Lennot - Etelä-Pohjanmaa alkaen 132 €

Halvimmat lennot kohteeseen Etelä-Pohjanmaa

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 132 € yhdensuuntaisille lennoille ja 266 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair
FlexFlight
FlexFlight
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
FlexFlight
Finnair
Finnair
Finnair

Matkaopas: matkat kohteeseen Etelä-Pohjanmaa

Suomi – Suuntana Etelä-Pohjanmaa? Expedia opastaa sinut täydelliseen lomaan, jotta voit rentoutua ja nauttia olostasi kohteessa Etelä-Pohjanmaa. Matkaoppaamme auttaa sinua matkan suunnittelussa ja inspiroi sinua nauttimaan jokaisesta hetkestä lomallasi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko peruuttaa lentoni kohteeseen Etelä-Pohjanmaa COVID-19:n takia?
Käytännöllinen asiakaspalveluportaalimme tarjoaa tietoa kohteen Etelä-Pohjanmaa lentosi peruuttamisesta COVID-19:n vuoksi. On myös hyvä ajatus tarkistaa lentoyhtiösi ehdot ja rajoitukset ennen kuin teet varauksen.
Mikä on paras tapa löytää kohteeseen Etelä-Pohjanmaa meneviä halpoja lentoja, joissa on joustavat muutoskäytännöt?
Me Expedialla olemme tehneet kovasti töitä tuodaksemme tarjolle joustavimpia mahdollisia lentoja. Valitse vain “Joustavat muutoskäytännöt” -kohdan alta “Ei muutosmaksua” varataksesi unelmiesi lennon kohteeseen Etelä-Pohjanmaa.
Mitä yleisiä asioita COVID-19-pandemian aikana kohteeseen Etelä-Pohjanmaa matkustavien tulisi tietää?
COVID-19-pandemia on saattanut muuttaa matkustamista, mutta se ei ole pienentänyt kaipuutamme tutkia maailmaa. Näiden neuvojen avulla voit ratkoa matkailun uudet haasteet:

 • Tee selvitys sekä lähtöpaikkasi että kohteesi mahdollisista matkustusrajoituksista ennen kuin varaat lentosi. Tarkista myös, onko sinun noudatettava saapuessasi jonkinlaisia käytäntöjä, kuten asennettava kontaktien jäljityssovellus.
 • Sinun pitää käyttää kasvomaskia koko matkan ajan, myös lentokentän turvatarkastuksessa. Lentokentän viranomainen pyytää sinua jossakin vaiheessa siirtämään maskiasi henkilöllisyyden vahvistamista varten.
 • Sinun ei tule ojentaa tarkastuskorttiasi (paperiversiota tai sähköistä) suoraan lentoaseman työntekijälle. Sen sijasta sinun tulee asettaa se skannerin päälle ja nostaa se sitten ylös työntekijän nähtäväksi.
 • Sinulla on lupa pakata käsimatkatavaroihin korkeintaan 100 ml käsihuuhdetta. Käsihuuhde tulee ottaa pois käsimatkatavaroista turvatarkastuksen ajaksi.
 • Poista taskustasi siellä olevat henkilökohtaiset tavarat, kuten vaikkapa avaimesi, puhelimesi ja lompakkosi, ja pistä ne käsimatkatavaroihin tavarakaukaloiden sijaan. Näin turvatarkastuslinjastolla kulkee mahdollisimman vähän käsittelyä tarvitsevia esineitä.
 • Ota mukanasi oleva ruoka pois käsimatkatavaroistasi turvatarkastuksessa. Kun pistät ruoan läpinäkyvään muovipussiin ja laitat sen sitten tavarakaukaloon, on epätodennäköisempää, että lentoaseman työntekijä joutuu koskemaan matkatavaroihisi tarkistaakseen ne.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Etelä-Pohjanmaa?
SAS vie sinut perille. Tämä tunnettu lentoyhtiö tarjoaa 377 lentoa joka kuukausi kohteessa Etelä-Pohjanmaa sijaitsevalle kentälle Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa).
Miten voin löytää halvat liput kohteeseen Etelä-Pohjanmaa?
Ryhdy suunnittelemaan matkaasi mahdollisimman aikaisin, lennä halpalentoyhtiöillä, vältä matkustamista suosittuina loma-aikoina – halpoja lentolippuja voi löytää monenlaisilla eri tavoilla! Lisäksi voit käyttää hyväksesi Expedian “Joustavat päivämäärät” -toimintoa. Hae lentoa kohteeseen Etelä-Pohjanmaa ja vertaile sitten läheisten päivien halpoja hintoja. Viimeisten seitsemän päivän aikana kohteeseen Etelä-Pohjanmaa menevän lennon alin hinta oli 266 €.
Kuinka paljon lento kohteeseen Etelä-Pohjanmaa maksaa?
Viimeisten seitsemän päivän aikana tarjolla oli monia edukkaita lentolippuja. Menopaluumatka kohteeseen Etelä-Pohjanmaa maksoi tällä ajalla 266 € – 290 €. Lukuisat onnekkaat matkailijat onnistuivat saamaan kohteesta Tukholma (ARN) lähtevät yhdensuuntaiset lennot niinkin alhaiseen hintaan kuin 132 €.
Mitkä ovat kohteen Etelä-Pohjanmaa suosituimmat lentokentät?
Aloita kohteen Etelä-Pohjanmaa lomasi suunnittelu varaamalla liput yhdelle 3745 kuukausittaisesta lennosta, jotka laskeutuvat kentälle Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa). Tämä on alueen päälentokenttä.
Kuinka paljon lentolippu maksaa kohteeseen Etelä-Pohjanmaa?
Kohteen Etelä-Pohjanmaa lennot maksoivat suurin piirtein 266 € – 290 € edellisten seitsemän päivän aikana. Yleensä mitä aikaisemmassa vaiheessa varaat, sitä paremman alennuksen saat.
Mitkä kuukaudet ovat halvimpia varata lennot kohteeseen Etelä-Pohjanmaa?
Jos haluat löytää loistavan tarjouksen kohteeseen Etelä-Pohjanmaa, yritä lähteä lomalle lokakuussa, jolloin lentojen hinnat ovat halvimmillaan. Kesän ja talven loma-ajat taas ovat kalleimmat ajat tehdä varaus.
Kuinka kauan lento kohteeseen Etelä-Pohjanmaa kestää?
Lentomatkasi kesto voi olla pitkä tai lyhyt riippuen lentosi lähtökaupungista. Jotta voisimme auttaa sinua suunnittelemaan matkaasi kohteeseen Etelä-Pohjanmaa, olemme tehneet listan kolmen tunnetun kotimaan reitin keskimääräisistä lentoajoista:

 • Oulu (OUL) → Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa): 1 tunti ja 5 minuuttia
 • Rovaniemi (RVN) → Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa): 1 tunti ja 39 minuuttia
 • Joensuu (JOE) → Helsinki (HEL-Helsinki-Vantaa): 1 tunti ja 5 minuuttia

Mitkä ovat parhaat aktiviteetit kohteessa Etelä-Pohjanmaa?

 • Seinäjoki tarjoaa niin paljon tekemistä ja nähtävää, että ei ole mikään ihme, että vierailijat aloittavat lomansa kohteessa Etelä-Pohjanmaa useimmiten tästä vilkkaasta kohteesta. Voit viettää ensimmäiset päivät tutustuen suosittuihin nähtävyyksiin, joihin kuuluu muun muassa Seinäjoen ammattikorkeakoulu, ennen kuin suuntaat perehtymään joihinkin tämän kaupungin vähemmän kuuluisiin nähtävyyksiin.
 • Kohteessa Seinäjoki on subarktinen ilmasto. Ennen lomalle lähtöä kannattaa kuitenkin tarkistaa kohteesi säätiedotteet. Olipa tiedossa kylmää, kuumaa, sateista tai kuivaa säätä, aina on viisasta olla valmistautunut kaikkeen.
 • Kun haluat tutustua myös ympäröivään alueeseen, vuokraa auto kauttamme halvalla ja aja kohteeseen Kauhajoki. Se sijaitsee noin 60 km:n lounaaseen kohteesta Seinäjoki, ja sen huomionarvoisiin nähtävyyksiin kuuluu muun muassa Botnia Golf.

Mikä on paras aika matkustaa kohteeseen Etelä-Pohjanmaa?
ovat suosituimpia kuukausia vierailla kohteessa Seinäjoki, joka on yksi kohteen Etelä-Pohjanmaa suurimmista kaupungeista. Kesä alkaa täällä 20. Kesäkuuta. Tällöin lämpötilat vaihtelevat keskimäärin 51Fº (11Cº) – 68Fº (20Cº) välillä, joten tänne kannattaa suunnata kesällä, jos nautit kuumasta säästä.