Lennot - Qatar alkaen 93 €

Parhaat kaupungit kohteessa Qatar

Halvimmat lennot kohteeseen Qatar

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana 93 € yhdensuuntaisille lennoille ja 214 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Kuwait Airways
Qatar Airways
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Qatar Airways
Kuwait Airways
Kuwait Airways
Etihad Airways
Pegasus Airlines
Middle East Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Etihad Airways
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines
Pegasus Airlines

Matkaopas: matkat kohteeseen Qatar

Lähi-itä – Suuntana Qatar? Expedia opastaa sinut täydelliseen lomaan, jotta voit rentoutua ja nauttia olostasi kohteessa Qatar. Matkaoppaamme auttaa sinua matkan suunnittelussa ja inspiroi sinua nauttimaan jokaisesta hetkestä lomallasi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko peruuttaa lentoni kohteeseen Qatar COVID-19:n takia?
Asiakaspalveluportaalistamme löydät kaikki vastaukset useimpiin matkoja koskeviin kysymyksiin, kuten esimerkiksi siihen, miten voit vaihtaa lentosi COVID-19:n vuoksi. Jotta voit olla täysin huoletta, suosittelemme, että käyt läpi valitsemasi lentoyhtiön ehdot ja rajoitukset ennen kuin varaat lentolipun.
Mikä on paras tapa löytää kohteeseen Qatar meneviä halpoja lentoja, joissa on joustavat muutoskäytännöt?
Ymmärrämme, että matkajärjestelyt saattavat muuttua päivässä, joten joustavan hinnan valitseminen Expedian avulla käy järkeen. Valitse vain “Joustavat muutoskäytännöt” -suodattimen alapuolelta “Ei muutosmaksua”. Halpa, joustava lentosi kohteeseen Qatar on vain muutaman napsautuksen päässä.
Mitä yleisiä asioita COVID-19-pandemian aikana kohteeseen Qatar matkustavien tulisi tietää?
Koronavirus on aiheuttanut huomattavia muutoksia matkailuun. Jos aiot matkustaa kohteeseen Qatar, nämä vinkit auttavat sinua uusien haasteiden selättämisessä:

  • Käy läpi sekä lähtöpaikkasi että kohteesi rajoitukset ja säännöt. Matkustaminen ei välttämättä ole mahdollista paikallisten olosuhteiden vuoksi, joten muistathan tehdä selvityksiä ennen kuin varaat lentosi.
  • Käytä kasvomaskia turvatarkastuksen aikana. Lentoaseman viranomainen neuvoo sinua jossain vaiheessa laskemaan maskiasi hetkiseksi kasvojen tunnistamista varten.
  • Tartuntojen minimoimiseksi sinun tulee laittaa tarkastuskorttisi lukijan päälle itse ja nostaa se sitten ylös tarkistettavaksi. Älä ojenna tarkastuskorttia suoraan lentoaseman työntekijälle.
  • Matkustajat voivat ottaa käsimatkatavaroihin käsihuuhdetta korkeintaan 100 ml. Käsihuuhde tulee poistaa käsimatkatavaroista väliaikaisesti turvatarkastuksen aikana.
  • Ota pois taskustasi siellä olevat henkilökohtaiset tavarat, kuten puhelimesi ja lompakkosi, ja laita ne käsimatkatavaroihin tavarakaukalon sijasta. Näin turvatarkastuslinjastolla kulkee mahdollisimman vähän käsittelyä vaativia esineitä.
  • Ota mukanasi oleva ruoka pois käsimatkatavaroistasi turvatarkastuksen aikana. Ruokatarvikkeet laukaisevat monesti hälytyksen. Kun pakkaat ruoan läpinäkyvään muovipussiin ja laitat sen sitten tavarakaukaloon, on epätodennäköisempää, että lentokentän työntekijä joutuu koskemaan matkatavaroihisi tarkistaakseen ne.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Qatar?
Qatar Airways tarjoaa lentoja kohteeseen Qatar, joten sinun tehtäväksesi jää vain päättää matkapäiväsi. Tämä loistava lentoyhtiö liikennöi kentälle Doha (DOH-Hamad Intl.) 30 kertaa joka kuukausi.
Miten voin löytää halvat liput kohteeseen Qatar?
Varaa lentosi hyvissä ajoin, matkusta halvempana päivänä, käytä kanta-asiakaspisteitä tai -maileja – halpoja lentolippuja voi löytää monilla eri tavoilla! Lisäksi voit käyttää Expedian “Joustavat päivämäärät” -toimintoa. Hae lentoa kohteeseen Qatar ja vertaile sitten läheisten päivien halpoja hintoja. Viimeisten seitsemän päivän aikana kohteeseen Qatar menevän lennon alin hinta oli 214 €.
Kuinka paljon lento kohteeseen Qatar maksaa?
Viimeisten seitsemän päivän aikana menopaluumatka kohteeseen Qatar maksoi vähintään 214 € ja korkeintaan 586 €. Kohteesta Kuwait (KWI) lähtevät yhdensuuntaiset lentomatkat maksoivat samaan aikaan ainoastaan 93 €.
Mitkä ovat kohteen Qatar suosituimmat lentokentät?
Jos varaat lentoliput kohteeseen Doha (DOH-Hamad Intl.), voit nauttia kaikesta mitä Qatar tarjoaa. Koska tämä kenttä on alueen päälentoasema, tänne laskeutuu keskimäärin 5979 lentoa joka kuukausi.
Kuinka paljon lentolippu maksaa kohteeseen Qatar?
Edellisten seitsemän päivän aikana lentoliput maksoivat suurin piirtein 214 € – 586 €. Tutustu mahtaviin tarjouksiimme kohteessa Qatar, varaa lentoliput ja ala pakata laukkujasi.
Mitkä kuukaudet ovat halvimpia varata lennot kohteeseen Qatar?
Jos haluat napata edulliset lennot kohteeseen Qatar, yritä lähteä matkaan huhtikuussa, jolloin lentojen hinnat ovat halvimmillaan. Kesän ja talven loma-ajat taas ovat kaikkein kalleimmat ajat tehdä varaus.
Mitkä ovat parhaat aktiviteetit kohteessa Qatar?

  • Doha tarjoaa niin runsaasti nähtävää, että ei ole mikään yllätys, että matkailijat aloittavat lomansa kohteessa Qatar yleensä tästä mielenkiintoisesta kaupungista. Voit viettää ensimmäiset pari päivää tutustuen suosittuihin nähtävyyksiin, joihin kuuluu esimerkiksi Souq Waqifin taidegalleria, ennen kuin suuntaat tutustumaan joihinkin tämän paikan vähemmän kuuluisiin nähtävyyksiin.
  • Kohteessa Doha on yleisesti ottaen aavikkoilmasto. Ennen lomalle lähtöä kannattaa kuitenkin tarkistaa kohteesi säätiedotukset. Olipa odotettavissa kylmää, kuumaa, kuivaa tai sateista säätä, aina on viisasta olla valmistautunut kaikkeen.
  • Jos haluat tutustua myös lähiseutuun, varaa vuokra-auto kauttamme edullisesti ja suuntaa kohteeseen Al Wakrah. Se sijaitsee suurin piirtein 20 km:n etelään kohteesta Doha, ja sen mielenkiintoisimpiin nähtävyyksiin kuuluu muun muassa Al Wakrahin ranta.