Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Hotellit - Kannus

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Kannus – hotellit

Finlandia Hotel Seurahuone
3 out of 5
Torikatu 24, Kokkola
Hae hinnat
42.09 km kaupungin keskustasta
3.2/5 (149 arvostelua)
Kätevällä etäisyydellä hiljainen hotelli

"Saavuin myöhään ja sisäänkirjautuminen oli järjestetty hienosti, vaikka ketään ihmisiä ei ollutkaan enää paikalla. Lähialueella ei enää klo21 ollut mitään paikkaa auki, mistä olisi saanut ostettua ruokaa tai juomaa. Vain pikaruokapaikkoja. Olisi hienoa, jos hotellissa olisi ollut edes jokin välipala-automaatti ..."…"

Arvosteltu 20.11.2019

Finlandia Hotel Seurahuone
Santa's Resort & Spa Hotel Sani
3.5 out of 5
Jukupolku 5, Kalajoki
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 179 € per yö
34.91 km kaupungin keskustasta
4.1/5Very Good! (384 arvostelua)
Lapsille sisäleikkipuisto

"Lasten kanssa matkustaville pieni sisäleikkipuisto (minihoplop) on loistojuttu. Hinta sisältyy yöpymiseen."…"

Arvosteltu 5.1.2020

Santa's Resort & Spa Hotel Sani
Vacation Home Hintrekki in Kaustinen - 8 Persons, 2 Bedrooms
unnamed road, Kaustinen, Central Ostrobothnia
Hinta on 626 € per yö
39.03 km kaupungin keskustasta
Vacation Home Hintrekki in Kaustinen - 8 Persons, 2 Bedrooms
Kaustinen Talo, Nukkuu 8
Pertuntie 9, Kaustinen, Central Ostrobothnia
Hinta on 729 € per yö
39.03 km kaupungin keskustasta
Kaustinen Talo, Nukkuu 8
Vacation Home Viljami in Kaustinen - 6 Persons, 2 Bedrooms
unnamed road, Kaustinen, Central Ostrobothnia
Hinta on 626 € per yö
39.09 km kaupungin keskustasta
Vacation Home Viljami in Kaustinen - 6 Persons, 2 Bedrooms
Safarimajoitus
2.5 out of 5
Merisärkäntie 10, Kalajoki
Hae hinnat
34.94 km kaupungin keskustasta
4.9/5Exceptional! (8 arvostelua)
Loistava valinta!

"Rauhallista ja miellytävää!"…"

Arvosteltu 12.10.2019

Safarimajoitus
Hotel Kokkola
3 out of 5
Rantakatu 14, Kokkola
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 101 € per yö
42.05 km kaupungin keskustasta
4/5Very Good! (118 arvostelua)
Perus siisti hotelli

"Hotelli ihan hyvällä paikalla (vaikkakaan Kokkola nyt ei mikään hirveen iso suurkaupunki olekaan). Aulapalvelu ystävällistä ja mukava lisä oli se, että sauna oli päällä kohtalaisen myöhään. Ei ehkä ihan kovinkaan moderni, mutta kyllä täällä viihdyn seuraavankin kerran kun Kokkolaan pistäydyn."…"

Arvosteltu 27.1.2020

Hotel Kokkola
Best Western Hotel Kokkola
3 out of 5
Rantakatu 14,, Kokkola, Central Ostrobothnia
Hae hinnat
42.05 km kaupungin keskustasta
Best Western Hotel Kokkola
Hotelli-Ravintola Lokkilinna
3 out of 5
Matkailutie 199, Kalajoki
Hinta on 170 € per yö
35.59 km kaupungin keskustasta
4.3/5Excellent! (96 arvostelua)

"Hyvät tilavat huoneet mahtavalla näköalalla ja uusilla hyvillä sängyillä. Iso jääkaappi Ja mikro myös plussaa. Tykkäsin ja menen uudestaankin."…"

Arvosteltu 13.6.2020

Hotelli-Ravintola Lokkilinna
Sandy Kelt, Irish House Apartments
4 out of 5
Kalakuja 7, Kalajoki
Hinta on 225 € per yö
34.82 km kaupungin keskustasta
4.6/5Wonderful! (37 arvostelua)
Likainen, muuten todella hyvä

"Muuten kiva paikka hyvällä sijainnilla, mutta huoneisto oli likainen."…"

Arvosteltu 6.3.2020

Sandy Kelt, Irish House Apartments
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Kannus
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Kannus, Keski-Pohjanmaa

Hotellit Kannuksessa: Kannus on Keski-Pohjanmaan maakunnassa sijaitseva vuonna 1859 perustettu kaupunki. Sen pohjoisrajalla on Hietajärvi ja keskusta on kaakosta luoteeseen virtaavan Lestijoen varrella, jonne vakiintui asutusta myöhäiskeskiajalla. Halpa hotelli Kannuksessa saattaa olla juuri se mitä kaipaat, koska yöpyminen Kannuksessa on rauhallinen kokemus ja lomatunnelmaan pääsevät niin aikuiset kuin lapset. Loma Kannuksessa saattaakin olla juuri arkeen kaivattu tauko tai hien pintaan nostattava melontareissu Lestijoen kuohuissa.

Nähtävyyksiä ja hotelleja Kannuksessa

Kannuksen luonto on kaunista, sitä luonnehtii tasainen maasto, monet suot ja jokilaaksot. Myös kaupungin pinta-alasta lähes puolet on suota, vaikkakin pääsääntöisesti ojitettua. Hotelleja Kannuksessa ei ole kovin montaa, mutta tarjolla on sopivia vaihtoehtoja yksin, kaksin tai isommalla porukalla matkaaville. Tarjolla on toimivia vaihtoehtoja myös lapsiperheille, joten hotellihuone Kannuksessa avaa kaupungin ovet kaikenikäisille.

Luonnon vuoksi paikalle matkaavat saattavat harkita myös mökin vuokraamista lomansa ajaksi. Tällöin pääsee nauttimaan jopa omasta saunasta, eikä jalkautuminen luonnonhelmaan vaadi suuria ponnisteluja. Kannus tarjoaa viekoittelevan luonnon lisäksi oman kattauksensa nähtävää kulttuurista ja historiasta kiinnostuneelle. Esimerkiksi järjestyksessä kolmas Kannuksen kirkko rakennettiin 1817 ja sen nykyinen ulkoasu on pitkälti perua vuoden 1880 korjauksesta. Tämä puinen, sisäkulmistaan viistetty ristikirkko sijaitsee Kannuksen keskustassa ja kirkon vieressä seisoo ylväästi vuodelta 1817 peräisin oleva kellotapuli.

Mäkiraonmäki oli aikoinaan Kannuksen kirkonkylän keskus. Nykyisin Mäkiraonmäen museo- ja kulttuurikeskuksessa voi käydä tutustumassa 1900-luvun alun kirkonkylien tyypilliseen rakentamiseen. Alue koostuu viidestä suurikokoisesta kaksikerroksisesta rakennuksesta, jotka ovat mäen etelärinteellä. Kyseessä on aito rakennuskokonaisuus, sillä tuulimyllyä, viljamakasiinia ja paria aittaa lukuun ottamatta rakennukset ovat alkuperäisillä paikoillaan. Tämä Kannuksen historiallinen keskus esittelee ihanasti viime vuosisadan alun kirkonkylämiljöötä. Paikallisille Mäkiraonmäki edustaa tuttua kotiseudun ympäristöä ja kulttuurihistoriaa, jonka huomassa kannuslaiset saavat elää. Kaupunginviraston alakerrassa sijaitseva Galleria Justus puolestaan tarjoaa ripauksen kulttuurielämyksiä sitä kaipaaville. Galleriassa on Justus Sarisalon pysyväisnäyttelyn, Mutkalammin kylän pienoismallin ja virtuaaliesittelyn lisäksi kuukausittain vaihtuvia näyttelyitä.

Pohjalaiseen tapaan korkeuserot kaupungissa ovat vähäisiä ja kaupungin korkein kohta kohoaa ainoastaan 113 metrin korkeuteen. Kyseessä on pieni kaupunki, jonka idylliin on helppo sukeltaa mukaan. Jos alla on vieläpä vuokra-auto Kannuksessa, pystyy alavaan ympäristöön tutustumaan laajemminkin. Aktiivisimmat matkaajat haluavat luonnollisesti kokea vauhdin hurmaa muillakin tavoin. Tähän vastaa upeasti Kannuksen läpi virtaava Lestijoki, joka kulkee kilometrien verran kymmenen metriä syvässä kanjonissa. Koskinen joki onkin ymmärrettävistä syistä suosittu melonta- ja veneilyreitti. Täältä vauhdikkaimmat ja huimapäisimmät matkaajat löytävät varmasti syyn viipyä ja palata uudestaan. Lestijokilaakson matkailuelämyksiin lukeutuvat historiallisissa kohteissa vierailu, kotiseutukierrokset, luonto-, erä- ja linturetket sekä opastukset toiveiden mukaan. Samoilija viihtyy Kannuksessa varmasti ja sopivan pituiseksi mitoitettu patikkaretki on omiaan myös koko perheen ajanvietteeksi.

Hotellivaraus Kannuksessa

Kannus on viehättävä pohjanmaalainen kaupunki, joka soveltuu ihanteellisesti kotimaanmatkailuun. Täällä viihtyy helposti matkaajat laidasta laitaan, niin varttuneet kuin vasta lapsenkenkiin ehtineet. Perille pääsee kätevästi omalla autolla, junalla tai bussilla. Halutessaan voi yhdistää hotellivaraukseen Kannuksessa myös lennot Kokkolaan, josta matkaa perille kertyy vain nelisenkymmentä kilometriä. Myös kuuluisat Kalajoen hiekkarannat ovat lähes saman matkan päässä, mikäli loma kaipaa rantautumista. Kalajoen Meriluontokeskus on lisäksi lastenkin kanssa oiva vierailukohde, missä voi sukeltaa Perämeren vedenalaiseen maailmaan.

Kannattaakin tutustua Kannuksen hotellitarjontaan tarkemmin ja etsiä itselleen parhaiten sopiva majoitusratkaisu. Meillä on tarjota tarpeesi täyttävä hotelli, ja voit käyttää hakutyökaluamme avuksi parhaan hotellin löytääksesi. Tutustuttuasi hotellitarjontaan voit käyttää hyödyksesi karttaamme, ja suodattimien avulla voit valita tietyn alueen, palvelut tai hotelliketjun, sekä määritellä hotelliluokituksen perushotelleista aina luksushotelleihin asti.

Voit tutustua kohteen Kannus hotellivalikoimaan Expedian sivuilla.

Voit etsiä kartan avulla hotellin haluamastasi kohteen Kannus kaupunginosasta.

Tai voit tarkastella suodattimien avulla hotelleja tietyllä alueella kohteessa Kannus, valitsemalla haluamasi teeman, hotelliketjun tai tähtiluokituksen kohteessa Kannus. Antamalla matkapäiväsi näet parhaat hotellitarjoukset kohteessa Kannus – niin kauan kuin niitä on vielä jäljellä!

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras yöpymispaikka kohteessa Kannus?
Matkustajatietoihimme perustuen Hotel Kokkola, joka sijaitsee 42,1 kilometrin päässä kohteen Kannus keskustasta, on hyvä valinta vierailullesi. Muihin hyviin vaihtoehtoihin tällä alueella kuuluu Hotelli-Ravintola Lokkilinna ja Santa’s Resort & Spa Hotel Sani.
Jos minun on peruutettava hotellivaraukseni kohteessa Kannus, saanko siitä hyvityksen?
Kyllä, useimmat hotellihuonevaraukset ovat hyvitettäviä, jos ne peruutetaan ennen kuin hotellin peruutusaika päättyy eli yleensä 24–48 tuntia ennen tulopäivää. Mikäli varauksesi on ei-hyvitettävä, saatat siitä huolimatta voida peruuttaa sen ja saada hyvityksen, jos teet peruutuksen 24 tunnin kuluessa varaamisen tekemisestä. Lisää haluamasi päivämäärät, napsauta “Hae”-painiketta ja valitse “ilmainen peruutusoikeus” -suodatin, jotta löydät kohteen Kannus huipputarjoukset.

Hotellit Kannus - viimeaikaiset arvostelut

Enemmän vaihtoehtoja matkalle