Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Kilmainham Gaolin historiallinen museo

Tämä surullisenkuuluisa ja aavemainen entinen vankila on sopiva paikka tutustua kammottaviin tarinoihin Irlannin vankiloiden menneisyydestä ja Ison-Britannian vallan alta itsenäistymiseksi käydyistä kamppailuista.

Vieraile Kilmainham Gaolissa, joka oli käytössä vankilana lähes 150 vuotta aina Irlannin vallankumouksen sekasortoisimpiin päiviin asti. Opi kaikki irlantilaisten nationalistien vaikeasta taistelusta itsenäisyyden puolesta. Täällä tapahtuneet sankarilliset ja traagiset tapahtumat heräävät henkiin audiovisuaalisessa näyttelyssä ja opastetulla kierroksella.

Vuonna 1796 valmistuneessa Kilmainham Gaolissa on ollut monia kuuluisia vankeja sekä köyhiä ja lapsia, joita syytettiin näpistyksistä ja kerjäämisestä. Monet vangeista karkotettiin myöhemmin Australiaan. Kaikki vangit eivät selvinneet hengissä, sillä vankilassa järjestettiin julkisia hirttäjäisiä 1820-luvulle asti. Nationalismin aikaan vankilasta tuli yhtä kuuluisa kuin sen asukkaistakin. Kilmainham Gaol oli pelätty viimeinen sijoituspaikka. Sen kuuluisien vankien joukossa oli muun muassa 28-vuotias Joseph Plunkett, joka kuului vuoden 1916 pääsiäiskapinan johtajiin. Hän meni naimisiin vankilassa vain hieman ennen kuin hänet teloitettiin ampumalla. Vankila suljettiin vuonna 1924. Kunnostussäätiö teki siitä Kilmainham Goalin historiallisen museon vuonna 1960.

Käy sisään tyrmämäisiin käytäviin ja vieraile audiovisuaalisessa näyttelyssä, jossa kerrotaan vankilan historiasta. Seuraa asiantuntevaa opasta, joka kertoo kammottavia tarinoita kidutuksesta ja kapinoista. Sellit olivat liian täynnä ihmisiä, ja naiset nukkuivat olkipatjoilla yleisissä tiloissa.

Kuule karmiva tarina vuoden 1916 pääsiäiskapinasta ja sen johtajien teloituksista entisellä kivenhakkaajien pihalla. Saatat tunnistaa keskushallin ja häkkilehterit sekä eristysselleihin johtavat portaat, sillä vankilaa käytettiin lavasteena vuonna 1993 valmistuneessa omaelämäkerrallisessa elokuvassa Isän nimeen ja vuoden 2008 trillerissä The Escapist. Muista vierailla myös ylätason näyttelyssä, jossa esitellään nykyisten vankien tekemää taidetta eri puolilta Irlantia.

Kilmainham Gaol on avoinna joka päivä paitsi jouluna. Sisään pääsee vain opastetulla kierroksella, joka kestää tunnin. Sesongin aikana paikalle kannattaa saapua ajoissa. Museo sijaitsee 3,5 kilometriä länteen Dublinin keskustasta lähellä Phoenix Parkia. Perille pääsee raitiovaunulla tai Dublinin kiertoajelubussin kyydissä. Museossa on teehuone, josta voi ostaa virvokkeita.


Alueen Kilmainham Gaol Historical Museum opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 517 majoitusliikettä kohteen Kilmainham Gaol Historical Museum lähellä
Ashling Hotel Dublin 91 €
Ashling Hotel Dublin

Ashling Hotel Dublin

Parkgate Street, Dublin, Dublin
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Guinness Storehouse, Christ Church Cathedral ja Dublinin linna sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. St. Patrick's Cathedral ja Trinity College ovat myös 3 kilometrin päässä. Heustonin asema ja Museumin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hilton Dublin Kilmainham 99 €
  Hilton Dublin Kilmainham

  Hilton Dublin Kilmainham

  South Circular Road, Kilmainham, Dublin, Dublin
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Phoenix Park ja Kilmainham Gaol Historical Museum sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Irish Museum of Modern Art (IMMA) ja Pearse Lyons Whiskey Distillery ovat myös 2 kilometrin päässä. Suir Roadin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Goldenbridgen asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   Kilmainham Square 2 Bedroom Flat
   Kilmainham Square 2 Bedroom Flat

   Kilmainham Square 2 Bedroom Flat

   Kilmainham Square, Dublin, Dublin (region)
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Kilmainham Gaol Historical Museum ja Phoenix Park sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. War Memorial Gardens ja Irish Museum of Modern Art (IMMA) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Suir Roadin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Goldenbridgen asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

    Spacious 3 Bedroom Apartment
    Spacious 3 Bedroom Apartment

    Spacious 3 Bedroom Apartment

    Kilmainham Square, Inchicore Road, Dublin, Dublin (region)
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Kilmainham Gaol Historical Museum ja Phoenix Park sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä huoneistohotellista. War Memorial Gardens ja Irish Museum of Modern Art (IMMA) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Suir Roadin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Goldenbridgen asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hyatt Centric The Liberties Dublin 112 €
     Hyatt Centric The Liberties Dublin

     Hyatt Centric The Liberties Dublin

     Dean St, The Liberties, Dublin
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      St. Patrick's Cathedral, Christ Church Cathedral ja Vicar Street (konserttitalo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Dublinin linna ja St. Stephen's Green ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. St. Stephen's Greenin asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä, ja Four Courtsin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.

      Central 2 Bedroom Dublin Home
      Central 2 Bedroom Dublin Home

      Central 2 Bedroom Dublin Home

      rowserstown lane,Kilmainham, Dublin, Dublin (region)
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Phoenix Park ja Kilmainham Gaol Historical Museum sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä mökistä. Irish Museum of Modern Art (IMMA) ja War Memorial Gardens ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Suir Roadin asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Rialton asema on 11 minuutin kävelymatkan päässä.

       2 Bedroom Penthouse With Private Terrace
       2 Bedroom Penthouse With Private Terrace

       2 Bedroom Penthouse With Private Terrace

       Kilmainham Lane, Dublin, Dublin (region)
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Phoenix Park, Kilmainham Gaol Historical Museum ja Irish Museum of Modern Art (IMMA) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. War Memorial Gardens ja Guinness Storehouse ovat myös 2 kilometrin päässä. Suir Roadin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja James'sin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        2 Bedroom Penthouse Beside City Centre
        2 Bedroom Penthouse Beside City Centre

        2 Bedroom Penthouse Beside City Centre

        Camac Way, Kearn's Place, Dublin, Dublin (region)
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Phoenix Park ja Kilmainham Gaol Historical Museum sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Irish Museum of Modern Art (IMMA) ja War Memorial Gardens ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Rialton asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja James'sin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.