Lennot - Etelä-Karjala alkaen 103 €

Etelä-Karjala: Suositut kaupungit

Halvimmat lennot kohteeseen Etelä-Karjala

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 103 € yhdensuuntaisille lennoille ja 205 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight

Matkaopas: matkat kohteeseen Etelä-Karjala

Suomi – Suuntana Etelä-Karjala? Expedia opastaa sinut täydelliseen lomaan, jotta voit rentoutua ja nauttia olostasi kohteessa Etelä-Karjala. Matkaoppaamme auttaa sinua matkan suunnittelussa ja inspiroi sinua nauttimaan jokaisesta hetkestä lomallasi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko peruuttaa lentoni kohteeseen Etelä-Karjala COVID-19:n takia?
Jos et ole varannut lentolippuja vielä, tarkista haluamasi lennon ehdot ja rajoitukset. Jos olet jo ostanut itsellesi lennon kohteeseen Etelä-Karjala, käy asiakaspalveluportaalissamme. Se tarjoaa tietoa, jonka avulla voit määrittää, mitkä COVID-19-käytännöt koskevat lentovaraustasi ja mitä sinun pitää tehdä seuraavaksi.
Mikä on paras tapa löytää kohteeseen Etelä-Karjala meneviä halpoja lentoja, joissa on joustavat muutoskäytännöt?
Se hoituu helposti kätevän “Ei muutosmaksua” -suodattimemme avulla. Anna vain lähtöpaikkasi, kohteesi ja matkapäiväsi, paina “Hae”-painiketta ja rastita sen jälkeen “Joustavat muutoskäytännöt” -kohdan alapuolella oleva valintalaatikko (ruudun vasemmassa yläreunassa). Expedian avulla kohteeseen Etelä-Karjala menevien joustavien ja halpojen lentojen varaaminen on kuin lastenleikkiä.
Mitä yleisiä asioita COVID-19-pandemian aikana kohteeseen Etelä-Karjala matkustavien tulisi tietää?
Koronaviruspandemian takia matkailuun sisältyy tavallista enemmän haasteita. Pane muistiin seuraavat neuvot ennen kuin astelet lennollesi kohteeseen Etelä-Karjala:

  • Tee selvitys sekä kohteesi että lähtöpaikkasi mahdollisista matkustusrajoituksista ennen kuin varaat mitään. Tarkista myös, onko sinun noudatettava saapuessasi jonkinlaisia käytäntöjä, kuten otettava COVID-19-testi.
  • Kun kuljet lentokentän turvatarkastuksen läpi, älä riisu kasvomaskiasi. Sinua pyydetään jossain vaiheessa laskemaan sitä hetkiseksi henkilöllisyyden varmistamista varten. Kasvomaskista kieltäytyviä matkustajia saatetaan sakottaa ja estää pääsemästä määränpäähän.
  • Älä ojenna tarkastuskorttiasi (sähköistä tai paperiversiota) suoraan lentokentän työntekijälle. Sen sijaan sinun pitää laittaa se lukijan päälle ja nostaa se sitten ylös työntekijän tarkasteltavaksi.
  • Käsimatkatavaroihin on lupa ottaa käsihuuhdetta korkeintaan 100 ml. Se tulee poistaa käsimatkatavaroista väliaikaisesti turvatarkastuksen aikana.
  • Jotta turvatarkastuslinjastolla kulkisi mahdollisimman vähän käsittelyä tarvitsevia esineitä, pistä henkilökohtaiset tavarat, kuten puhelimesi ja kolikkosi, tavarakaukaloiden sijaan käsimatkatavaroihin.
  • Pakkaa kaikki ruokatarvikkeesi läpinäkyvään muovipussiin ja pistä myös ne tavarakaukaloon. Kun otat ruokasi pois käsimatkatavaroista, on paljon epätodennäköisempää, että lentoaseman työntekijä joutuu koskemaan laukkuusi tarkistaakseen sen.

Miten voin löytää halvat liput kohteeseen Etelä-Karjala?
Yksi helpoimmista tavoista napata halvat lentoliput kohteeseen Etelä-Karjala on olla joustava matkapäivien suhteen. Hae lentoja ja napsauta sitten hakutulosten yläpuolella olevaa “Joustavat päivämäärät” -linkkiä. Sen avulla voit nähdä läheisten päivien halvimmat hinnat. Kohteeseen Etelä-Karjala menevän lennon paras hinta oli viimeisten seitsemän päivän aikana 205 €. Lennon varaaminen hyvissä ajoin auttaa yleensä saamaan vieläkin paremman tarjouksen.
Kuinka paljon lento kohteeseen Etelä-Karjala maksaa?
Viimeisten seitsemän päivän aikana menopaluumatka kohteeseen Etelä-Karjala maksoi vähintään 205 € ja enintään 274 €. Kohteesta Helsinki (HEL) matkaan lähtevät yhdensuuntaiset lennot maksoivat samaan aikaan vain 103 €.
Mitkä ovat kohteen Etelä-Karjala suosituimmat lentokentät?
Lappeenranta (LPP) on kohteen Etelä-Karjala päälentokenttä. Tälle kentälle laskeutuu noin 8 lentoa kuukaudessa.
Kuinka paljon lentolippu maksaa kohteeseen Etelä-Karjala?
Kohteen Etelä-Karjala lennot maksoivat suurin piirtein 205 € – 274 € viimeisten seitsemän päivän aikana. Yleensä mitä aikaisemmin varaat, sitä paremman alennuksen saat.
Mitkä kuukaudet ovat halvimpia varata lennot kohteeseen Etelä-Karjala?
Edullisin ajankohta varata lento kohteen Etelä-Karjala lomamatkaa varten on heinäkuussa. Lentoliput ovat kalleimmillaan kesän ja talven loma-aikoina, joten vältä varauksien tekemistä tuolloin, mikäli mahdollista.
Mitkä ovat parhaat aktiviteetit kohteessa Etelä-Karjala?

  • Lappeenranta tarjoaa niin paljon tekemistä, että ei ole yllättävää, että matkailijat aloittavat matkansa kohteessa Etelä-Karjala useimmiten tästä dynaamisesta paikasta. Voit viettää ensimmäiset päivät tutustuen tunnetuimpiin nähtävyyksiin, kuten Lappeenrannan linnoitus, ennen kuin suuntaat tutustumaan joihinkin tämän paikan vähemmän tunnettuihin nähtävyyksiin.
  • Kohteessa Lappeenranta on yleisesti ottaen mannerilmasto. Ennen lomalle lähtöä kannattaa kuitenkin tarkistaa kohteesi säätiedotteet. Olipa odotettavissa kylmää, kuumaa, sateista tai kuivaa säätä, aina on hyvä idea olla valmis kaikkeen.
  • Jos haluat tutustua myös lähialueisiin, varaa vuokra-ajoneuvo kauttamme edullisesti ja suuntaa kohteeseen Imatra. Se sijaitsee noin 35 km:n itään kohteesta Lappeenranta, ja sen tunnetuimpiin turistinähtävyyksiin kuuluu muun muassa Imatrankoski.

Mikä on paras aika matkustaa kohteeseen Etelä-Karjala?
Kohteeseen Lappeenranta kannattaa matkustaa 20. Kesäkuuta jälkeen, jolloin täällä alkaa kesäkausi. Tähän aikaan vuodesta tämän alueen Etelä-Karjala suosituimman kaupungin keskimääräiset lämpötilat vaihtelevat 53Fº (12Cº) – 69Fº (21Cº) välillä – täydellinen sää nähtävyyksillä kiertelyyn! ovat suosituimpia kuukausia vierailla tässä kohteessa.

Suosittuja lentoja kohteeseen Etelä-Karjala

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

FlexFlight
FlexFlight