Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kansallisareena

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Kansallisareena. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Kansallisareena, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Kansallisareena paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Kansallisareena upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Kansallisareena? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Kansallisareena lähellä kohdetta Kansallisareena. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Kansallisareena, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 664 majoitusliikettä kohteen Kansallisareena lähellä
Radisson BLU Bucharest 78 €
Radisson BLU Bucharest

Radisson BLU Bucharest

Calea Victoriei 63-81, Sector1, Bukarest
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tämän luksusluokan hotellin lähellä sijaitsee Romanian kansallinen taidemuseo, Romanian Ateneum ja University Square. Cismigiun puisto ja Romanian historian kansallismuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Polizun asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä, ja Bukarest Gara de Nordin asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hilton Garden Inn Bucharest Old Town 80 €
  Hilton Garden Inn Bucharest Old Town

  Hilton Garden Inn Bucharest Old Town

  12 Doamnei St, Bukarest, RO
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Bucharestin kaupunginmuseo ja University Square sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Romanian historian kansallismuseo ja Romanian kansallinen taidemuseo ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   HOTEL BLISS 58 €
   HOTEL BLISS

   HOTEL BLISS

   4c Strada Sapte Drumuri, Bukarest, Municipiul Bucuresti
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Titan-puisto on 1,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Romanian patriarkaalinen katedraali ja Romanian historian kansallismuseo sijaitsevat 5 kilometrin päässä. University Square sijaitsee 3,6 kilometrin päässä. Piata Munciin asema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

    Garden Titan
    Garden Titan

    Garden Titan

    Aleea Barajul Lotru Street, no. 1, building M4B, scale 5, apartment 84, Bukarest
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Kansallisareena (stadioni) on 1,5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Titan-puisto ja Institutul Clinic Fundenin sairaala sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Bukarestin ostoskeskus sijaitsee 4,5 kilometrin päässä.

     Magic Accommodation 49 €
     Magic Accommodation

     Magic Accommodation

     227 Soseaua Mihai Bravu, Bukarest, Municipiul Bucuresti
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Romanian patriarkaalinen katedraali, Romanian historian kansallismuseo jaRomanian Ateneum sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Cismigiun puisto ja Romanian kansallinen taidemuseo ovat myös 10 kilometrin päässä. Piata Munciin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Bukarestin Valkoinen Ylellinen Huoneisto
      Bukarestin Valkoinen Ylellinen Huoneisto

      Bukarestin Valkoinen Ylellinen Huoneisto

      8A Strada Baba Novac, 033, Bukarest, Municipiul Bucure?ti
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Titan-puisto on 1 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Romanian patriarkaalinen katedraali ja Romanian historian kansallismuseo sijaitsevat 5 kilometrin päässä. University Square sijaitsee 3,7 kilometrin päässä. Piata Munciin asema sijaitsee 16 minuutin kävelymatkan päässä.

       Kotiasi Bukarestissa - Viihtyisä, Siisti, Ihanteellinen Sijainti
       Kotiasi Bukarestissa - Viihtyisä, Siisti, Ihanteellinen Sijainti

       Kotiasi Bukarestissa - Viihtyisä, Siisti, Ihanteellinen Sijainti

       Mieilor 20, Bl 223 Sc 1 Ap 5 Ground Floor, Bukarest, Bucharest
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kansallisareena (stadioni) on 1,7 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Romanian historian kansallismuseo ja Romanian patriarkaalinen katedraali sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Romanian Ateneum ja Romanian kansallinen taidemuseo ovat myös 5 kilometrin päässä. Piata Munciin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Oborin asema on 26 minuutin kävelymatkan päässä.

        TIMES HOTEL
        TIMES HOTEL

        TIMES HOTEL

        19 Bulevardul Decebal, Bukarest, Municipiul Bucuresti
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kansallisareena (stadioni) on 1,7 kilometrin päässä tästä hotellista. Romanian patriarkaalinen katedraali ja Romanian historian kansallismuseo sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Romanian Ateneum ja Romanian kansallinen taidemuseo ovat myös 5 kilometrin päässä. Piata Munciin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä.