Lennot - Kazakstan alkaen 281 €

Parhaat kaupungit kohteessa Kazakstan

Halvimmat lennot kohteeseen Kazakstan

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 281 € yhdensuuntaisille lennoille ja 486 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Turkish Airlines
Lufthansa
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Lufthansa
Turkish Airlines
Turkish Airlines

Matkaopas: matkat kohteeseen Kazakstan

Aasia – Suuntana Kazakstan? Expedia opastaa sinut täydelliseen lomaan, jotta voit rentoutua ja nauttia olostasi kohteessa Kazakstan. Matkaoppaamme auttaa sinua matkan suunnittelussa ja inspiroi sinua nauttimaan jokaisesta hetkestä lomallasi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko peruuttaa lentoni kohteeseen Kazakstan COVID-19:n takia?
Monet lentoyhtiöt tarjoavat nyt normaalia enemmän joustavuutta COVID-19:n takia. Kätevä asiakaspalveluportaalimme tarjoaa vastaukset useimpiin lentojen vaihtamista koskeviin tiedusteluihin. Kannattaa myös käydä läpi valitsemasi lentoyhtiön ehdot ja rajoitukset – mieluiten jo ennen kuin ostat lentoliput!
Mikä on paras tapa löytää kohteeseen Kazakstan meneviä halpoja lentoja, joissa on joustavat muutoskäytännöt?
Se hoituu helposti mainion “Ei muutosmaksua” -suodattimemme avulla. Anna vain haluamasi matkapäivät ja kohde, napsauta “Hae”-painiketta ja ruksi sitten “Joustavat muutoskäytännöt” -kohdan alta löytyvä valintalaatikko (ruudun vasemmassa yläreunassa). Expedian avulla kohteeseen Kazakstan menevien huokeiden ja joustavien lentojen varaaminen on kuin lastenleikkiä.
Mitä yleisiä asioita COVID-19-pandemian aikana kohteeseen Kazakstan matkustavien tulisi tietää?
Koronaviruspandemian johdosta tulleet tiukat turvallisuuskäytännöt ovat muuttaneet nykypäivän matkailua. Tässä on muutama käytännöllinen neuvo, jotka sinun kannattaa lukaista ennen kuin vierailet kohteessa Kazakstan:

 • Tee selvitys sekä lähtöpaikkasi että kohteesi mahdollisista matkustusrajoituksista ennen kuin varaat lentosi. Tarkista myös, onko sinun noudatettava saapuessasi jonkinlaisia käytäntöjä, kuten annettava todiste negatiivisesta COVID-19-testituloksesta.
 • Käytä kasvomaskia myös turvatarkastuksen aikana. Lentokentän viranomainen neuvoo sinua jossain vaiheessa laskemaan maskiasi hetkeksi kasvojen tunnistamista varten.
 • Tartuntojen vähentämiseksi sinun tulee asettaa tarkastuskorttisi skannerin päälle itse ja nostaa se sitten ylös tarkistettavaksi. Älä ojenna tarkastuskorttia suoraan lentokentän työntekijälle.
 • Matkustajat voivat pakata käsimatkatavaroihinsa käsihuuhdetta korkeintaan 100 ml. Käsihuuhde täytyy ottaa pois käsimatkatavaroista turvatarkastuksen ajaksi.
 • Jotta turvatarkastuslinjastolla kulkisi mahdollisimman vähän käsittelyä tarvitsevia esineitä, laita henkilökohtaiset tavarasi, kuten puhelimesi ja kolikkosi, tavarakaukalon sijasta käsimatkatavaroihin.
 • Jos olet tuomassa ruokaa koneeseen, laita se läpinäkyvään muovipussiin ja sen jälkeen tavarakaukaloon. Näin on epätodennäköisempää, että lentoaseman virkailija joutuu koskemaan ruokaasi ja käsimatkatavaroihisi tarkistaakseen ne lähemmin.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Kazakstan?
Pakkaa laukkusi ja nouse yläilmoihin toisella seuraavista loistavista lentoyhtiöistä, jotka liikennöivät kohteessa Kazakstan tai sen lähellä sijaitseville lentokentille:

 • Air Astana – 2517 lentoa kohteeseen Kazakstan tai sen lähelle joka kuukausi. Näihin sisältyy 1241 lentoa kentälle Almaty (ALA-Almatyn kansainvälinen lentokenttä) ja 959 lentoa kentälle Nur-Sultan (NQZ-Nazarbajevin kansainvälinen lentoasema) per kuukausi.
 • SCAT Airlines – 824 lentoa kohteeseen Kazakstan tai sen lähelle joka kuukausi. Näihin sisältyy 338 lentoa kentälle Nur-Sultan (NQZ-Nazarbajevin kansainvälinen lentoasema) ja 295 lentoa kentälle Almaty (ALA-Almatyn kansainvälinen lentokenttä) per kuukausi.

Miten voin löytää halvat liput kohteeseen Kazakstan?
Yksi helpoimmista tavoista napata huokeat lentoliput kohteeseen Kazakstan on olla joustava matkapäivien suhteen. Hae lentoja ja napsauta sitten hakutulosten yläpuolella olevaa “Joustavat päivämäärät” -linkkiä. Sen avulla voit saada selville läheisten päivien halvimmat hinnat. Kohteeseen Kazakstan menevän lennon alin hinta oli viimeisten seitsemän päivän aikana 486 €. Varauksen tekeminen ajoissa auttaa sinua yleensä saamaan vieläkin isomman tarjouksen.
Kuinka paljon lento kohteeseen Kazakstan maksaa?
Jos olisit ostanut itsellesi kohteesta Helsinki (HEL) lähtevän yhdensuuntaisen lentomatkan, olisit voinut hankkia huokean lentolipun viimeisten seitsemän päivän aikana hintaan 281 €. Menopaluulento kohteeseen Kazakstan maksoi samana aikana 486 € – 537 €.
Mitkä ovat kohteen Kazakstan suosituimmat lentokentät?
Sinulla riittää vaihtoehtoja kohteessa Kazakstan. Kun olet päättänyt mihin aiot matkustaa, voit helposti valita näistä tunnetuista lentokentistä suunnitelmiisi parhaiten sopivan:

 • Almaty (ALA-Almatyn kansainvälinen lentokenttä) – 1858 lentoa kuukaudessa.
 • Nur-Sultan (NQZ-Nazarbajevin kansainvälinen lentoasema) – 1702 lentoa kuukaudessa.
 • Shymkent (CIT-Shymkentin kansainvälinen lentokenttä) – 590 lentoa kuukaudessa.

Kuinka paljon lentolippu maksaa kohteeseen Kazakstan?
Edellisten seitsemän päivän aikana lentoliput maksoivat kohteeseen Kazakstan noin 486 € – 537 €.
Mitkä kuukaudet ovat halvimpia varata lennot kohteeseen Kazakstan?
Varaa lentomatkasi marraskuussa, jotta saat mahdollisuuden napata loistavan lentotarjouksen kohteeseen Kazakstan. Kesän ja talven loma-ajat ovat tavallisesti tyyreimmät ajat hankkia lentoliput.
Kuinka kauan lento kohteeseen Kazakstan kestää?
Jotta saisit jonkinlaisen kuvan siitä, kuinka kauan kohteeseen Kazakstan lentäminen kestää, tarkista näiden suosittujen kotimaisten reittien keskimääräiset lentoajat:

 • Nur-Sultan (NQZ-Nazarbajevin kansainvälinen lentoasema) → Almaty (ALA-Almatyn kansainvälinen lentokenttä): 1 tunti ja 40 minuuttia
 • Shymkent (CIT-Shymkentin kansainvälinen lentokenttä) → Almaty (ALA-Almatyn kansainvälinen lentokenttä): 1 tunti ja 12 minuuttia
 • Aktau (SCO) → Almaty (ALA-Almatyn kansainvälinen lentokenttä): 2 tuntia ja 53 minuuttia

Mitkä ovat parhaat aktiviteetit kohteessa Kazakstan?

 • Trendikäs Almaty on erinomainen paikka aloittaa loma kohteessa Kazakstan. Tämä paikka tarjoaa runsaasti nähtävää aina huomionarvoisista nähtävyyksistä, joihin kuuluu esimerkiksi Shymbulakin laskettelukeskus, upeisiin ruokailu-, shoppailu- ja yöelämämahdollisuuksiin asti.
 • Kun suunnittelet lomasi aktiviteetteja, on hyvä pitää mielessä, että kohteessa Almaty on mannerilmasto. Kannattaa kuitenkin aina tarkistaa paikalliset säätiedotteet ennen matkaan lähtöä, jotta saat paremman kuvan siitä, mitä odottaa.
 • Seuraavaksi kannattaa vierailla kohteessa Karaganda, joka sijaitsee keskimäärin 790 km pohjoiseen kohteesta Almaty. Yksi tämän kohteen parhaista turistinähtävyyksistä on Kazakstanin draamateatteri S. Seifullina.