Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Lausannen katedraali

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Lausannen katedraali. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Lausannen katedraali, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Lausannen katedraali paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Lausannen katedraali upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Lausannen katedraali? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Lausannen katedraali lähellä kohdetta Lausannen katedraali. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Lausannen katedraali, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 114 hotellia lähellä kohdetta Lausannen katedraali
Agora Swiss Night by Fassbind

Agora Swiss Night by Fassbind

Avenue du Rond-Point 9, Lausanne
4,3
/ 5 (700 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

International Institute for Management Development, Lausannen katedraali ja Olympiamuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä keskustassa sijaitsevasta hotelli. Kansainvälinen olympiakomitea sijaitsee 2,7 kilometrin päässä.

De la Paix

De la Paix

5 Av. Benjamin Constant, Lausanne
4,4
/ 5 (178 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Lausannen historiallinen museo ja Lausannen katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä luksusluokan hotelli. Olympiamuseo ja Kansainvälinen olympiakomitea ovat myös 5 kilometrin päässä.

Alpha-Palmiers Hotel by Fassbind

Alpha-Palmiers Hotel by Fassbind

Rue du Petit-Chene 34, Lausanne
4,1
/ 5 (655 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Bureau d'Information au Public ja Lausannen katedraali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Olympiamuseo ja Kansainvälinen olympiakomitea ovat myös 3 kilometrin päässä.

Movenpick Hotel Lausanne

Movenpick Hotel Lausanne

Avenue de Rhodanie 4, Lausanne
4,2
/ 5 (526 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Ouchyn satama ja Olympiamuseo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä rannalla sijaitsevasta ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotelli. Lausannen katedraali ja Kansainvälinen olympiakomitea ovat myös 3 kilometrin päässä.

Hôtel des Voyageurs

Hôtel des Voyageurs

Rue Grand-St-Jean 19, Lausanne
4,7
/ 5 (96 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Bureau d'Information au Public ja Lausannen katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotelli. Olympiamuseo ja Kansainvälinen olympiakomitea ovat myös 5 kilometrin päässä.

Bellerive Hotel

Bellerive Hotel

Avenue De Cour 99, Lausanne
4,2
/ 5 (91 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

International Institute for Management Development ja Kansainvälinen olympiakomitea sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotelli. Olympiamuseo ja Lausannen katedraali ovat myös 3 kilometrin päässä.

Hotel AlaGare

Hotel AlaGare

14 rue du Simplon, Lausanne
3,7
/ 5 (256 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Bureau d'Information au Public, Lausannen katedraali ja Olympiamuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä keskustassa sijaitsevasta hotelli. Kansainvälinen olympiakomitea sijaitsee 2,8 kilometrin päässä.

Hotel Victoria

Hotel Victoria

46 Avenue De La Gare, Lausanne
4,2
/ 5 (64 arvostelua)
4.5 kautta 5.0

Bureau d'Information au Public, Lausannen katedraali ja Olympiamuseo sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotelli. Kansainvälinen olympiakomitea sijaitsee 3 kilometrin päässä.