Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Kellsin kirja

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Kellsin kirja. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Kellsin kirja, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Kellsin kirja paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Kellsin kirja upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Kellsin kirja? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Kellsin kirja lähellä kohdetta Kellsin kirja. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Kellsin kirja, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 475 hotellia lähellä kohdetta Kellsin kirja
72 €
The Holyhead Hostel

The Holyhead Hostel

42 Gardiner Street Lower, Dublin
2,5
/ 5 (4 arvostelua)
1.5 kautta 5.0

Abbey Theatre, Custom House ja Pääposti sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. O'Connell Bridge ja The Spire ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

Oliver St John Gogarty Hostel & Penthouse Apartments

Oliver St John Gogarty Hostel & Penthouse Apartments

58 Fleet Street, Dublin
3,4
/ 5 (29 arvostelua)
2.0 kautta 5.0

Bank of Ireland, Half Penny Bridge ja Kellsin kirja sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hostellista. Trinity College ja O'Connell Bridge ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

146 €
Temple Bar Hotel

Temple Bar Hotel

13-17 Fleet St Temple Bar, Dublin
4,1
/ 5 (688 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Tämän ekologisen/kestävän kehityksen mukaisen hotellin lähellä sijaitsee Bank of Ireland, Trinity College ja Kellsin kirja. Half Penny Bridge ja O'Connell Bridge ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

134 €
Temple Bar Inn

Temple Bar Inn

40-47 Fleet Street, Dublin
4,2
/ 5 (307 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Bank of Ireland, Trinity College ja Kellsin kirja sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Half Penny Bridge ja O'Connell Bridge ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

Trinity College Campus Accommodation

Trinity College Campus Accommodation

West Chapel, House 10, Dublin
3,7
/ 5 (103 arvostelua)
2.0 kautta 5.0

Kellsin kirja ja Trinity College sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hostellista. Dublin Tourism Centre ja Brown Thomas Flagship Store ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

82 €
Blooms Hotel

Blooms Hotel

Anglesea Street, Dublin
3,6
/ 5 (582 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Bank of Ireland, Trinity College ja Half Penny Bridge sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Dublin Tourism Centre ja Kellsin kirja ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.