallaan istuminen, on vakava veren hyytymiseen liittyvä sairaus, jota esiintyy joskus lentomatkustajilla. Tässä on pari vinkkiä siihen, miten riskiä voi vähentää huomattavasti: juo paljon vettä, liiku matkustamossa aina, kun se on mahdollista ja käytä tukisukkahousuja tai -sukkia lennon aikana.

Kuinka pääsen lentokentän turvallisuustarkastuksesta läpi nopeasti lentäessäni kohteeseen Tiberias?
Kokosimme listan vinkeistä, joiden avulla pääset helposti läpi turvatarkastuksen. Pääset lentoasemalta kohteeseen Tiberias ennen kuin huomaatkaan:

  • Lentokentän turvallisuustarkastuksessa sinun pitää ensiksi esittää passisi ja maihinnousukorttisi. Ne kannattaakin pitää esillä.
  • Turvatarkastuksessa sinun pitää tyhjentää taskusi ja poistaa kaikki, mikä voi mahdollisesti laukaista hälytyksen. Näihin tavaroihin kuuluvat korvakuulokkeet ja puhelimet sekä takit ja vyöt. Ne kaikki pitää läpivalaista erikseen.
  • Kaikki elektroniikka, kuten puhelimet ja läppärit, tullaan myös skannaamaan erikseen lentokentän turvatarkastuksessa. Mutta älä huoli, pääset puhelimesi kimppuun pian uudelleen.
  • Poista kaikki geelit ja muut nesteet käsimatkatavaroistasi. Ne pitää usein laittaa läpivalaisulaitteeseen erikseen. Jokainen tuote saa olla korkeintaan 100 millilitran kokoinen ja kaikkien tuotteiden tulee mahtua yhteen ainoaan litran vetoiseen ja läpinäkyvään minigrip-pussiin.
  • Oikeanlaiset kengät voivat säästää useita minuutteja lentokentällä. Vaelluskengät pitää usein riisua jalasta ja skannata erikseen. Kevyitä lenkkareita ei useimmiten läpivalaista erikseen.
  • Lentoyhtiöt eivät salli mitään teräviä esineitä käsimatkatavaroissa. Jos haluat ottaa tällaisia tavaroita mukaasi matkallesi, muista pakata ne ruumaan menevään matkalaukkuusi.

Tietoa lennoista kohteeseen Tiberias
KohdelentokenttäBen Gurion
Kohdelentokentän IATA-koodiTLV
KohdekaupunkiTel Aviv
Lennon hinta220 €

Suosittuja lentoja kohteeseen Tiberias

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 90 € yhdensuuntaisille lennoille ja 221 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Air Baltic
Air Baltic