Hotellit - Kauttua

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kauttua – hotellit

Anttilan Tila - Kartano Hostel
3 out of 5
Sonnilantie 111, Kokemäki
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
60 €
per yö
6. jouluk.–7. jouluk.
4.6/5Upea! (9 arvostelua)
Uusi upea tuttavuus

"Erinomainen palvelu, siisteys, aamupala, sijainti, oheistuotteet (oma myymälä) sekä ennenkaikkea ystävällinen henkilökunta. Kiitos!"…"

Arvosteltu 22.7.2019

Anttilan Tila - Kartano Hostel
Ahlströmin Ruukki Kauttua
3 out of 5
Sepäntie 3, Eura
150 €
per yö
9. jouluk.–10. jouluk.
3.8/5Hyvä! (5 arvostelua)
Tosi hyvä ravintola

"Jos tarvitsee mennä Jujo Thermalille töihin, niin sijainniltaan erinomainen. Ruoka tosi hyvää. Hotelli on syrjässä kaupinhin humusta."…"

Arvosteltu 18.2.2019

Ahlströmin Ruukki Kauttua
Finlandia Hotel Hiittenharju
3 out of 5
Hiittenharjuntie 1, Harjavalta
94 €
per yö
7. jouluk.–8. jouluk.
3.5/5Hyvä! (49 arvostelua)

"Vähän likaista (varsinkin kylpyamme), muuten ihan ookoo."…"

Arvosteltu 4.9.2019

Finlandia Hotel Hiittenharju
Sieravuori Resort
2.5 out of 5
Sieravuorentie 117, Eura
Hae hinnat
Sieravuori Resort
Standard Three Room Apartment With Spacious Layout
Tallitalo - Garage House
3 out of 5
Rengastie 10, Nakkila, Lounais-Suomi
Hae hinnat
5/5Poikkeuksellinen! (1 arvostelu)

"Kiitos, mukava oli yöpyä. Rauhallinen sijainti, kaukana kaikeasta"…"

Arvosteltu 23.5.2019

Tallitalo - Garage House
Hotelli Marilyn
3 out of 5
Harjavallankatu 14, Harjavalta
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
119 €
per yö
6. jouluk.–7. jouluk.
3.4/5Hyvä! (7 arvostelua)

"Rauhallinen sijainti ja ystävällinen henkilökunta, hyvä aamiainen"…"

Arvosteltu 22.7.2019

Hotelli Marilyn
Soukaisten Rustholli
2.5 out of 5
Soukaistentie 103, Rauma
96 €
per yö
6. jouluk.–7. jouluk.
5/5Poikkeuksellinen! (4 arvostelua)
Työmatkalla Raumalla - idyllinen majoitus

"Vanha, idyllinen hirsitalo keskellä maaseudun rauhaa. Huoneisto oli kokonaan käytössäni. Ihanasti ja vanhaa kunnioittaen sisustettu, sauna lämpiämässä ja jääkaapissa aamiaistarvikkeet valmiina. Mikäpä tänne oli asettautua taloksi. Kotiuduin niin hyvin, että unohdin lähtiessäni vaatteitanikin kaappiin. ..."…"

Arvosteltu 16.5.2019

Soukaisten Rustholli
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Kauttua
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Kauttua, Eura

Hotellit Kauttualla: Satakunnassa, Eurassa sijaitseva Kauttuan kylä on tehdasyhdyskunta, joka kehittyi aikoinaan Kauttuan ruukin ympärille. Kauttualla ollaan kauniissa järvimaisemissa, sillä kylä sijaitsee Säkylän Pyhäjärven rannalla. Matka ja hotellivaraus Kauttualle on vaivatonta tehdä ja kannattaa, sillä luvassa on taatusti unohtumaton kokemus perinnemaisemissa puhtaan luonnon keskellä.

Yöpyminen Kauttualla

Hotellihuone Kauttualla löytyy helposti: itse Kauttuan kylässä on kaksi hotellia ja Eurassa, johon Kauttuakin siis hallinnollisesti kuuluu, kolmas. Voit majoittua Kauttuan kauniiseen ruukkiympäristöön, joka on kätevä sijainti myös monelle työmatkalaiselle, sillä nykyinenkin teollisuusalue on aivan naapurissa. Kauttuan ruukin alueella toimii nimittäin edelleen paperitehdas. Hotellin Kauttualta voit varata myös kartanomaisesta miljööstä, jossa odottavat laadukkaat palvelut ja myös erinomaiset kokous- ja juhlatilat. Kauttualla ja Eurassa voi lisäksi majoittua myös mökissä tai huvilassa sekä Sieravuoren lomakeskuksen leirintäalueella.

Jos tulet lomalle Kauttualle kauempaa, pääset perille varaamalla esimerkiksi lennot Turkuun ja jatkamalla matkaa bussilla Kauttualle, reilun tunnin matkan päähän. Esimerkiksi Helsingistä pääset kuitenkin vähintään nopeasti Kauttualle junalla tai bussilla. Bussiyhteys on sekä Turun että Harjavallan kautta. Myös autonvuokraus on kätevä vaihtoehto, eikä mikään estä hurauttamasta omalla autolla suoraan Kauttualle, jossa autolla on kätevä kierrellä lähiseutuja ja ihailla suurta Pyhäjärveä eri puolilta.

Onnistunut reissu Kauttualle

Kauttua syntyi siis ruukin ympärille Eurajoen varteen. Tutustuminen Kauttuaan kannattaakin aloittaa Ruukinpuistosta, jossa on rautaruukin sulkemisen jälkeen ollut 1900-luvun alusta asti myös paperiteollisuutta. Kauttuan paperitehdas on toiminnassa edelleen. Suurin osa entisen ruukin varjeltuneista rakennuksista on nykyisin asuntoina, ja lisäksi alueella on ravintola, hotelli, kesäteatteri ja tehdasmuseo. Kauttuan ruukin perusti vapaaherra Lorentz Creutz jo vuonna 1689. Asutusta Kauttuankosken tienoilla on kuitenkin ollut esihistorialliselta ajalta asti. Vanhimmat säilyneet rakennukset Ruukinpuistossa ovat Sepäntien työläisasunnot 1700-luvulta. Varsinaisia ruukinaikaisia rakennuksia on säilynyt ainoastaan yksi, joenrannan suuli eli hiilen varastointiin tarkoitettu lato. Nykyinen päärakennus ja saha ovat molemmat 1800-luvulta. Ruukinpuistossa on mahdollista kiertää myös luontoreitti, joka alkaa alppiruusutarhan kohdalta.

Ruukinpuisto tarjoaa erinomaiset puitteet myös silloin, kun matka Kauttualle on työ- tai kokousmatka. Ruukin miljöössä on erinomaiset kokoustilat, Ahlströmin keittiöiden erinomainen ravintola, kaksi tilaussaunaa sekä hyvinvointi- ja luontopalveluita. Myös vaikkapa häiden ja muiden juhlien järjestämiseen Ruukinpuistossa on monipuoliset mahdollisuudet. Tällöin hotellivaraus Kauttualle kannattaa tietenkin tehdä Ruukin Klubiin.

Paperitehtaan laajennustöiden myötä Alvar Aalto suunnitteli alueelle useita rakennuksia, kuten vuonna 1938 valmistuneen funktionalismia edustavan Terassitalon ja Ahlströmin tehtaan työntekijöille vuonna 1946 valmistuneen Jokisaunan. Yksi Terassitalon asunnoista on sisustettu Artekin vanhoilla kalusteilla ja valaisimilla, jotka ovat kaikki myynnissä ja siis vaihtuvat aika ajoin, samoin kuin tilan erillinen näyttely. Muitakin Aallon rakennuksia alueella on, mutta osa suunnitelmista jäi toteutumatta sodan syttymisen vuoksi.

Mikäli esihistoria kiinnostaa, kannattaa poiketa Euran Nauravaan lohikäärmeeseen, Suomen ensimmäiseen esihistorian opastuskeskukseen, jossa esitellään etenkin Euran viikinkiaikaa. Naurava lohikäärme toimii vanhassa kivinavetassa Eurantiellä, ja elämyksellisessä näyttelyssä on esillä esinelöytöjä ja kopioita niistä. Toiminnallisessa näyttelyssä kopioihin ja tekstiileihin saa koskea, ja kävijät pääsevät myös kokeilemaan erilaisia vanhoja käsityömenetelmiä. Samassa rakennuksessa toimii mukava lounaskahvila.

Muuta mukavaa Kauttualla

Varsinainen Kauttuan liikekeskusta on pieni, ja palveluihin kuuluvat kauppa, pankki ja ravintola. Lähiseuduilla voi harrastaa liikuntaa esimerkiksi kuntoradoilla ja hiihtoreiteillä, ampumaradalla ja Eurajoen ympärivuotisessa melontakeskuksessa. Lisäksi on jäähalli, kuntokeskus ja Euran liikuntakeskus, jossa voi harrastaa monenlaista yleisurheilusta palloilulajeihin ja jääkiekosta rantalentikseen. Viikonloppu hotellissa Kauttualla vierähtää hetkessä, jos kiertelet samalla myös muualla Eurassa ja Pyhäjärven kauniita rantamaisemia.

Enemmän vaihtoehtoja matkalle

Hotellit Kauttua - viimeaikaiset arvostelut