Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Kerry County Museum

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Kerry County Museum. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Kerry County Museum, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Kerry County Museum paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Kerry County Museum upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Kerry County Museum? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Kerry County Museum lähellä kohdetta Kerry County Museum. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Kerry County Museum, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 117 majoitusliikettä kohteen Kerry County Museum lähellä
The Manor West Hotel & Leisure Club 115 €
The Manor West Hotel & Leisure Club

The Manor West Hotel & Leisure Club

Tralee, Tralee, Kerry
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Tralee Workhouse ja Manor West Retail Park sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Ratass Church ja St. Johnin seurakunta ovat myös 3 kilometrin päässä. Traleen asema sijaitsee 23 minuutin kävelymatkan päässä.

  The Park Georgian House
  The Park Georgian House

  The Park Georgian House

  15 Denny Street, Tralee
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Kerry County Museum (museo), Tralee Town Park (puisto) ja St. Johnin seurakunta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä aamiaismajoituksesta. Aqua Dome ja Tralee Bay Wetlands ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Traleen asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Grand Hotel 120 €
   The Grand Hotel

   The Grand Hotel

   Denny Street, Tralee, Kerry
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Wellspring Gallery ja St. Johnin seurakunta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Kerry County Museum (museo) ja Tralee Town Park (puisto) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Traleen asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

    The Ashe Hotel 120 €
    The Ashe Hotel

    The Ashe Hotel

    Maine Street, Tralee, Co. Kerry
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Wellspring Gallery, Bin Ban Gallery ja St. Johnin seurakunta sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Georgian House Visitor Centre ja Kerry County Museum (museo) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Traleen asema sijaitsee 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     The Imperial Hotel Tralee 89 €
     The Imperial Hotel Tralee

     The Imperial Hotel Tralee

     27 Denny Street, Tralee
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Wellspring Gallery ja St. Johnin seurakunta sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Kerry County Museum (museo) ja Tralee Town Park (puisto) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Traleen asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      The Rose Hotel 140 €
      The Rose Hotel

      The Rose Hotel

      Dan Spring Road, Tralee, Kerry
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       St. Johnin seurakunta, Aqua Dome ja Georgian House Visitor Centre ovat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä lähellä lentokenttää sijaitsevasta hotellista. Tralee Town Park (puisto) ja Tralee Bay Wetlands ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Traleen asema sijaitsee 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       Brandon Hotel Tralee 176 €
       Brandon Hotel Tralee

       Brandon Hotel Tralee

       Princes Street, Tralee, County Kerry
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Kansallinen perinneteatteri, Georgian House Visitor Centre ja Kerry County Museum (museo) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Bin Ban Gallery ja Tralee Town Park (puisto) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Traleen asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

        Tralee Holiday Lodge 70 €
        Tralee Holiday Lodge

        Tralee Holiday Lodge

        Mary Street, Tralee
          
         2.5 kautta 5.0 Tähteä

         Kansallinen perinneteatteri, Georgian House Visitor Centre ja Kerry County Museum (museo) sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä aamiaismajoituksesta. Tralee Town Park (puisto) ja Bin Ban Gallery ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Traleen asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.