Lennot - Argentiina alkaen 65 €

Argentiina: Suositut kaupungit

Halvimmat lennot kohteeseen Argentiina

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 65 € yhdensuuntaisille lennoille ja 119 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Aerolineas Argentinas
Aerolineas Argentinas
Aerolineas Argentinas
Aerolineas Argentinas
Aerolineas Argentinas
Aerolineas Argentinas
Aerolineas Argentinas
Aerolineas Argentinas
Aerolineas Argentinas
Aerolineas Argentinas

Matkaopas: matkat kohteeseen Argentiina

Etelä-Amerikka – Suuntana Argentiina? Expedia opastaa sinut täydelliseen lomaan, jotta voit rentoutua ja nauttia olostasi kohteessa Argentiina. Matkaoppaamme auttaa sinua matkan suunnittelussa ja inspiroi sinua nauttimaan jokaisesta hetkestä lomallasi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko peruuttaa lentoni kohteeseen Argentiina COVID-19:n takia?
Kätevä asiakaspalveluportaalimme tarjoaa hyödyllisiä tietoja lentosi vaihtamisesta tai peruuttamisesta COVID-19:n vuoksi. On myös hyvä ajatus lukea haluamasi lentoyhtiön ehdot ja rajoitukset ennen kuin teet varauksen.
Mikä on paras tapa löytää kohteeseen Argentiina meneviä halpoja lentoja, joissa on joustavat muutoskäytännöt?
Expedian avulla se on helppoa kuin mikä. Vaihe 1: valitse matkustuspäiväsi ja paina “Hae”-painiketta. Vaihe 2: valitse ruudun vasemmalta laidalta löytyvän “Joustavat muutoskäytännöt” -kohdan alapuolelta “Ei muutosmaksua”. Vaihe 3: nappaa halpa ja joustava lippusi kohteeseen Argentiina.
Mitä yleisiä asioita COVID-19-pandemian aikana kohteeseen Argentiina matkustavien tulisi tietää?
Koronaviruspandemia on muuttanut matkustamista, mutta se ei ole sammuttanut kaipuutamme tutkia maailmaa. Näiden vinkkien avulla voit selvittää matkailun uudet haasteet:

 • Katsasta sekä lähtöpaikkasi että kohteesi mahdolliset rajoitukset ja säännöt. Matkustaminen ei välttämättä ole mahdollista paikallisten olosuhteiden vuoksi, joten muista tehdä selvityksiä ennen kuin varaat lentosi.
 • Pidä kasvomaskia ylläsi turvatarkastuksen aikana. Lentokentän viranomainen pyytää sinua jossain vaiheessa laskemaan maskiasi hetkeksi henkilöllisyyden vahvistamista varten.
 • Älä ojenna tarkastuskorttiasi lentokentän työntekijälle vaan aseta se itse suoraan lukijan päälle. Nosta se sitten ylös tarkistettavaksi.
 • Matkustajat voivat pakata käsimatkatavaroihinsa käsihuuhdetta korkeintaan 100 ml. Käsihuuhde tulee poistaa käsimatkatavaroista väliaikaisesti turvatarkastuksessa.
 • Jotta turvatarkastuslinjastolla kulkisi mahdollisimman vähän käsittelyä tarvitsevia esineitä, pistä henkilökohtaiset tavarasi, kuten lompakkosi, puhelimesi ja vyösi, tavarakaukalon sijaan käsimatkatavaroihin.
 • Pakkaa kaikki ruokatarvikkeesi läpinäkyvään muovipussiin ja laita myös ne tavarakaukaloon. Kun pidät ruokasi erillään käsimatkatavaroista, on epätodennäköisempää, että lentoaseman virkailija joutuu avaamaan laukkusi tarkistaakseen sen.

Miten voin löytää halvat liput kohteeseen Argentiina?
Tee varauksesi hyvissä ajoin etukäteen, lennä halpalentoyhtiöillä, käytä kanta-asiakaspisteitä tai -maileja – halpoja lentolippuja voi löytää monilla eri tavoilla! Kaiken lisäksi voit käyttää hyväksesi Expedian “Joustavat päivämäärät” -ominaisuutta. Hae lentoa kohteeseen Argentiina ja vertaile sitten läheisten päivien halpoja hintoja. Viimeisten seitsemän päivän aikana kohteeseen Argentiina menevän lennon paras hinta oli 119 €.
Kuinka paljon lento kohteeseen Argentiina maksaa?
Menopaluumatka kohteeseen Argentiina maksoi viimeisten seitsemän päivän aikana 119 € – 789 €. Kohteesta Buenos Aires (AEP) matkaan lähtevät yhdensuuntaiset lennot sen sijaan olivat niinkin halpoja kuin 65 €.
Mitkä ovat kohteen Argentiina suosituimmat lentokentät?
Lähtöpaikastasi ja valitsemastasi lentoyhtiöstä riippuen tulet laskeutumaan jollekin näistä johtavista lentokentistä kohteessa Argentiina:

 • Buenos Aires (AEP-Aeroparque Jorge Newberyn lentoasema) – 2001 lentoa kuukaudessa.
 • Buenos Aires (EZE-Ministro Pistarinin kansainvälinen lentoasema) – 676 lentoa kuukaudessa.
 • Bariloche (BRC-Teniente Luis Candelarian kansainvälinen lentokenttä.) – 264 lentoa kuukaudessa.

Kuinka paljon lentolippu maksaa kohteeseen Argentiina?
Lentolippujen hinnat olivat noin 119 € – 789 € viimeisten seitsemän päivän aikana. Kun olet valmis varaamaan, me voimme auttaa sinua löytämään upean tarjouksen kohteeseen Argentiina.
Mitkä kuukaudet ovat halvimpia varata lennot kohteeseen Argentiina?
Varaa lentomatkasi syyskuussa, jotta saat mahdollisuuden napata huokeat lennot kohteeseen Argentiina. Kesän ja talven loma-ajat ovat tavanomaisesti kalleimmat ajat ostaa lentoliput.
Mitkä ovat parhaat aktiviteetit kohteessa Argentiina?

 • Cordoba tarjoaa niin runsaasti nähtävää, että ei ole mikään ihme, että matkailijat aloittavat vierailunsa kohteessa Argentiina yleensä tästä dynaamisesta kohteesta. Voit viettää ensimmäiset päivät tutustuen suosittuihin nähtävyyksiin, joihin kuuluu muun muassa Cordoba Cathedral, ennen kuin siirryt perehtymään joihinkin tämän paikan vähemmän kuuluisiin helmiin.
 • Valitessasi vaatteita lomallesi kannattaa ottaa huomioon, että kohteessa Cordoba on subtrooppinen ilmasto. Jotta saisit paremman kuvan siitä, millaista säätä voit odottaa matkasi aikana, tutustu säätiedotteeseen ennen lähtöpäivääsi.
 • Kun olet valmis tutustumaan myös lähialueisiin, varaa vuokra-ajoneuvo kauttamme halvalla ja suuntaa kohteeseen Rio Cuarto. Se sijaitsee suurin piirtein 190 km:n etelään kohteesta Cordoba, ja sen kuuluisimpiin turistinähtävyyksiin kuuluu muun muassa Alueellinen historiallinen museo.

Suosittuja lentoja kohteeseen Argentiina

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair