Lennot - Kolumbia alkaen

Parhaat kaupungit kohteessa Kolumbia

Halvimmat lennot kohteeseen Kolumbia

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen yhdensuuntaisille lennoille ja 156 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Avianca
Avianca
Avianca
Avianca
Avianca
Avianca
Avianca
Avianca
Avianca
Avianca
Avianca
Avianca
LATAM Airlines Group

Tietoa Kolumbiasta

Lennot Kolumbiaan

Kolumbia sijaitsee luoteisessa Etelä-Amerikassa ja sillä on rantaviivaa sekä Tyynellä- että Karibianmerellä. Kolumbia tarjoaa luontomatkailijalle Andien vuoriston, Tyynenmeren rannikkoalueet, savannia sekä Amazonin sademetsää. Kaikissa näissä on mittaamattoman arvokas ja monimuotoinen kasvisto ja eläimistö. Kolumbian kaupungit ja kylät kertovat tarinaansa maan esikolumbiaanisesta historiasta aina Kolumbuksen saapumiseen saakka. Varaa halvat lennot Kolumbiaan kuuntelemaan tämä tarina!

Lennot Kolumbiaan

Kolumbian lennot laskeutuvat useimmiten maan pääkaupunkiin Bogotáan, jossa sijaitsee El Doradon kansainvälinen lentokenttä (BOG). Kolumbiaan ei ole Helsingistä suoria lentoja, mutta sinne pääsee yleensä yhden välilaskun lennolla, jonka lentoaika on vähimmillään noin 16 tuntia. Kolumbiaan lentävät säännöllisesti esimerkiksi Air France, KLM ja Lufthansa. Muiden yhtiöiden, kuten Air Canadan lennolla Bogotáan onkin sitten jo kaksi välilaskua. Omatoimimatkalaiselle Suomen ulkoministeriö suosittelee välttämään matkustelua Kolumbian raja-alueille ja useimmille alueille maaseudulla. Suurimmissa kaupungeissa riittää normaalin varovaisuuden noudattaminen. Omatoimimatkat ovat usein valmismatkaa halvempia, tosin jos varaat lentoliput Kolumbiaan useamman kuin yhden välilaskun lennolle, matka-aikasi pitenee huomattavasti.

Maassa on kolme kansainvälistä lentoasemaa, joten lento Kolumbiaan voi laskeutua myös jollekin näistä kentistä. Pääkaupungista luoteeseen sijaitseva Medellín on Kolumbian toiseksi suurin kaupunki. Kaupunkia palveleva José María Córdovan kansainvälinen lentoasema (MDE) sijaitsee Río Negrossa, 45 minuuttia Medellínistä. Länsi-Kolumbiassa, Valle del Caucan alueella sijaitsevan Calin kotikenttä puolestaan on Alfonso Bonilla Aragonin kansainvälinen lentoasema (CLO). Se sijaitsee vain 14 kilometrin päässä Calin kaupungista. Näille kentille Suomesta ei ole yhden välilaskun lentoja, mutta pääset molempiin Helsingistä vaikkapa Air Francella ja Aviancalla Pariisin ja Bogotán kautta.

Jos olet varannut Kolumbian lennot ja laskeudut näille lentoasemille, kentällä toimii yleensä sekä julkisia että yksityisiä linja-autoja, jotka kuljettavat matkustajat keskustaan tai heidän haluamaansa hotelliin. Kentillä tarjoavat palvelujaan myös useat taksiyhtiöt, jotka vievät matkustajia keskustaan ja lähialueille. Autonvuokraus Kolumbiassa onnistuu jo lentokentällä, jossa toimivat myös tutut, kansainväliset autovuokraamot. Jos aiot reissata Kolumbiassa myös syrjäisemmissä sopukoissa, ota huomioon turvallisuus ja sadekauden mahdollisesti aiheuttamat tulvat ja maanvyörymät maanteillä.

Lennot Kolumbiaan kaupunkilomalle

Vaikka Kolumbia sijaitsee tropiikissa, maan suuret korkeuserot tekevät ilmastosta vaihtelevan. Tyynenmeren rannikolla ja Andien alarinteillä sataa runsaasti ympäri vuoden, ja myös lämpötila pysyy korkeana. Karibianmeren puoleisella rannikolla sataa vähemmän ja joulukuusta maaliskuuhun on kuiva kausi. Rannikon itäosassa, lähempänä Venezuelaa, sademäärät ovat trooppiselle alueelle pieniä. Maan keskiosien korkeassa vuoristossa lämpötilat laskevat mitä korkeammalle noustaan ja 4 500 metrin yläpuolella sade tulee usein lumena.

Varaa halvat matkat Kolumbiaan tutustumaan 7,5 miljoonan asukkaan Bogotáan, joka sijaitsee 2 630 metrin korkeudella merenpinnasta! Lentotarjoukset Kolumbiaan kannattaa tarkistaa noin kaksi kuukautta ennen lähtöä. Parasta aikaa maassa matkustelemiseen on kesä ja talvi, sillä lämpimimpien kuukausien helmi- ja maaliskuun ylimmät lämpötilat jäävät alle 20 asteen ja kylmimmän kuukauden heinäkuun ylimmät lämpötilat kipuavat noin 15 asteeseen.

Varaa hotelli Kolumbiassa ja vieraile Medellínissä. Kaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat hieman kaupungin ulkopuolella sijaitseva 15-metrinen Neitsyt Marian patsas ja sen pieni erakkoluostari sekä Montserratin luostari. Kaupungissa on myös goottilaistyylinen kirkko Iglesia Nuestra Señora del Carmen sekä muita kauniita kirkkoja, joissa paikallisetkin vierailevat sankoin joukoin. Merkittävimpiä museoita ovat alkuperäisasukkaiden kultaesineitä esittelevä Museo de Oro ja Fernando Boteron taidetta esittelevä museo. Montserrat-vuorelle pääset köysiradalla ihailemaan maisemia.

Lennot Kolumbiaan luontolomalle

Kolumbiassa on upeita luontokohteita. Pohjois-Kolumbiassa sijaitsevat Los Katíoksen kansallispuisto ja Malpelosaaren eläimistön ja kasviston rauhoitusalue, jossa elää ainutlaatuinen haipopulaatio. Mielenkiintoisia kulttuurikohteita puolestaan ovat Cartagenan satama, linnoitukset ja muistomerkit sekä Santa Cruz de Mompoxin historiallinen keskusta. Karibianmeren rannikolla sijaitseviin Tayronan ja Corales del Rosarion kansallispuistoihin tehdään veneretkiä Bogotán ja Calin välissä sijaitsevasta Playa Blancasta. Lähellä Calia sijaitsee myös Tierradentron arkeologinen kansallispuisto. Etelä-Kolumbiassa sijaitsevan San Agustínin alue puolestaan tunnetaan esikolumbiaanisen ajan arkeologisista kohteistaan ja San Agustínin arkeologisesta puistosta.

El Cocuyn kansallispuistossa näet lumihuippuisia vuoria, Bogotáa lähempänä taas sijaitsee Iguaquen kansallispuisto, joka on matalampaa seutua. Los Nevadosin kansallispuisto sijaitsee tulivuorialueella ja Amacayacun kansallispuisto sademetsäalueella. Tarkista aina etukäteen näiden alueiden turvallisuus ja varaa halvat lennot Kolumbiaan kokemaan jotain täysin ainutlaatuista!

❓ Voinko peruuttaa lentoni koronaviruksen (COVID-19) takia, jos matkakohteeni on Kolumbia?

✔️ Peruutuskäytännöt vaihtelevat kumppaneittain, mutta monet niistä kattavat matkat epidemia-alueille. Päivämäärät ja matkakohteet muuttuvat jatkuvasti, kun tilanteesta saadaan uusia tietoja, joten matkailijoiden kannattaa tarkistaa tulevan matkan peruutusmahdollisuus lentoyhtiöltään. Asiakaspalveluportaalissamme voit ottaa selvää, mitkä käytännöt koskevat lentoasi kohteeseen Kolumbia.


❓ Mikä on paras tapa löytää joustavilla muutoskäytännöillä varustettuja halpoja lentoja kohteeseen Kolumbia?

✔️ Koronaviruksen (COVID-19) takia monet luotetuista lentoyhtiökumppaneistamme antavat tietyille uusille varauksille kohteeseen Kolumbia maksuttoman muutosoikeuden, joten harkitse näiden lentoyhtiöiden suodattamista hakiessasi halpoja lentoja kohteeseen Kolumbia!


❓ Mitä yleisiä vinkkejä on olemassa kohteeseen Kolumbia koronavirusepidemian (COVID-19) aikana matkustaville?

✔️ Useimmat hotellimme kohteessa Kolumbia tarjoavat ilmaisen peruutuksen, joten harkitse hyvitettävän hotellin varausta ei-hyvitettävän sijaan. Tunnistat ne hakutuloksissa ”Ilmainen peruutusoikeus” -merkinnästä. Hinnat voivat vaihdella, mutta mielestämme tärkeintä tällä hetkellä on joustavuus.


✔️ Ostaessasi lentolippuja kohteeseen Kolumbia muista tarkistaa niiden ehdot, koska joitakin lippuja ei voi muuttaa tai muutoksesta veloitetaan tuntuva maksu. Lue lippusi ehdot ja rajoitukset ennen ostamista