Hotellit - Hinnerjoki

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Hinnerjoki – hotellit

Anttilan Tila - Kartano Hostel
3 out of 5
Sonnilantie 111, Kokemäki
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
60 €
per yö
6. jouluk.–7. jouluk.
4.6/5Upea! (9 arvostelua)
Uusi upea tuttavuus

"Erinomainen palvelu, siisteys, aamupala, sijainti, oheistuotteet (oma myymälä) sekä ennenkaikkea ystävällinen henkilökunta. Kiitos!"…"

Arvosteltu 22.7.2019

Anttilan Tila - Kartano Hostel
Scandic Rauma
3.5 out of 5
Aittakarinkatu 9, Rauma
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
88 €
per yö
3. tammik.–4. tammik.
3.5/5Hyvä! (261 arvostelua)

"Kaikki oli ok, paitsi että televisio ei toiminut, vessassa ei ollut käännettävää peiliä (tarpeen hiuksia laittaessa) eikä kasvopyyhkeitä."…"

Arvosteltu 26.8.2019

Scandic Rauma
Ahlströmin Ruukki Kauttua
3 out of 5
Sepäntie 3, Eura
150 €
per yö
9. jouluk.–10. jouluk.
3.8/5Hyvä! (5 arvostelua)
Tosi hyvä ravintola

"Jos tarvitsee mennä Jujo Thermalille töihin, niin sijainniltaan erinomainen. Ruoka tosi hyvää. Hotelli on syrjässä kaupinhin humusta."…"

Arvosteltu 18.2.2019

Ahlströmin Ruukki Kauttua
Laitilan Kievari
3 out of 5
Keskuskatu 20, Laitila
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
75 €
per yö
6. jouluk.–7. jouluk.
2.7/5 (11 arvostelua)
Väärää tietoa kohteesta

"Huone oli siisti,vaikka kalusteet kuluneet. Vuode hyvä - myös liinavaatteet. Pettymys oli aamupalan puuttuminen ,vaikka tosin kerrottiin.Käytössä oli veden- ja kahvin keitin ja jääkaappi jotka olisi pitänyt mainita,johon olisi voinut varautua kaupassakäynnillä.Välinpitämätöntä ?"…"

Arvosteltu 24.6.2019

Laitilan Kievari
Sieravuori Resort
2.5 out of 5
Sieravuorentie 117, Eura
Hae hinnat
Sieravuori Resort
Hotel Cityhovi
3 out of 5
Nortamonkatu 18, Rauma
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
120 €
per yö
6. jouluk.–7. jouluk.
3.9/5Erittäin hyvä! (70 arvostelua)

"Hotelli on keskeisiellä paikalla. Yövyin siellä toissavuonna ja pidin kovasti koska hotelli on kodinomainen, Aamiainen hyvä ja ravitseva. Henkilökunta erittäin kohtelias. Parkkipaikka ilmainen."…"

Arvosteltu 28.7.2019

Hotel Cityhovi
Hotel Vanha Rauma
3 out of 5
Vanhankirkonkatu 26, Rauma
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
130 €
per yö
6. jouluk.–7. jouluk.
4/5Erittäin hyvä! (111 arvostelua)

"Erittäin mukava palvelu! Kaikki toimi kuten pitääkin. Suosittelen!"…"

Arvosteltu 7.8.2019

Hotel Vanha Rauma
Two-bedroom Apartment With a Balcony in Rauma - Monnankatu 15
Standard-level Four Room Apartment at 1,5 km Distance From the City Center of Rauma
Budget Level Spacious Studio at Rauma
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Hinnerjoki
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Hinnerjoki, Eura

Hotellit Hinnerjoella: Hinnerjoki on pieni mutta vireä 800 asukkaan kylä läntisessä Suomessa, Satakunnan ja Varsinais-Suomen rajalla. Se sijaitsee kauniilla paikalla – ja kuten nimestä voi arvella, tietenkin Hinnerjoen rannalla. Kylän historia alkoi jo esihistoriallisella ajalla, ja sen alueelta tunnetaan lukuisia kivikautisia asuinpaikkoja. Myös keskiajalla Hinnerjoki oli tunnettu paikka, sillä se sijaitsi tärkeiden kauppareittien varrella. Nykyisin Hinnerjoki kuuluu Euran kuntaan, ja kylästä löytyvät myös mukavat majoituspalvelut. Varaa hotelli Hinnerjoelta ja tutustu kylän kiehtovaan menneisyyteen.

Yöpyminen Hinnerjoella

Koska kylä on pieni, yöpyminen Hinnerjoella kannattaa järjestää niin, että varaa majoituksen esimerkiksi Raumalta, jossa riittää valinnanvaraa jokaiseen makuun. Välimatkaa Hinnerjoelta Raumalle on reilut 25 kilometriä. Jos etsit jotain lähempää, hyvä vaihtoehto on Sieravuoren lomakeskus Honkilahdella, Pyhäjärven rannalla. Se on täyden palvelun lomakeskus, jossa on tarjolla hirsirakenteisia ekomökkejä, moderneja lomamökkejä ja rivitalomajoitusta – keskuksesta löydät myös monipuoliset ohjelmapalvelut, ravintolan, rantasaunat, uimarannan, vesiurheilumahdollisuudet ja vaikka mitä. Matkaa Hinnerjoelta Honkilahdelle on vain kymmenisen kilometriä.

Matkalle Hinnerjoelle kannattaa saapua bussilla tai omalla autolla. Jos matkustat Hinnerjoelle kauempaa, esimerkiksi ulkomailta, voit varata lennot Turkuun ja jatkaa matkaa bussilla. Toinen vaihtoehto on hurauttaa esimerkiksi Helsingistä bussilla tai junalla Turkuun ja jatkaa Hinnerjoelle bussilla. Bussimatka Helsingistä Turun kautta Hinnerjoelle kestää kuutisen tuntia. Voit myös vuokrata auton Turusta jo heti lentoasemalta, josta on Hinnerjoelle noin tunnin ajomatka. Jos saavut autolla Helsingistä Hinnerjoelle, varaudu vajaan kolmen tunnin ajoon. Hinnerjokeen ja lähiseutuihin on kätevintä tutustua omalla autolla liikkuen.

Historian havinaa Hinnerjoella

Loman Hinnerjoelle voi toteuttaa kaikkina vuodenaikoina. Etenkin kesäisin alueella on mukava kierrellä historian siipien havinaa aistien, mutta Hinnerjoen luonto kutsuu myös talvisin. Kivikaudella Hinnerjoella oli asutusta ainakin Lammilan, Kolmhaaran, Heinrannan, Sorronpellon ja Käärlahden alueilla. Historiafania kiinnostavat varmasti myös Mustametsän ja Pitkäjärven kiviröykkiöt ja Perävainion kiviympyrä. Lisätietoa esihistoriallisista ja myös esimerkiksi keskiaikaisista ajoista saa Hinnerjoen kotiseutumuseosta, joka toimii Valon talossa. Sinne on kunnostettu 1900-luvun tilattoman asumus, ja siellä voi tutustua vaatturin ja suutarin työtiloihin ja -välineisiin, koulunpitoon ja maatalouskokoelmaan – sekä lahjoituksena saatuihin 1 500 kahvikuppipariin. Hinnerjoen kirkko on vuodelta 1799, ja sen on suunnitellut Lapin lukkariksi kutsuttu kirkonrakentajamestari Job Höckert. Kirkon liepeillä kannattaa tutustua kävellen kauniisiin jokimaisemiin ja Kirkkokoskeen. Viehättävä puurakenteinen Kirkkosilta on erityisen kuvauksellinen. Huomaa myös Hinnerjoen pappilan rakennus ja vanhan myllyn rauniot. Myös Hinnerjoen keskustan kylänraitilla voi aistia vanhanajan tunnelmaa, jota ei uudisrakentaminen ole onnistunut pilaamaan.

Muutakin kuin museoita

Hinnerjoen lähiseutujen luonto on historian lisäksi toinen tärkeä syy tehdä hotellivaraus Hinnerjoelle. Vaaljoen kylän ympäriltä löydät laajat metsä- ja suoalueet. Vaaljärvi ja Koskeljärvi ovat suojeltuja lintuvesiä ja Natura-alueita – myös erinomaisia kalastuskohteita. Lintuja voi bongailla lintutornista kummankin järven rannalta, ja Koskeljärven voi kiertää pitkospuita pitkin. Rannalla on myös vapaassa käytössä oleva laavu, jossa voi levähtää tai yöpyä.

Auvoljärven rannalta löydät Elorannan uimarannan, jonka yhteydessä toimii myös leirintäalue. Uimaranta on suosittu etenkin kesäisin, mutta se on avoinna myös talvisaikaan talviuimareita varten.

Loma Hinnerjoella on täynnä ohjelmaa. Jos haluat tutustua kylään sen ollessa vilkkaimmillaan, suuntaa Hinnerjoelle heinäkuun lopulla. Silloin Hinnerjoella vietetään muun muassa perinteistä toripäivää, jonka ohjelmaan kuuluu tikkakisa, katusählyturnaus, monenlaista hupia perheen pienimmille sekä tietenkin torimyyntiä. Päivän kruunaavat toritanssit ja kylän iltaan saakka palvelevat kahvilat. Samassa yhteydessä mutta eri päivänä vietetään myös Hinnerjoen perinnepäivää, johon kuuluu monipuolista ohjelmaa Valon talon kotiseutumuseolla.

Enemmän vaihtoehtoja matkalle

Hotellit Hinnerjoki - viimeaikaiset arvostelut