Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Immanuel Kantin hauta

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Immanuel Kantin hauta. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Immanuel Kantin hauta, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Immanuel Kantin hauta paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Immanuel Kantin hauta upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Immanuel Kantin hauta? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Immanuel Kantin hauta lähellä kohdetta Immanuel Kantin hauta. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Immanuel Kantin hauta, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 110 majoitusliikettä kohteen Immanuel Kantin hauta lähellä
Hotel Kaiserhof 61 €
Hotel Kaiserhof

Hotel Kaiserhof

Oktyabrskaya Str. 6A, Kaliningrad
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Hunajasilta, Immanuel Kantin hauta ja Puusilta sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Baltic Expo ja Königsbergin katedraali ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kaliningrad Južnijn asema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel ibis Kaliningrad Center 42 €
  Hotel ibis Kaliningrad Center

  Hotel ibis Kaliningrad Center

  Moskovsky Prospekt 52, Kaliningrad
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Ylikulkusilta ja Veistospuisto sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. B-413 sukellusvenemuseo ja Puusilta ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kaliningradin pohjoinen asema on 19 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kaliningrad Južnijn asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

   Radisson Hotel Kaliningrad 61 €
   Radisson Hotel Kaliningrad

   Radisson Hotel Kaliningrad

   Pobedy Square 10, Kaliningrad
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Vapahtaja Kristuksen katedraali, Taistelevat härät ja Pietari Suuren patsas sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Wrangel-torni ja Schillerin patsas ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kaliningradin pohjoinen asema sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Kaliningrad 52 €
    Hotel Kaliningrad

    Hotel Kaliningrad

    81 Leninsky Avenue, Kaliningrad
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Korsumuseo ja Immanuel Kantin patsas sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ylikulkusilta ja Veistospuisto ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kaliningradin pohjoinen asema on 16 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kaliningrad Južnijn asema on 25 minuutin kävelymatkan päässä.

     Holiday Inn Kaliningrad 47 €
     Holiday Inn Kaliningrad

     Holiday Inn Kaliningrad

     1 Gugo Street, Kaliningrad, Kaliningrad
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Ylikulkusilta ja Veistospuisto sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. B-413 sukellusvenemuseo ja Maailman merien museo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Kaliningradin pohjoinen asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kaliningrad Južnijn asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

      Skipper Hotel 61 €
      Skipper Hotel

      Skipper Hotel

      Oktyabrskaya 4a, Kaliningrad
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Hunajasilta, Puusilta ja Baltic Expo sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Immanuel Kantin hauta ja Königsbergin katedraali ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Kaliningrad Južnijn asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kaliningradin pohjoinen asema on 29 minuutin kävelymatkan päässä.

       Marton Palace Kaliningrad 53 €
       Marton Palace Kaliningrad

       Marton Palace Kaliningrad

       Bolshevistsky St., 3, Kaliningrad
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Konsertti- ja teatterirakennus, Kaliningradin alueellinen filharmoniasali ja Church of the Holy Family sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Brandenburgin portti ja Königsbergin entinen pörssi ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Kaliningrad Južnijn asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Honey bridge Hotel 73 €
        Honey bridge Hotel

        Honey bridge Hotel

        Oktyabrskaya ulitsa, 2, Kaliningrad
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Hunajasilta, Immanuel Kantin hauta ja Puusilta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Baltic Expo ja Königsbergin katedraali ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Kaliningrad Južnijn asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä, ja Kaliningradin pohjoinen asema on 29 minuutin kävelymatkan päässä.