Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Immanuel Kantin hauta

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Immanuel Kantin hauta. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Immanuel Kantin hauta, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Immanuel Kantin hauta paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Immanuel Kantin hauta upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Immanuel Kantin hauta? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Immanuel Kantin hauta lähellä kohdetta Immanuel Kantin hauta. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Immanuel Kantin hauta, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 110 majoitusliikettä kohteen Immanuel Kantin hauta lähellä
Crystal House Suite Hotel & Spa 96 €
Crystal House Suite Hotel & Spa

Crystal House Suite Hotel & Spa

Sergeyeva Street 4, Kaliningrad
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Linnoitus numero 5, kuningas Friedrich Wilhelm III, Kaliningradin alueen historia- ja taidemuseo ja Korsumuseo ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Meripihkamuseo ja Immanuel Kantin patsas ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kaliningradin pohjoinen asema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel ibis Kaliningrad Center 48 €
  Hotel ibis Kaliningrad Center

  Hotel ibis Kaliningrad Center

  Moskovsky Prospekt 52, Kaliningrad
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Ylikulkusilta, Veistospuisto ja Puusilta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. B-413 sukellusvenemuseo ja Baltic Expo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kaliningradin pohjoinen asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kaliningrad Južnijn asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä.

   Radisson Hotel Kaliningrad 65 €
   Radisson Hotel Kaliningrad

   Radisson Hotel Kaliningrad

   Pobedy Square 10, Kaliningrad
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Taistelevat härät, Vapahtaja Kristuksen katedraali ja Pietari Suuren patsas sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Wrangel-torni ja Schillerin patsas ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kaliningradin pohjoinen asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Kaiserhof 62 €
    Hotel Kaiserhof

    Hotel Kaiserhof

    Oktyabrskaya Str. 6A, Kaliningrad
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Hunajasilta, Puusilta ja Immanuel Kantin hauta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Baltic Expo ja Königsbergin katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kaliningrad Južnijn asema sijaitsee 24 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Kaliningrad 48 €
     Hotel Kaliningrad

     Hotel Kaliningrad

     81 Leninsky Avenue, Kaliningrad
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Korsumuseo, Ylikulkusilta ja Immanuel Kantin patsas sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Veistospuisto ja Kaliningradin alueen historia- ja taidemuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kaliningradin pohjoinen asema on 17 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kaliningrad Južnijn asema on 26 minuutin kävelymatkan päässä.

      Zolotaya Bukhta 33 €
      Zolotaya Bukhta

      Zolotaya Bukhta

      53, Bogdan Khmelnitsky Street, Kaliningrad
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kaliningradin alueellinen filharmoniasali ja Church of the Holy Family sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Konsertti- ja teatterirakennus ja Friedrichsburgin portti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kaliningrad Južnijn asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

       Chaika Hotel 58 €
       Chaika Hotel

       Chaika Hotel

       Pugacheva Street 13, Kaliningrad
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kaliningradin keskuspuisto, Kuningatar Louisen muistolle omistettu nukketeatteri ja Kuningatar Luisan kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Paroni von Münchhausenin muistomerkki ja Muistomerkki kosmonauteille ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kaliningradin läntinen asema on 25 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kaliningradin pohjoinen asema on 27 minuutin kävelymatkan päässä.

        KoikaGo 19 €
        KoikaGo

        KoikaGo

        Bogdana Hmelnitskogo 33-37, Kaliningrad
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kaliningradin alueellinen filharmoniasali ja Church of the Holy Family sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hostellista. Konsertti- ja teatterirakennus ja Brandenburgin portti ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kaliningrad Južnijn asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.