Lennot - Slovenia

Parhaat kaupungit kohteessa Slovenia

Matkaopas: matkat kohteeseen Slovenia

Eurooppa – Suuntana Slovenia? Expedia opastaa sinut täydelliseen lomaan, jotta voit rentoutua ja nauttia olostasi kohteessa Slovenia. Matkaoppaamme auttaa sinua matkan suunnittelussa ja inspiroi sinua nauttimaan jokaisesta hetkestä lomallasi.

Usein kysytyt kysymykset

Voinko peruuttaa lentoni kohteeseen Slovenia COVID-19:n takia?
Asiakaspalveluportaalistamme löydät kaikki vastaukset melkein mihin tahansa matkaa koskevaan kysymykseen, kuten esimerkiksi siihen, miten voit vaihtaa lentosi COVID-19:n vuoksi. Jotta et joutuisi stressaamaan turhaan, käy läpi valitsemasi lentoyhtiön ehdot ja rajoitukset ennen varaamista.
Mikä on paras tapa löytää kohteeseen Slovenia meneviä halpoja lentoja, joissa on joustavat muutoskäytännöt?
Me Expedialla olemme tehneet oikein urakalla töitä tuodaksemme tarjolle mahdollisimman joustavia lentoja. Valitse vain “Joustavat muutoskäytännöt” -kohdan alta “Ei muutosmaksua” napataksesi täydellisen lennon kohteeseen Slovenia.
Mitä yleisiä asioita COVID-19-pandemian aikana kohteeseen Slovenia matkustavien tulisi tietää?
Koronaviruspandemia on vaikuttanut maailmaan, mukaan lukien matkailuun, useilla eri tavoilla. Nämä vinkit auttavat sinua selviytymään matkailun uusista haasteista ja varautumaan lomallesi kohteeseen Slovenia:

  • Ota selvää sekä kohteesi että lähtöpaikkasi mahdollisista matkustusrajoituksista ennen kuin teet varauksen. Tarkista myös, onko sinun noudatettava saapuessasi jonkinlaisia erikoiskäytäntöjä, kuten annettava todiste negatiivisesta COVID-19-testituloksesta.
  • Kun kuljet lentokentän turvatarkastukseen, älä riisu kasvomaskiasi. Sinua neuvotaan jossain vaiheessa laskemaan sitä hetkeksi henkilöllisyytesi vahvistamiseksi. Kasvomaskista kieltäytyviä matkustajia saatetaan sakottaa, ja heidät saatetaan saattaa ulos rakennuksesta.
  • Vältä ojentamasta tarkastuskorttiasi (paperiversiota tai sähköistä) suoraan lentokentän työntekijälle. Sen sijasta sinun pitää asettaa se lukijan päälle ja nostaa se sitten ylös työntekijän tarkasteltavaksi.
  • Matkustajilla on lupa pakata käsimatkatavaroihinsa käsihuuhdetta korkeintaan 100 ml. Käsihuuhde täytyy ottaa pois käsimatkatavaroista väliaikaisesti turvatarkastuksen aikana.
  • Pistä henkilökohtaiset tavarat (kuten puhelin ja lompakko) turvatarkastuksen aikana tavarakaukalon sijaan käsimatkatavaroihin, jotta turvatarkastuslinjastolla kulkee mahdollisimman vähän käsittelyä tarvitsevia esineitä.
  • Jos haluat tuoda ruokaa mukanasi koneeseen, pistä se läpinäkyvään muovipussiin ja sen jälkeen tavarakaukaloon. Näin on paljon epätodennäköisempää, että lentoaseman virkailija joutuu koskemaan ruokaasi ja käsimatkatavaroihisi tarkistaakseen ne lähemmin.

Mitkä lentoyhtiöt lentävät kohteeseen Slovenia?
Lufthansa on suosittu lentoyhtiö, joka liikennöi kohteeseen Slovenia. Hanki lentoliput kentälle Ljubljana (LJU-Joze Pucnik), niin sinulla on valittavanasi 73 lentoa joka kuukausi.
Miten voin löytää halvat liput kohteeseen Slovenia?
Matkustuspäivissä joustaminen on hyvä strategia silloin, kun haluat löytää edulliset lentoliput. Aloita hakemalla lentoa kohteeseen Slovenia ja napsauta sitten “Joustavat päivämäärät” -linkkiä nähdäksesi läheisten päivien hinnat. Tahdotko toisen hyödyllisen vinkin? Tee varauksesi etukäteen. Jotta saisit käsityksen siitä, mitä lennot oikein maksavat, oli kohteeseen Slovenia menevän lennon alin hinta viimeisten seitsemän päivän aikana.
Kuinka paljon lento kohteeseen Slovenia maksaa?
Olisit voinut saada menopaluulennot kohteeseen Slovenia hintaan – viimeisten seitsemän päivän aikana. Kohteesta () lähtevät yhdensuuntaiset lennot olivat samaan aikaan edullisimmillaan .
Mitkä ovat kohteen Slovenia suosituimmat lentokentät?
Kohteen Slovenia päälentokenttä on Ljubljana (LJU-Joze Pucnik). Aloita matkasi nyt varaamalla paikka yhdelle 320 kuukausittaisesta lennosta tähän kohteeseen:
Kuinka paljon lentolippu maksaa kohteeseen Slovenia?
Kohteen Slovenia lennot maksoivat keskimäärin – viimeisten seitsemän päivän aikana. Yleensä mitä aikaisemmin varaat, sitä paremman hinnan saat.
Mitkä kuukaudet ovat halvimpia varata lennot kohteeseen Slovenia?
Jos haluat napata halvat lennot kohteeseen Slovenia, yritä tehdä varaus , jolloin lippujen hinnat ovat edullisimmillaan. Kesän ja talven loma-ajat taas ovat kalleimmat ajat tehdä varaus.
Mitkä ovat parhaat aktiviteetit kohteessa Slovenia?

  • Kulturelli ja tunnelmallinen Ljubljana on hyvä paikka aloittaa vierailusi kohteessa Slovenia. Tutustu tunnettuihin nähtävyyksiin, kuten Ljubljanan linna, käy ostoksilla tai nauti tämän kohteen loistavasta ruokatarjonnasta sen lukuisissa ravintoloissa ja muissa ruokapaikoissa. Valinta on sinun!
  • Kohteessa Ljubljana on meri-ilmasto. Ennen matkaan lähtöä kannattaa kuitenkin tarkistaa matkakohteesi säätiedotteet. Olipa tiedossa kylmää, kuumaa, sateista tai kuivaa säätä, aina on fiksua olla valmistautunut kaikkeen!
  • Maribor, joka sijaitsee keskimäärin 100 km koilliseen kohteesta Ljubljana, kannattaa myös lisätä matkasuunnitelmaan. Tämän kohteen kuuluisimpiin nähtävyyksiin kuuluu esimerkiksi Betnava Mansion – älä unohda vierailla täällä.