Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Jesuiittakirkko

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Jesuiittakirkko. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Jesuiittakirkko, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Jesuiittakirkko paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Jesuiittakirkko upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Jesuiittakirkko? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Jesuiittakirkko lähellä kohdetta Jesuiittakirkko. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Jesuiittakirkko, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 239 majoitusliikettä kohteen Jesuiittakirkko lähellä
Hotel Imlauer Vienna 65 €
Hotel Imlauer Vienna

Hotel Imlauer Vienna

Rotensterngasse 10, Wien, Wienin
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Hotelli, jonka lähellä sijaitsee Urania (observatorio), Schwedenplatz-aukio ja Stephansplatz (aukio). Lähistöllä ovat myös Prater ja Hofburgin keisarillinen palatsi. Taborstraßen U-Bahn-asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Nestroyplatzin U-Bahn-asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hilton Vienna Plaza 128 €
  Hilton Vienna Plaza

  Hilton Vienna Plaza

  Schottenring 11, Wien, Wienin
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Wienin kaupungintalon alue, Burgtheater (kansallisteatteri) ja Wienin yliopisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Itävallan parlamenttirakennus ja Espanjalainen ratsastuskoulu ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Schottentorin U-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Schottenringin U-Bahn-asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   Steigenberger Hotel Herrenhof Wien 151 €
   Steigenberger Hotel Herrenhof Wien

   Steigenberger Hotel Herrenhof Wien

   Herrengasse 10, Wien, Wienin
     
    4.5 kautta 5.0 Tähteä

    Espanjalainen ratsastuskoulu, Hofburgin keisarillinen palatsi ja Burgtheater (kansallisteatteri) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Stefanin katedraali ja Wienin valtionooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Herrengassen U-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Schottentorin U-Bahn-asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    Ruby Lissi Hotel Vienna 122 €
    Ruby Lissi Hotel Vienna

    Ruby Lissi Hotel Vienna

    Fleischmarkt 19, Wien
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Schwedenplatz-aukio ja Stephansplatz (aukio) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hofburgin keisarillinen palatsi ja Wienin Hundertwasserhaus (rakennus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Schwedenplatzin U-Bahn-asema ja Stubentorin U-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Ring Vienna's Casual Luxury Hotel 186 €
     The Ring Vienna's Casual Luxury Hotel

     The Ring Vienna's Casual Luxury Hotel

     Kaerntner Ring 8, Wien, Wienin
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Musikverein (konserttitalo) ja Wienin valtionooppera sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Karlskirche (kirkko) ja Espanjalainen ratsastuskoulu ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Karlsplatzin U-Bahn-asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Resselgassen asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Vienna Marriott Hotel 169 €
      Vienna Marriott Hotel

      Vienna Marriott Hotel

      Parkring 12 A, Wien, Wienin
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Ronacher ja Wienin kaupunginpuisto sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Stefanin katedraali ja Musikverein (konserttitalo) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Stadtparkin U-Bahn-asema ja Stubentorin U-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Kaiserin Elisabeth 150 €
       Hotel Kaiserin Elisabeth

       Hotel Kaiserin Elisabeth

       Weihburggasse 3, Wien, Wienin
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Pyhän Stefanin katedraali, Albertina (museo) ja Wienin valtionooppera sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hofburgin keisarillinen palatsi sijaitsee 0,8 kilometrin päässä. Stephansplatzin U-Bahn-asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Stubentorin U-Bahn-asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Grand Ferdinand Vienna - Your Hotel In The City Center 160 €
        Grand Ferdinand Vienna - Your Hotel In The City Center

        Grand Ferdinand Vienna - Your Hotel In The City Center

        Schubertring 10-12, Wien
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Musikverein (konserttitalo), Wienin valtionooppera ja Wienin kaupunginpuisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Karlsplatz (aukio) ja Albertina (museo) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Stadtparkin U-Bahn-asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Karlsplatzin U-Bahn-asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.