Hinnerjoki

Hotellit Hinnerjoki

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Tarkista hotellien hinnat kohteessa Hinnerjoki

Tarkista kohteen Hinnerjoki hinnat täksi illaksi eli 16. syysk. - 17. syysk.
Tarkista kohteen Hinnerjoki hinnat täksi viikonlopuksi eli 20. syysk. - 22. syysk.
Tarkista kohteen Hinnerjoki hinnat ensi viikonlopuksi eli 27. syysk. - 29. syysk.

Hinnerjoki – hotellit

Kuva majoitusliikkeestä Anttilan Tila - Kartano Hostel
3 out of 5
Sonnilantie 111, Kokemäki
60 € / yö
1. lokak.–2. lokak.
4.6/5Upea! (7 arvostelua)

"Tofdella idyllinen ympäristö ja uniikki majoituskokemus. Kiitos majoitusliikkeelle siitä, että he tarjoavat erilaista ja parempaa majoituskokemusta toinen toiselleen samanlaisten ketjujen sijaan."…"

Arvosteltu 7.4.2019

Anttilan Tila - Kartano Hostel
Kuva majoitusliikkeestä Standar-level one Bedroom Apartment in Rauma
Kuva majoitusliikkeestä Scandic Rauma
3.5 out of 5
Aittakarinkatu 9, Rauma
Ilmainen peruutusoikeusMaksa myöhemmin
Hae hinnat
3.5/5Hyvä! (247 arvostelua)

"Kaikki oli ok, paitsi että televisio ei toiminut, vessassa ei ollut käännettävää peiliä (tarpeen hiuksia laittaessa) eikä kasvopyyhkeitä."…"

Arvosteltu 26.8.2019

Scandic Rauma
Kuva majoitusliikkeestä Ahlströmin Ruukki Kauttua
3 out of 5
Sepäntie 3, Eura
150 € / yö
17. syysk.–18. syysk.
3.8/5Hyvä! (5 arvostelua)
Tosi hyvä ravintola

"Jos tarvitsee mennä Jujo Thermalille töihin, niin sijainniltaan erinomainen. Ruoka tosi hyvää. Hotelli on syrjässä kaupinhin humusta."…"

Arvosteltu 18.2.2019

Ahlströmin Ruukki Kauttua
Kuva majoitusliikkeestä Laitilan Kievari
3 out of 5
Keskuskatu 20, Laitila
Ilmainen peruutusoikeusMaksa myöhemmin
75 € / yö
17. syysk.–18. syysk.
2.8/5 (6 arvostelua)

"Keskeinen sijainti kaikki tarpeellinen lähellä. Kivojapikkukauppoja"…"

Arvosteltu 15.6.2019

Laitilan Kievari
Kuva majoitusliikkeestä Sieravuori Resort
2.5 out of 5
Sieravuorentie 117, Eura
Hae hinnat
Sieravuori Resort
Kuva majoitusliikkeestä Hotel Cityhovi
3 out of 5
Nortamonkatu 18, Rauma
Ilmainen peruutusoikeusMaksa myöhemmin
110 € / yö
17. syysk.–18. syysk.
4/5Erittäin hyvä! (62 arvostelua)

"Hotellin sijainti aj palvelutaso."…"

Arvosteltu 11.6.2019

Hotel Cityhovi
Kuva majoitusliikkeestä Hotel Vanha Rauma
3 out of 5
Vanhankirkonkatu 26, Rauma
Ilmainen peruutusoikeusMaksa myöhemmin
105 € / yö
20. syysk.–21. syysk.
4/5Erittäin hyvä! (101 arvostelua)

"Perushotelli ihan keskustassa, todella ystävällinen palvelu. Hyvä aamiainen."…"

Arvosteltu 23.5.2019

Hotel Vanha Rauma
Kuva majoitusliikkeestä Two-bedroom Apartment With a Balcony in Rauma - Monnankatu 15
Kuva majoitusliikkeestä Two-bedroom Apartment With a Balcony in Rauma - Sepänkatu 2
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Hinnerjoki alkaen 60 € per yö
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alhaisin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Hinnerjoki, Eura

Hotellit Hinnerjoella: Hinnerjoki on pieni mutta vireä 800 asukkaan kylä läntisessä Suomessa, Satakunnan ja Varsinais-Suomen rajalla. Se sijaitsee kauniilla paikalla – ja kuten nimestä voi arvella, tietenkin Hinnerjoen rannalla. Kylän historia alkoi jo esihistoriallisella ajalla, ja sen alueelta tunnetaan lukuisia kivikautisia asuinpaikkoja. Myös keskiajalla Hinnerjoki oli tunnettu paikka, sillä se sijaitsi tärkeiden kauppareittien varrella. Nykyisin Hinnerjoki kuuluu Euran kuntaan, ja kylästä löytyvät myös mukavat majoituspalvelut. Varaa hotelli Hinnerjoelta ja tutustu kylän kiehtovaan menneisyyteen.

Yöpyminen Hinnerjoella

Koska kylä on pieni, yöpyminen Hinnerjoella kannattaa järjestää niin, että varaa majoituksen esimerkiksi Raumalta, jossa riittää valinnanvaraa jokaiseen makuun. Välimatkaa Hinnerjoelta Raumalle on reilut 25 kilometriä. Jos etsit jotain lähempää, hyvä vaihtoehto on Sieravuoren lomakeskus Honkilahdella, Pyhäjärven rannalla. Se on täyden palvelun lomakeskus, jossa on tarjolla hirsirakenteisia ekomökkejä, moderneja lomamökkejä ja rivitalomajoitusta – keskuksesta löydät myös monipuoliset ohjelmapalvelut, ravintolan, rantasaunat, uimarannan, vesiurheilumahdollisuudet ja vaikka mitä. Matkaa Hinnerjoelta Honkilahdelle on vain kymmenisen kilometriä.

Matkalle Hinnerjoelle kannattaa saapua bussilla tai omalla autolla. Jos matkustat Hinnerjoelle kauempaa, esimerkiksi ulkomailta, voit varata lennot Turkuun ja jatkaa matkaa bussilla. Toinen vaihtoehto on hurauttaa esimerkiksi Helsingistä bussilla tai junalla Turkuun ja jatkaa Hinnerjoelle bussilla. Bussimatka Helsingistä Turun kautta Hinnerjoelle kestää kuutisen tuntia. Voit myös vuokrata auton Turusta jo heti lentoasemalta, josta on Hinnerjoelle noin tunnin ajomatka. Jos saavut autolla Helsingistä Hinnerjoelle, varaudu vajaan kolmen tunnin ajoon. Hinnerjokeen ja lähiseutuihin on kätevintä tutustua omalla autolla liikkuen.

Historian havinaa Hinnerjoella

Loman Hinnerjoelle voi toteuttaa kaikkina vuodenaikoina. Etenkin kesäisin alueella on mukava kierrellä historian siipien havinaa aistien, mutta Hinnerjoen luonto kutsuu myös talvisin. Kivikaudella Hinnerjoella oli asutusta ainakin Lammilan, Kolmhaaran, Heinrannan, Sorronpellon ja Käärlahden alueilla. Historiafania kiinnostavat varmasti myös Mustametsän ja Pitkäjärven kiviröykkiöt ja Perävainion kiviympyrä. Lisätietoa esihistoriallisista ja myös esimerkiksi keskiaikaisista ajoista saa Hinnerjoen kotiseutumuseosta, joka toimii Valon talossa. Sinne on kunnostettu 1900-luvun tilattoman asumus, ja siellä voi tutustua vaatturin ja suutarin työtiloihin ja -välineisiin, koulunpitoon ja maatalouskokoelmaan – sekä lahjoituksena saatuihin 1 500 kahvikuppipariin. Hinnerjoen kirkko on vuodelta 1799, ja sen on suunnitellut Lapin lukkariksi kutsuttu kirkonrakentajamestari Job Höckert. Kirkon liepeillä kannattaa tutustua kävellen kauniisiin jokimaisemiin ja Kirkkokoskeen. Viehättävä puurakenteinen Kirkkosilta on erityisen kuvauksellinen. Huomaa myös Hinnerjoen pappilan rakennus ja vanhan myllyn rauniot. Myös Hinnerjoen keskustan kylänraitilla voi aistia vanhanajan tunnelmaa, jota ei uudisrakentaminen ole onnistunut pilaamaan.

Muutakin kuin museoita

Hinnerjoen lähiseutujen luonto on historian lisäksi toinen tärkeä syy tehdä hotellivaraus Hinnerjoelle. Vaaljoen kylän ympäriltä löydät laajat metsä- ja suoalueet. Vaaljärvi ja Koskeljärvi ovat suojeltuja lintuvesiä ja Natura-alueita – myös erinomaisia kalastuskohteita. Lintuja voi bongailla lintutornista kummankin järven rannalta, ja Koskeljärven voi kiertää pitkospuita pitkin. Rannalla on myös vapaassa käytössä oleva laavu, jossa voi levähtää tai yöpyä.

Auvoljärven rannalta löydät Elorannan uimarannan, jonka yhteydessä toimii myös leirintäalue. Uimaranta on suosittu etenkin kesäisin, mutta se on avoinna myös talvisaikaan talviuimareita varten.

Loma Hinnerjoella on täynnä ohjelmaa. Jos haluat tutustua kylään sen ollessa vilkkaimmillaan, suuntaa Hinnerjoelle heinäkuun lopulla. Silloin Hinnerjoella vietetään muun muassa perinteistä toripäivää, jonka ohjelmaan kuuluu tikkakisa, katusählyturnaus, monenlaista hupia perheen pienimmille sekä tietenkin torimyyntiä. Päivän kruunaavat toritanssit ja kylän iltaan saakka palvelevat kahvilat. Samassa yhteydessä mutta eri päivänä vietetään myös Hinnerjoen perinnepäivää, johon kuuluu monipuolista ohjelmaa Valon talon kotiseutumuseolla.

Enemmän vaihtoehtoja matkalle

Hotellit Hinnerjoki - viimeaikaiset arvostelut