Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kapuzinerberg

Kapuzinerbergin vuorelta voit ihailla näkymiä vanhaankaupunkiin ja Salzachjoelle. Kirkkaalla säällä voit nähdä jopa Baijeriin asti.

Käy Kapuzinerbergin laella ihailemassa kauaskantoisia näkymiä ja nauttimassa vaelluspoluista ja historiallisista muistomerkeistä. Kapuzinerberg on loistava paikka kävelylle ja piknikille koko perheen kanssa kesäiltapäivänä. 636 metriä korkea Kapuzinerberg on Salzburgin kaupungin korkein kohta.

Vuorella on pitkä historia. Sieltä on löydetty neoliittiseltä aikakaudelta peräisin olevia asumuksia. Kapuzinerbergin merkittävin nähtävyys on Kapuzinerbergin luostari, joka on rakennettu Trompeterschlösslinä tunnetun entisen linnan paikalle.

Luostarille ja keskiaikaisille asumuksille kulkee kaksi eri reittiä: Linzergasse ja Imbergstiege. Linzergassen varrella on kuusi Ristin tien pysähdyspaikkaa, joissa kuvataan Kristuksen kärsimyskertomuksen vaiheita. Bongaa pieni Mozart-muistomerkki, joka on pystytetty paikalle, jolla Mozartin väitetään säveltäneen yhden kunnianhimoisimmista teoksistaan Taikahuilu-oopperan. Jatka kävelyä Felixin portille, jolta on vaikuttavat näkymät Salzburgiin.

Voit myös kävellä Imbergstiegeä eli Steingasselta nousevia kapeita portaita Salzburgin historiallista kauppareittiä pitkin. Luostaria vastapäätä puiden kätkössä on itävaltalaisen kirjailijan Stefan Zweigin entinen koti Paschinger Schlössl. Sen jälkeen on kaksi hyvää näköalapaikkaa, joilta voit katsella kaupunkia ja ympäröivää aluetta. Bayerische Aussichtin näköalapaikalle on noin 20 minuutin matka, ja jatkamalla vielä 10 minuuttia saavut Obere Stadtaussichtin näköalapaikalle.

Seuraa vuoren huipulle päästyäsi muuria Felixin portilta Franziskischlösslille. Vuonna 1629 suojarakenteeksi rakennetusta Franziskischlösslistä tehtiin taverna vuonna 1849. Pistäydy siellä lounaalla tai nauttimassa kylmä juoma ennen paluuta takaisin kaupunkiin. Taverna on avoinna iltapäivisin keskiviikosta sunnuntaihin ja pidempään kesän juhlakauden aikana. Taverna on suljettu tammikuussa.

Kapuzinerberg sijaitsee Salzachjoen itärannalla kävelymatkan päässä Salzburgin tärkeimmiltä nähtävyyksiltä. Vanhakaupunki sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Staatsbrücken ja Mozartstegin siltojen toisella puolella. Varaa koko aamu tai iltapäivä, jos aiot kävellä huipulle.


Alueen Kapuzinerberg opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 356 majoitusliikettä kohteen Kapuzinerberg lähellä
H+ Hotel Salzburg 100 €
H+ Hotel Salzburg

H+ Hotel Salzburg

Südtiroler Platz 13, Salzburg, Salzburg
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Salzburg Congress -kokouskeskus ja Schloss Mirabell sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Mozartin syntymäkoti ja Franziskanerkirche ovat myös 2 kilometrin päässä. Salzburgin päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Salzburg Gniglin asema 22 minuutin kävelymatkan päässä.

  NH Salzburg City 103 €
  NH Salzburg City

  NH Salzburg City

  Franz-Josef-Str. 26, Salzburg, Salzburg
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Linzer Gasse -katu ja Schloss Mirabell sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Mozartin syntymäkoti ja Franziskanerkirche ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Salzburgin päärautatieasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Salzburg Gniglin asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel IMLAUER & Bräu 109 €
   Hotel IMLAUER & Bräu

   Hotel IMLAUER & Bräu

   Rainerstraße 12-14, Salzburg
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Hotelli lähellä lentokenttää. Salzburg Congress -kokouskeskus, Schloss Mirabell ja Universität Mozarteum Salzburg ovat lähellä. Lähistöllä ovat myös Getreidegasse ja Mozartin syntymäkoti. Salzburgin päärautatieasema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Salzburg Gniglin asema on 26 minuutin kävelymatkan päässä.

    IMLAUER Hotel Pitter Salzburg 169 €
    IMLAUER Hotel Pitter Salzburg

    IMLAUER Hotel Pitter Salzburg

    Rainerstrasse 6-8, Salzburg, Salzburg
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Hotelli kaupungin sydämessä, lähellä sijaitsee Salzburg Congress -kokouskeskus, Schloss Mirabell ja Universität Mozarteum Salzburg. Lähistöllä ovat myös Getreidegasse ja Mozartin syntymäkoti. Salzburgin päärautatieasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Salzburg Gniglin asema on 26 minuutin kävelymatkan päässä.

     Wolf-Dietrich Altstadthotel & Residenz 156 €
     Wolf-Dietrich Altstadthotel & Residenz

     Wolf-Dietrich Altstadthotel & Residenz

     Wolf-Dietrich-Strasse 7, Salzburg, Salzburg
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Linzer Gasse -katu, Schloss Mirabell ja Mozartin syntymäkoti sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Franziskanerkirche ja Salzburgin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Salzburgin päärautatieasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Salzburg Gniglin asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

      Altstadthotel Kasererbräu 100 €
      Altstadthotel Kasererbräu

      Altstadthotel Kasererbräu

      Kaigasse 33, Salzburg, Salzburg
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Festung Hohensalzburg, Salzburg Museum ja Salzburgin katedraali sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Franziskanerkirche ja Mozartin syntymäkoti ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Salzburgin päärautatieasema sijaitsee 28 minuutin kävelymatkan päässä.

       Star Inn Hotel Premium Salzburg Gablerbräu, by Quality 168 €
       Star Inn Hotel Premium Salzburg Gablerbräu, by Quality

       Star Inn Hotel Premium Salzburg Gablerbräu, by Quality

       Richard-Mayr-Gasse 2, Salzburg, Salzburg
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Linzer Gasse -katu ja Mozartin syntymäkoti sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Franziskanerkirche ja Schloss Mirabell ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Salzburgin päärautatieasema on 19 minuutin kävelymatkan päässä, ja Salzburg Gniglin asema on 26 minuutin kävelymatkan päässä.

        Wyndham Grand Salzburg Conference Centre 127 €
        Wyndham Grand Salzburg Conference Centre

        Wyndham Grand Salzburg Conference Centre

        Fanny Von Lehnert Strasse 7, Salzburg, Salzburg
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Salzburg Congress -kokouskeskus ja Schloss Mirabell sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Mozartin syntymäkoti ja Franziskanerkirche ovat myös 3 kilometrin päässä. Salzburgin päärautatieasema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Salzburg Gniglin asema 24 minuutin kävelymatkan päässä.