Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kerry County Museum

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Kerry County Museum. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Kerry County Museum, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Kerry County Museum paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Kerry County Museum upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Kerry County Museum? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Kerry County Museum lähellä kohdetta Kerry County Museum. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Kerry County Museum, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 428 majoitusliikettä kohteen Kerry County Museum lähellä
Ballyseede Castle 111 €
Ballyseede Castle

Ballyseede Castle

Ballyseede, Tralee, County Kerry
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Ballymacelligott Church ja Ballyseedy Memorial sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Chute Hall Ogham Stones ja Tralee Workhouse ovat myös 5 kilometrin päässä.

  The Rose Hotel 94 €
  The Rose Hotel

  The Rose Hotel

  Dan Spring Road, Tralee, Kerry
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   St. Johnin seurakunta ja Aqua Dome sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Tralee Town Park (puisto) ja Kansallinen perinneteatteri ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Traleen asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Ashe Hotel 100 €
   The Ashe Hotel

   The Ashe Hotel

   Maine Street, Tralee, Co. Kerry
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Wellspring Gallery ja Aqua Dome sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Bin Ban Gallery ja St. Johnin seurakunta ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Traleen asema sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Manor West Hotel & Leisure Club 98 €
    The Manor West Hotel & Leisure Club

    The Manor West Hotel & Leisure Club

    Tralee, Tralee, Kerry
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Tralee Workhouse on 0,3 kilometrin ja Aqua Dome on 3,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Manor West Retail Park ja Ratass Church ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Traleen asema sijaitsee 23 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Grand Hotel 89 €
     The Grand Hotel

     The Grand Hotel

     Denny Street, Tralee, Kerry
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Wellspring Gallery ja Aqua Dome sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Kerry County Museum (museo) ja St. Johnin seurakunta ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Traleen asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

      Brandon Hotel Tralee 88 €
      Brandon Hotel Tralee

      Brandon Hotel Tralee

      Princes Street, Tralee, County Kerry
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Kansallinen perinneteatteri ja Aqua Dome sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Georgian House Visitor Centre ja Kerry County Museum (museo) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Traleen asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

       Benners Hotel 72 €
       Benners Hotel

       Benners Hotel

       Upper Castle Street, Tralee, Kerry
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        St. Johnin seurakunta ja Aqua Dome sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Wellspring Gallery ja Tralee Town Park (puisto) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Traleen asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä.

        The Park Georgian House 68 €
        The Park Georgian House

        The Park Georgian House

        15 Denny Street, Tralee
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         Kerry County Museum (museo), Tralee Town Park (puisto) ja St. Johnin seurakunta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä aamiaismajoituksesta. Aqua Dome ja Tralee Bay Wetlands ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Traleen asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.