Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kapuzinerberg

Kapuzinerbergin vuorelta voit ihailla näkymiä vanhaankaupunkiin ja Salzachjoelle. Kirkkaalla säällä voit nähdä jopa Baijeriin asti.

Käy Kapuzinerbergin laella ihailemassa kauaskantoisia näkymiä ja nauttimassa vaelluspoluista ja historiallisista muistomerkeistä. Kapuzinerberg on loistava paikka kävelylle ja piknikille koko perheen kanssa kesäiltapäivänä. 636 metriä korkea Kapuzinerberg on Salzburgin kaupungin korkein kohta.

Vuorella on pitkä historia. Sieltä on löydetty neoliittiseltä aikakaudelta peräisin olevia asumuksia. Kapuzinerbergin merkittävin nähtävyys on Kapuzinerbergin luostari, joka on rakennettu Trompeterschlösslinä tunnetun entisen linnan paikalle.

Luostarille ja keskiaikaisille asumuksille kulkee kaksi eri reittiä: Linzergasse ja Imbergstiege. Linzergassen varrella on kuusi Ristin tien pysähdyspaikkaa, joissa kuvataan Kristuksen kärsimyskertomuksen vaiheita. Bongaa pieni Mozart-muistomerkki, joka on pystytetty paikalle, jolla Mozartin väitetään säveltäneen yhden kunnianhimoisimmista teoksistaan Taikahuilu-oopperan. Jatka kävelyä Felixin portille, jolta on vaikuttavat näkymät Salzburgiin.

Voit myös kävellä Imbergstiegeä eli Steingasselta nousevia kapeita portaita Salzburgin historiallista kauppareittiä pitkin. Luostaria vastapäätä puiden kätkössä on itävaltalaisen kirjailijan Stefan Zweigin entinen koti Paschinger Schlössl. Sen jälkeen on kaksi hyvää näköalapaikkaa, joilta voit katsella kaupunkia ja ympäröivää aluetta. Bayerische Aussichtin näköalapaikalle on noin 20 minuutin matka, ja jatkamalla vielä 10 minuuttia saavut Obere Stadtaussichtin näköalapaikalle.

Seuraa vuoren huipulle päästyäsi muuria Felixin portilta Franziskischlösslille. Vuonna 1629 suojarakenteeksi rakennetusta Franziskischlösslistä tehtiin taverna vuonna 1849. Pistäydy siellä lounaalla tai nauttimassa kylmä juoma ennen paluuta takaisin kaupunkiin. Taverna on avoinna iltapäivisin keskiviikosta sunnuntaihin ja pidempään kesän juhlakauden aikana. Taverna on suljettu tammikuussa.

Kapuzinerberg sijaitsee Salzachjoen itärannalla kävelymatkan päässä Salzburgin tärkeimmiltä nähtävyyksiltä. Vanhakaupunki sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Staatsbrücken ja Mozartstegin siltojen toisella puolella. Varaa koko aamu tai iltapäivä, jos aiot kävellä huipulle.


Alueen Kapuzinerberg opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 622 majoitusliikettä kohteen Kapuzinerberg lähellä
IMLAUER Hotel Pitter Salzburg 129 €
IMLAUER Hotel Pitter Salzburg

IMLAUER Hotel Pitter Salzburg

Rainerstrasse 6-8, Salzburg, Salzburg
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kaupungin keskustassa, lähellä rinteitä sijaitseva hotelli kohteessa Salzburg. Lähellä sijaitsevat Salzburg Congress -kokouskeskus, Schloss Mirabell ja Universität Mozarteum Salzburg. Lähistöllä ovat myös Getreidegasse ja Mozartin syntymäkoti. Salzburgin päärautatieasema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Salzburg Gniglin asema on 26 minuutin kävelymatkan päässä.

  NH Salzburg City 81 €
  NH Salzburg City

  NH Salzburg City

  Franz-Josef-Str. 26, Salzburg, Salzburg
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Linzer Gasse -katu, Schloss Mirabell ja Mozartin syntymäkoti sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Franziskanerkirche ja Salzburgin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Salzburgin päärautatieasema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Salzburg Gniglin asema on 20 minuutin kävelymatkan päässä.

   H+ Hotel Salzburg 76 €
   H+ Hotel Salzburg

   H+ Hotel Salzburg

   Südtiroler Platz 13, Salzburg, Salzburg
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Salzburg Congress -kokouskeskus, Schloss Mirabell ja Mozartin syntymäkoti sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Franziskanerkirche ja Salzburgin katedraali ovat myös 3 kilometrin päässä. Salzburgin päärautatieasema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Salzburg Gniglin asema 22 minuutin kävelymatkan päässä.

    MEININGER Hotel Salzburg City Center 47 €
    MEININGER Hotel Salzburg City Center

    MEININGER Hotel Salzburg City Center

    Fuerbergstrasse 18-20, Salzburg, Salzburg
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Neuhausin linna, Schloss Mirabell ja Mozartin syntymäkoti sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä hostellista. Franziskanerkirche ja Salzburgin katedraali ovat myös 3 kilometrin päässä. Salzburg Gniglin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Salzburgin päärautatieasema on 26 minuutin kävelymatkan päässä.

     arte Hotel Salzburg 102 €
     arte Hotel Salzburg

     arte Hotel Salzburg

     Rainerstr. 28, Salzburg
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Salzburg Congress -kokouskeskus, Schloss Mirabell ja Getreidegasse sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Mozartin syntymäkoti ja Kapuzinerkloster ovat myös 2 kilometrin päässä. Salzburgin päärautatieasema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Salzburg Gniglin asema 22 minuutin kävelymatkan päässä.

      Wolf-Dietrich Altstadthotel & Residenz 118 €
      Wolf-Dietrich Altstadthotel & Residenz

      Wolf-Dietrich Altstadthotel & Residenz

      Wolf-Dietrich-Strasse 7, Salzburg, Salzburg
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Linzer Gasse -katu, Schloss Mirabell ja Mozartin syntymäkoti sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Franziskanerkirche ja Salzburgin katedraali ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Salzburgin päärautatieasema on 15 minuutin kävelymatkan päässä, ja Salzburg Gniglin asema on 22 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Sacher Salzburg 250 €
       Hotel Sacher Salzburg

       Hotel Sacher Salzburg

       Schwarzstrasse 5-7, Salzburg, Salzburg
         
        5.0 kautta 5.0 Tähteä

        Salzburger Landestheater ja Mozartin syntymäkoti ovat 5 minuutin päässä tästä perheystävällisestä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. Schloss Mirabell ja Franziskanerkirche ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Salzburgin päärautatieasema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Salzburg Gniglin asema on 29 minuutin kävelymatkan päässä.

        Radisson Blu Hotel Altstadt 175 €
        Radisson Blu Hotel Altstadt

        Radisson Blu Hotel Altstadt

        Rudolfskai 28 / Judengasse 15, Salzburg, Salzburg
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Mozartplatz ja Salzburg Museum sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Mozartin syntymäkoti ja Franziskanerkirche ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Salzburgin päärautatieasema sijaitsee 22 minuutin kävelymatkan päässä.