Lennot - Bolivia alkaen 270 €

Bolivia: Suositut kaupungit

Halvimmat lennot kohteeseen Bolivia

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 270 € yhdensuuntaisille lennoille ja 643 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
Finnair
Finnair
LATAM Airlines Group

Matkaopas: matkat kohteeseen Bolivia

Etelä-Amerikka – Suuntana Bolivia? Expedia opastaa sinut täydelliseen lomaan, jotta voit rentoutua ja nauttia olostasi kohteessa Bolivia. Matkaoppaamme auttaa sinua matkan suunnittelussa ja inspiroi sinua nauttimaan jokaisesta hetkestä lomallasi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko peruuttaa lentoni kohteeseen Bolivia COVID-19:n takia?
Jos et ole tehnyt varausta vielä, käy läpi toivomasi lentoyhtiön ehdot ja rajoitukset. Jos olet jo varannut lennon kohteeseen Bolivia, käy asiakaspalveluportaalissamme. Se tarjoaa tietoa, jonka avulla voit selvittää, mitkä COVID-19-käytännöt koskevat lentovaraustasi ja mitä sinun pitää tehdä seuraavaksi.
Mikä on paras tapa löytää kohteeseen Bolivia meneviä halpoja lentoja, joissa on joustavat muutoskäytännöt?
Expedian avulla se on lastenleikkiä. Vaihe 1: valitse haluamasi matkapäivät ja kohde ja napsauta “Hae”-painiketta. Vaihe 2: valitse ruudun vasemmalla laidalla olevan “Joustavat muutoskäytännöt” -kohdan alta “Ei muutosmaksua”. Vaihe 3: varaa joustava ja halpa lentolippusi kohteeseen Bolivia.
Mitä yleisiä asioita COVID-19-pandemian aikana kohteeseen Bolivia matkustavien tulisi tietää?
Edelleen jatkuvan koronaviruspandemian takia matkustamiseen sisältyy muutamia lisähaasteita. Lue nämä näppärät vinkit ennen kuin suuntaat lennollesi kohteeseen Bolivia:

 • Ota selvää sekä lähtöpaikkasi että kohteesi mahdollisista matkustusrajoituksista ennen kuin varaat lentosi. Tarkista myös, onko sinun saapuessasi noudatettava jonkinlaisia käytäntöjä, kuten otettava COVID-19-testi ja pysyttävä karanteenissa.
 • Kun kuljet lentokentän turvatarkastukseen, älä riisu kasvomaskiasi. Sinua pyydetään jossain vaiheessa laskemaan sitä hetkiseksi henkilöllisyytesi vahvistamiseksi. Kasvomaskin käyttämisestä kieltäytyviä matkustajia saatetaan sakottaa, ja heidät saatetaan saattaa ulos terminaalista.
 • Älä ojenna tarkastuskorttiasi (sähköistä tai paperiversiota) suoraan lentoaseman työntekijälle. Sen sijasta sinun tulee asettaa se lukijan päälle ja nostaa se sitten ylös työntekijän tarkasteltavaksi.
 • Matkustajat voivat pakata käsimatkatavaroihin käsihuuhdetta korkeintaan 100 ml. Käsihuuhde tulee poistaa käsimatkatavaroista väliaikaisesti turvatarkastuksessa.
 • Jotta turvatarkastuslinjastolla kulkisi mahdollisimman vähän käsittelyä vaativia esineitä, pistä henkilökohtaiset tavarat, kuten avaimesi, lompakkosi ja vyösi, tavarakaukalon sijasta käsimatkatavaroihin.
 • Ota mukanasi oleva ruoka pois käsimatkatavaroistasi turvatarkastukseen mennessäsi. Ruokatarvikkeet laukaisevat monesti hälytyksen. Kun pakkaat ruoan läpinäkyvään muovipussiin ja laitat sen sitten tavarakaukaloon, on epätodennäköisempää, että lentokentän työntekijä joutuu kajoamaan matkatavaroihisi tarkistaakseen ne.

Miten voin löytää halvat liput kohteeseen Bolivia?
Yksi parhaista tavoista löytää huokeat lentoliput kohteeseen Bolivia on olla joustava matkustuspäivien suhteen. Hae lentoja ja napsauta sitten hakutulosten yllä olevaa “Joustavat päivämäärät” -linkkiä. Sen avulla pääset näkemään läheisten päivien halvimmat hinnat. Kohteeseen Bolivia menevän lennon paras hinta oli viimeisten seitsemän päivän aikana 643 €. Varauksen tekeminen hyvissä ajoin auttaa usein saamaan vieläkin paremman tarjouksen.
Kuinka paljon lento kohteeseen Bolivia maksaa?
Viimeisten seitsemän päivän aikana tarjolla oli roimasti edullisia lentolippuja. Menopaluumatka kohteeseen Bolivia maksoi tällä ajalla 643 € – 972 €. Lukuisat onnekkaat matkailijat onnistuivat löytämään kohteesta Rio de Janeiro (GIG) lähtevät yhdensuuntaiset lentomatkat niinkin alhaiseen hintaan kuin 270 €.
Mitkä ovat kohteen Bolivia suosituimmat lentokentät?
Lentokenttä, jolle saavut kohteessa Bolivia, riippuu suurimmaksi osaksi lähtöpaikastasi sekä siitä mihin olet matkalla. Tässä on lista alueen tunnetuimmista lentokentistä:

 • Santa Cruz (VVI-Viru Virun kansainvälinen lentokenttä) – 1281 lentoa kuukaudessa.
 • La Paz (LPB-El Alton kansainvälinen lentokenttä) – 1011 lentoa kuukaudessa.
 • Cochabamba (CBB-Jorge Wilstermannin kansainvälinen lentokenttä) – 990 lentoa kuukaudessa.

Kuinka paljon lentolippu maksaa kohteeseen Bolivia?
Edellisten seitsemän päivän aikana lentoliput maksoivat kohteeseen Bolivia suurin piirtein 643 € – 972 €.
Mitkä kuukaudet ovat halvimpia varata lennot kohteeseen Bolivia?
Paras ajankohta löytää edulliset tarjoukset kohteeseen Bolivia on lokakuussa. Kannattaa myös muistaa, että kallein aika tehdä lentovaraus on kesän ja talven loma-aikoina.
Kuinka kauan lento kohteeseen Bolivia kestää?
Lentosi kesto voi olla pitkä tai lyhyt riippuen lentosi lähtöpaikasta. Jotta voisimme auttaa sinua matkustamaan kohteeseen Bolivia, olemme koonneet luettelon muutaman tunnetun kotimaan reitin keskimääräisistä lentoajoista:

 • La Paz (LPB-El Alton kansainvälinen lentokenttä) → Santa Cruz (VVI-Viru Virun kansainvälinen lentokenttä): 1 tunti ja 2 minuuttia
 • Cochabamba (CBB-Jorge Wilstermannin kansainvälinen lentokenttä) → Santa Cruz (VVI-Viru Virun kansainvälinen lentokenttä): 49 minuuttia
 • Sucre (SRE-Juana Azurduy de Padillan kansainvälinen lentokenttä) → Santa Cruz (VVI-Viru Virun kansainvälinen lentokenttä): 45 minuuttia

Mitkä ovat parhaat aktiviteetit kohteessa Bolivia?

 • Tunnelmallinen ja kulturelli La Paz on upea paikka aloittaa matkasi kohteeseen Bolivia. Tutustu pidettyihin turistinähtävyyksiin, kuten Tiwanakun muinainen intiaanikaupunki, käy ostoksilla tai nauti tämän kohteen laajasta ruokatarjonnasta sen lukuisissa ruokapaikoissa. Valinta on täysin sinun!
 • Pakatessasi vaatteita lomallesi kannattaa muistaa, että kohteessa La Paz on meri-ilmasto. Jotta saisit paremman idean siitä, millaista säätä voit odottaa, tarkista säätiedote ennen matkaasi.
 • Sorata, joka sijaitsee noin 95 km luoteeseen kohteesta La Paz, kannattaa myös lisätä listalle. Tämän kohteen mielenkiintoisimpiin nähtävyyksiin kuuluu San Pedron luolat – muista vierailla vähintään täällä.

Suosittuja lentoja kohteeseen Bolivia

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair