Lennot - Kolumbia alkaen 59 €

Kolumbia: Suositut kaupungit

Halvimmat lennot kohteeseen Kolumbia

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 59 € yhdensuuntaisille lennoille ja 130 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
LATAM Airlines Group
Avianca
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Finnair
Air France

Tietoa Kolumbiasta

Lennot Kolumbiaan

Kolumbia sijaitsee luoteisessa Etelä-Amerikassa ja sillä on rantaviivaa sekä Tyynellä- että Karibianmerellä. Kolumbia tarjoaa luontomatkailijalle Andien vuoriston, Tyynenmeren rannikkoalueet, savannia sekä Amazonin sademetsää. Kaikissa näissä on mittaamattoman arvokas ja monimuotoinen kasvisto ja eläimistö. Kolumbian kaupungit ja kylät kertovat tarinaansa maan esikolumbiaanisesta historiasta aina Kolumbuksen saapumiseen saakka. Varaa halvat lennot Kolumbiaan kuuntelemaan tämä tarina!

Lennot Kolumbiaan

Kolumbian lennot laskeutuvat useimmiten maan pääkaupunkiin Bogotáan, jossa sijaitsee El Doradon kansainvälinen lentokenttä (BOG). Kolumbiaan ei ole Helsingistä suoria lentoja, mutta sinne pääsee yleensä yhden välilaskun lennolla, jonka lentoaika on vähimmillään noin 16 tuntia. Kolumbiaan lentävät säännöllisesti esimerkiksi Air France, KLM ja Lufthansa. Muiden yhtiöiden, kuten Air Canadan lennolla Bogotáan onkin sitten jo kaksi välilaskua. Omatoimimatkalaiselle Suomen ulkoministeriö suosittelee välttämään matkustelua Kolumbian raja-alueille ja useimmille alueille maaseudulla. Suurimmissa kaupungeissa riittää normaalin varovaisuuden noudattaminen. Omatoimimatkat ovat usein valmismatkaa halvempia, tosin jos varaat lentoliput Kolumbiaan useamman kuin yhden välilaskun lennolle, matka-aikasi pitenee huomattavasti.

Maassa on kolme kansainvälistä lentoasemaa, joten lento Kolumbiaan voi laskeutua myös jollekin näistä kentistä. Pääkaupungista luoteeseen sijaitseva Medellín on Kolumbian toiseksi suurin kaupunki. Kaupunkia palveleva José María Córdovan kansainvälinen lentoasema (MDE) sijaitsee Río Negrossa, 45 minuuttia Medellínistä. Länsi-Kolumbiassa, Valle del Caucan alueella sijaitsevan Calin kotikenttä puolestaan on Alfonso Bonilla Aragonin kansainvälinen lentoasema (CLO). Se sijaitsee vain 14 kilometrin päässä Calin kaupungista. Näille kentille Suomesta ei ole yhden välilaskun lentoja, mutta pääset molempiin Helsingistä vaikkapa Air Francella ja Aviancalla Pariisin ja Bogotán kautta.

Jos olet varannut Kolumbian lennot ja laskeudut näille lentoasemille, kentällä toimii yleensä sekä julkisia että yksityisiä linja-autoja, jotka kuljettavat matkustajat keskustaan tai heidän haluamaansa hotelliin. Kentillä tarjoavat palvelujaan myös useat taksiyhtiöt, jotka vievät matkustajia keskustaan ja lähialueille. Autonvuokraus Kolumbiassa onnistuu jo lentokentällä, jossa toimivat myös tutut, kansainväliset autovuokraamot. Jos aiot reissata Kolumbiassa myös syrjäisemmissä sopukoissa, ota huomioon turvallisuus ja sadekauden mahdollisesti aiheuttamat tulvat ja maanvyörymät maanteillä.

Lennot Kolumbiaan kaupunkilomalle

Vaikka Kolumbia sijaitsee tropiikissa, maan suuret korkeuserot tekevät ilmastosta vaihtelevan. Tyynenmeren rannikolla ja Andien alarinteillä sataa runsaasti ympäri vuoden, ja myös lämpötila pysyy korkeana. Karibianmeren puoleisella rannikolla sataa vähemmän ja joulukuusta maaliskuuhun on kuiva kausi. Rannikon itäosassa, lähempänä Venezuelaa, sademäärät ovat trooppiselle alueelle pieniä. Maan keskiosien korkeassa vuoristossa lämpötilat laskevat mitä korkeammalle noustaan ja 4 500 metrin yläpuolella sade tulee usein lumena.

Varaa halvat matkat Kolumbiaan tutustumaan 7,5 miljoonan asukkaan Bogotáan, joka sijaitsee 2 630 metrin korkeudella merenpinnasta! Lentotarjoukset Kolumbiaan kannattaa tarkistaa noin kaksi kuukautta ennen lähtöä. Parasta aikaa maassa matkustelemiseen on kesä ja talvi, sillä lämpimimpien kuukausien helmi- ja maaliskuun ylimmät lämpötilat jäävät alle 20 asteen ja kylmimmän kuukauden heinäkuun ylimmät lämpötilat kipuavat noin 15 asteeseen.

Varaa hotelli Kolumbiassa ja vieraile Medellínissä. Kaupungin tärkeimpiä nähtävyyksiä ovat hieman kaupungin ulkopuolella sijaitseva 15-metrinen Neitsyt Marian patsas ja sen pieni erakkoluostari sekä Montserratin luostari. Kaupungissa on myös goottilaistyylinen kirkko Iglesia Nuestra Señora del Carmen sekä muita kauniita kirkkoja, joissa paikallisetkin vierailevat sankoin joukoin. Merkittävimpiä museoita ovat alkuperäisasukkaiden kultaesineitä esittelevä Museo de Oro ja Fernando Boteron taidetta esittelevä museo. Montserrat-vuorelle pääset köysiradalla ihailemaan maisemia.

Lennot Kolumbiaan luontolomalle

Kolumbiassa on upeita luontokohteita. Pohjois-Kolumbiassa sijaitsevat Los Katíoksen kansallispuisto ja Malpelosaaren eläimistön ja kasviston rauhoitusalue, jossa elää ainutlaatuinen haipopulaatio. Mielenkiintoisia kulttuurikohteita puolestaan ovat Cartagenan satama, linnoitukset ja muistomerkit sekä Santa Cruz de Mompoxin historiallinen keskusta. Karibianmeren rannikolla sijaitseviin Tayronan ja Corales del Rosarion kansallispuistoihin tehdään veneretkiä Bogotán ja Calin välissä sijaitsevasta Playa Blancasta. Lähellä Calia sijaitsee myös Tierradentron arkeologinen kansallispuisto. Etelä-Kolumbiassa sijaitsevan San Agustínin alue puolestaan tunnetaan esikolumbiaanisen ajan arkeologisista kohteistaan ja San Agustínin arkeologisesta puistosta.

El Cocuyn kansallispuistossa näet lumihuippuisia vuoria, Bogotáa lähempänä taas sijaitsee Iguaquen kansallispuisto, joka on matalampaa seutua. Los Nevadosin kansallispuisto sijaitsee tulivuorialueella ja Amacayacun kansallispuisto sademetsäalueella. Tarkista aina etukäteen näiden alueiden turvallisuus ja varaa halvat lennot Kolumbiaan kokemaan jotain täysin ainutlaatuista!

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras tapa löytää kohteeseen Kolumbia meneviä halpoja lentoja, joissa on joustavat muutoskäytännöt?
Tämänpäivän matkustamisessa joustavuus on äärimmäisen tärkeää. Siksi olemmekin ottaneet käyttöön “Ei muutosmaksua” -hakusuodattimen, jonka avulla sinun on helppo löytää joustavia ja halpoja lentoja kohteeseen Kolumbia. Hakusuodatin löytyy “Joustavat muutoskäytännöt” -kohdan alapuolelta ruutusi vasemmasta yläreunasta.
Miten voin löytää halvat liput kohteeseen Kolumbia?
Matkapäivissä joustaminen on erinomainen strategia silloin, kun haluat saada edulliset lentoliput. Aloita hakemalla lentoa kohteeseen Kolumbia ja napsauta sitten “Joustavat päivämäärät” -laatikkoa katsellaksesi läheisten päivien hintoja. Tahdotko toisen avuliaan vinkin? Tee varauksesi hyvissä ajoin. Jotta voisimme tarjota sinulle käsityksen siitä, mitä lennot oikein maksavat, 130 € oli kohteeseen Kolumbia menevän lennon alin hinta viimeisten seitsemän päivän aikana.
Kuinka paljon lento kohteeseen Kolumbia maksaa?
Kohteesta Medellín (MDE) matkaan lähtevät yhdensuuntaiset lennot maksoivat niinkin vähän kuin 59 € viimeisten seitsemän päivän aikana. Saman ajanjakson aikana menopaluulento kohteeseen Kolumbia maksoi 130 € – 844 €. Jos löydät upean tarjouksen, nappaa se heti – nämä hinnat eivät kestä kauan.
Mitkä ovat kohteen Kolumbia suosituimmat lentokentät?
Lähtökaupungistasi sekä valitsemastasi lentoyhtiöstä riippuen saavut jollekin näistä suosituista lentokentistä kohteessa Kolumbia:

  • Bogota (BOG-El Doradon kansainvälinen lentoasema) – 8634 lentoa kuukaudessa.
  • Medellín (MDE-José María Córdovan kansainvälinen lentoasema) – 3058 lentoa kuukaudessa.
  • Cali (CLO-Alfonso Bonilla Aragonin kansainvälinen lentokenttä) – 2240 lentoa kuukaudessa.

Kuinka paljon lentolippu maksaa kohteeseen Kolumbia?
Edellisten seitsemän päivän aikana kohteen Kolumbia lennot maksoivat noin 130 € – 844 €. Yleisesti ottaen hinnat riippuvat lennon lähtöajasta, matkustusluokasta, lentoyhtiöstä ja siitä, milloin varaat lentoliput.
Mitkä kuukaudet ovat halvimpia varata lennot kohteeseen Kolumbia?
Paras ajankohta ostaa lento kohteen Kolumbia lomaa varten on lokakuussa. Lentoliput ovat kaikkein hintavimmat kesän ja talven loma-aikoina, joten vältä varausten tekemistä silloin, mikäli mahdollista.
Kuinka kauan lento kohteeseen Kolumbia kestää?
Se riippuu suurimmaksi osaksi lentosi lähtökaupungista ja säästä. Jotta voisimme tarjota edes jonkinlaisen käsityksen siitä, miten kauan lennot oikein kestävät, olemme laatineet luettelon kolmen kohteeseen Kolumbia menevän tärkeimmän kotimaisen reitin keskimääräisistä lentoajoista:

  • Medellín (MDE-José María Córdovan kansainvälinen lentoasema) → Bogota (BOG-El Doradon kansainvälinen lentoasema): 54 minuuttia
  • Cali (CLO-Alfonso Bonilla Aragonin kansainvälinen lentokenttä) → Bogota (BOG-El Doradon kansainvälinen lentoasema): 59 minuuttia
  • Cartagena (CTG-Rafael Nunezin kansainvälinen lentokenttä) → Bogota (BOG-El Doradon kansainvälinen lentoasema): 1 tunti ja 27 minuuttia

Mitkä ovat parhaat aktiviteetit kohteessa Kolumbia?

  • Energinen ja kulturelli Bogotá on loistava paikka aloittaa vierailusi kohteessa Kolumbia. Tutustu tunnettuihin nähtävyyksiin, kuten Monserrate-vuori, käy shoppailemassa tai nauti tämän kohteen laajasta ruokatarjonnasta sen lukuisissa ravintoloissa ja muissa ruokapaikoissa. Valinta on täysin sinun!
  • Pakatessasi vaatteita lomallesi kannattaa pitää mielessä, että kohteessa Bogotá on meri-ilmasto. Jotta saisit paremman idean siitä, millaista säätä voit odottaa matkasi aikana, tarkista säätiedote ennen lomaasi.
  • Kun haluat tutustua lähemmin tähän kauniiseen alueeseen, varaa vuokra-auto kauttamme edullisesti ja suuntaa kohteeseen Girardot. Se sijaitsee suurin piirtein 85 km:n länteen kohteesta Bogotá, ja sen suosituimpiin turistinähtävyyksiin kuuluu muun muassa El Penon Golf Course.

Suosittuja lentoja kohteeseen Kolumbia

Nämä hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana. Hinnat ovat per henki, menopaluu, mainitulle ajalle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Finnair