Lennot - Algeria alkaen 113 €

Parhaat kaupungit kohteessa Algeria

Halvimmat lennot kohteeseen Algeria

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 113 € yhdensuuntaisille lennoille ja 113 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

ASL Airlines France
ASL Airlines France
Air France
Lufthansa
Hahn Air Technologies
Hahn Air Technologies
Lufthansa
Lufthansa
ASL Airlines France
Lufthansa
ITA Airways
ASL Airlines France
ASL Airlines France
Lufthansa
Lufthansa
Lufthansa
Hahn Air Technologies
Air France
Lufthansa
Lufthansa

Matkaopas: matkat kohteeseen Algeria

Afrikka – Suuntana Algeria? Expedia opastaa sinut täydelliseen lomaan, jotta voit rentoutua ja nauttia olostasi kohteessa Algeria. Matkaoppaamme auttaa sinua matkan suunnittelussa ja inspiroi sinua nauttimaan jokaisesta hetkestä lomallasi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko peruuttaa lentoni kohteeseen Algeria COVID-19:n takia?
Jos sinun täytyy vaihtaa tai peruuttaa lentosi COVID-19:n vuoksi, asiakaspalveluportaali tarjoaa tärkeitä tietoja. Muista myös käydä läpi toivomasi lentoyhtiön ehdot ja rajoitukset ennen kuin varaat itsellesi lennon.
Mikä on paras tapa löytää kohteeseen Algeria meneviä halpoja lentoja, joissa on joustavat muutoskäytännöt?
Se hoituu helposti mainion “Ei muutosmaksua” -suodattimemme avulla. Anna vain lähtöpaikkasi, kohteesi ja matkustuspäiväsi, napsauta “Hae”-painiketta ja ruksi sitten “Joustavat muutoskäytännöt” -kohdan alla oleva valintalaatikko (ruudun vasemmassa yläreunassa). Expedian avulla kohteeseen Algeria menevien joustavien ja edukkaiden lentojen nappaaminen on kuin lastenleikkiä.
Mitä yleisiä asioita COVID-19-pandemian aikana kohteeseen Algeria matkustavien tulisi tietää?
Koronaviruspandemian myötä tulleet uudet säännöt ja käytännöt ovat muuttaneet tämänpäivän matkailua. Tässä on muutama kätevä vinkki, jotka sinun kannattaa lukaista ennen kuin suuntaat kohteeseen Algeria:

 • Ennen kuin teet varauksen, ota selvää, onko kohteessasi ja lähtöpaikassasi voimassa minkäänlaisia matkustusrajoituksia tai -kieltoja. Viimeisimmät tiedot saat viranomaisten virallisilta verkkosivustoilta.
 • Vaatimusten mukaan sinun on käytettävä kasvomaskia koko matkan ajan, myös lentokentän turvatarkastuksessa. Lentoaseman viranomainen pyytää sinua jossakin vaiheessa siirtämään maskiasi vahvistaakseen henkilöllisyytesi.
 • Tartuntojen välttämiseksi sinun tulee laittaa tarkastuskorttisi skannerin päälle itse ja nostaa se sitten ylös tarkistettavaksi. Älä ojenna tarkastuskorttia suoraan lentokentän työntekijälle.
 • Voit pakata käsimatkatavaroihin korkeintaan 100 ml käsihuuhdetta. Käsihuuhde täytyy ottaa pois käsimatkatavaroista turvatarkastuksen ajaksi.
 • Poista taskustasi siellä olevat henkilökohtaiset tavarat, kuten vaikkapa puhelimesi ja lompakkosi, ja pistä ne käsimatkatavaroihin tavarakaukaloiden sijasta. Näin turvatarkastuslinjastolla on mahdollisimman vähän käsittelyä vaativia esineitä.
 • Ota mukanasi oleva ruoka pois käsimatkatavaroistasi turvatarkastukseen mennessäsi. Ruokatarvikkeet laukaisevat usein hälytyksen. Kun pakkaat ruoan läpinäkyvään muovipussiin ja laitat sen sitten tavarakaukaloon, on epätodennäköisempää, että lentoaseman virkailija joutuu kajoamaan matkatavaroihisi tarkistaakseen ne.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Algeria?
Pakkaa matkalaukkusi ja nouse taivaalle kummalla tahansa näistä lentoyhtiöistä, jotka lentävät useille kohteessa Algeria tai sen lähellä sijaitseville lentokentille:

 • Air Algerie – 2290 lentoa kohteeseen Algeria tai sen lähelle joka kuukausi. Näihin sisältyy 1622 lentoa kentälle Alger (ALG-Houari Boumediene) ja 403 lentoa kentälle Oran (ORN-Es Senia) per kuukausi.
 • Air France – 147 lentoa kohteeseen Algeria tai sen lähelle joka kuukausi. Näihin sisältyy 130 lentoa kentälle Alger (ALG-Houari Boumediene) ja 17 lentoa kentälle Oran (ORN-Es Senia) per kuukausi.

Miten voin löytää halvat liput kohteeseen Algeria?
Matkapäivissä joustaminen on tehokas strategia silloin, kun haluat napata halvat lentoliput. Aloita hakemalla lentoa kohteeseen Algeria ja napsauta sitten “Joustavat päivämäärät” -laatikkoa nähdäksesi läheisten päivien hinnat. Tahdotko saada toisen hyvän vinkin? Varaa lentosi hyvissä ajoin. Jotta saisit käsityksen siitä, mitä lentoliput oikein maksavat, 113 € oli kohteeseen Algeria menevän lennon alin hinta viimeisten seitsemän päivän aikana.
Kuinka paljon lento kohteeseen Algeria maksaa?
Kohteesta Pariisi (CDG) lähtevät yhdensuuntaiset matkat maksoivat niinkin vähän kuin 113 € viimeisten seitsemän päivän aikana. Saman ajanjakson aikana menopaluumatka kohteeseen Algeria maksoi 113 € – 237 €. Jos löydät loistavan tarjouksen, nappaa se heti – nämä hinnat eivät kestä kauan.
Mitkä ovat kohteen Algeria suosituimmat lentokentät?
Sinulla on useita vaihtoehtoja kohteessa Algeria. Kun olet päättänyt määränpääsi alueella, voit helposti valita näistä suosituista lentokentistä itsellesi parhaiten sopivan:

 • Alger (ALG-Houari Boumediene) – 2200 lentoa kuukaudessa.
 • Oran (ORN-Es Senia) – 511 lentoa kuukaudessa.
 • Constantine (CZL-Mohamed Boudiaf) – 290 lentoa kuukaudessa.

Kuinka paljon lentolippu maksaa kohteeseen Algeria?
Viimeisten seitsemän päivän aikana lentoliput kohteeseen Algeria maksoivat suurin piirtein 113 € – 237 €. Hinnat nousevat yleensä sitä enemmän mitä lähempänä matkapäiväsi on, joten varaa loistava tarjous nyt.
Mitkä kuukaudet ovat halvimpia varata lennot kohteeseen Algeria?
Hyvä ajankohta hankkia edulliset lentoliput kohteeseen Algeria on lokakuussa. Pidä mielessä, että Suomessa kaikkein tyyrein aika ostaa lentomatka on yleensä kesän ja talven loma-aikoina.
Kuinka kauan lento kohteeseen Algeria kestää?
Lennon kesto riippuu useista syistä, kuten esimerkiksi lentosi lähtökaupungista sekä koneen koosta. Tämä luettelo kohteeseen Algeria menevistä suosituista kotimaisista reiteistä tarjoaa sinulle jonkinlaisen käsityksen siitä, miten kauan lentomatka saattaa kestää:

 • Constantine (CZL-Mohamed Boudiaf) → Alger (ALG-Houari Boumediene): 55 minuuttia
 • Annaba (AAE-Rabah Bitat) → Alger (ALG-Houari Boumediene): 1 tunti ja 7 minuuttia
 • Oran (ORN-Es Senia) → Alger (ALG-Houari Boumediene): 1 tunti ja 3 minuuttia

Mitkä ovat parhaat aktiviteetit kohteessa Algeria?

 • Algiers tarjoaa niin runsaasti nähtävää, että ei ole mikään yllätys, että turistit aloittavat lomansa kohteessa Algeria yleensä tästä trendikkäästä kaupungista. Voit viettää ensimmäiset päivät tutustuen kuuluisimpiin nähtävyyksiin, kuten Algiersin yliopisto, ennen kuin siirryt tutustumaan joihinkin tämän alueen vähemmän tunnettuihin nähtävyyksiin.
 • Valitessasi vaatteita matkallesi kannattaa muistaa, että kohteessa Algiers on välimerenilmasto. Jotta saisit paremman kuvan siitä, millaista säätä voit odottaa matkasi aikana, tutustu säätiedotteeseen ennen matkaasi.
 • Jos haluat tutustua myös ympäröivään seutuun, vuokraa auto kauttamme edullisesti ja suuntaa kohteeseen Oran. Se sijaitsee keskimäärin 350 km:n länteen kohteesta Algiers, ja sen kuuluisimpiin nähtävyyksiin kuuluu muun muassa Qasr el-Bey.