Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Jesuiittakirkko

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Jesuiittakirkko. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Jesuiittakirkko, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Jesuiittakirkko paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Jesuiittakirkko upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Jesuiittakirkko? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Jesuiittakirkko lähellä kohdetta Jesuiittakirkko. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Jesuiittakirkko, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 635 majoitusliikettä kohteen Jesuiittakirkko lähellä
Ruby Lissi Hotel Vienna 119 €
Ruby Lissi Hotel Vienna

Ruby Lissi Hotel Vienna

Fleischmarkt 19, Wien
   
  3.5 kautta 5.0 Tähteä

  Schwedenplatz-aukio ja Stephansplatz (aukio) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Hofburgin keisarillinen palatsi ja Wienin Hundertwasserhaus (rakennus) ovat myös 2 kilometrin päässä. Schwedenplatzin U-Bahn-asema ja Stubentorin U-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Steigenberger Hotel Herrenhof Wien 178 €
  Steigenberger Hotel Herrenhof Wien

  Steigenberger Hotel Herrenhof Wien

  Herrengasse 10, Wien, Wienin
    
   4.5 kautta 5.0 Tähteä

   Espanjalainen ratsastuskoulu, Hofburgin keisarillinen palatsi ja Burgtheater (kansallisteatteri) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Stefanin katedraali ja Wienin valtionooppera ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Herrengassen U-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Schottentorin U-Bahn-asema 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hilton Vienna Plaza 139 €
   Hilton Vienna Plaza

   Hilton Vienna Plaza

   Schottenring 11, Wien, Wienin
     
    5.0 kautta 5.0 Tähteä

    Wienin kaupungintalon alue, Burgtheater (kansallisteatteri) ja Wienin yliopisto sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Itävallan parlamenttirakennus ja Espanjalainen ratsastuskoulu ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Schottentorin U-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Schottenringin U-Bahn-asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

    Der Wilhelmshof 110 €
    Der Wilhelmshof

    Der Wilhelmshof

    Kleine Stadtgutgasse 4, Wien, Wienin
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Riesenrad (maailmanpyörä) ja Prater sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä romanttisesta hotellista. Wienin Hundertwasserhaus (rakennus) ja Wienin kaupunginpuisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Wien Pratersternin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Pratersternin U-Bahn-asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Vienna Marriott Hotel 189 €
     Vienna Marriott Hotel

     Vienna Marriott Hotel

     Parkring 12 A, Wien, Wienin
       
      5.0 kautta 5.0 Tähteä

      Ronacher ja Wienin kaupunginpuisto sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotellista. Pyhän Stefanin katedraali ja Musikverein (konserttitalo) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Stadtparkin U-Bahn-asema ja Stubentorin U-Bahn-asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hilton Vienna 148 €
      Hilton Vienna

      Hilton Vienna

      Am Stadtpark 1, Wien, Wienin
        
       5.0 kautta 5.0 Tähteä

       Wienin kaupunginpuisto, Wienin Hundertwasserhaus (rakennus) ja Pyhän Stefanin katedraali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä lentokenttää sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Stephansplatz (aukio) ja Musikverein (konserttitalo) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Landstraßen U-Bahn-asema ja Wien Mitten asema sijaitsevat 2 minuutin kävelymatkan päässä.

       Boutique Hotel Am Stephansplatz 209 €
       Boutique Hotel Am Stephansplatz

       Boutique Hotel Am Stephansplatz

       Stephansplatz 9, Wien, Wienin
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Pyhän Stefanin katedraali ja Wien Museum Virgilkapelle sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Ankeruhr ja Ruprechtskirche (kirkko) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Stephansplatzin U-Bahn-asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Herrengassen U-Bahn-asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        MEININGER Hotel Wien Downtown Sissi 59 €
        MEININGER Hotel Wien Downtown Sissi

        MEININGER Hotel Wien Downtown Sissi

        Schiffamtsgasse 15, Wien, Wienin
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Schwedenplatz-aukio, Pyhän Stefanin katedraali ja Espanjalainen ratsastuskoulu sijaitsee 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Riesenrad (maailmanpyörä) ja Burgtheater (kansallisteatteri) ovat myös 2 kilometrin päässä. Taborstraßen U-Bahn-asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Schottenringin U-Bahn-asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.