Lennot - Tunisia alkaen 117 €

Parhaat kaupungit kohteessa Tunisia

Halvimmat lennot kohteeseen Tunisia

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 117 € yhdensuuntaisille lennoille ja 186 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

Air France
Air France
Air France
Air France
Lufthansa
Lufthansa
Air France
Lufthansa
Lufthansa
Air France
Lufthansa
Air France
Air France
Air France
Air France
Air France
Air France
Lufthansa
Air France
Air France

Matkaopas: matkat kohteeseen Tunisia

Lennot Tunisiaan

Tunisia on pieni valtio Pohjois-Afrikassa Välimeren rannalla Algerian ja Libyan välissä. Tunisia on yksi Afrikan suosituimmista matkakohteista, ja siellä onkin paljon nähtävää ja koettavaa. Tunisiassa on useampi kansainvälinen lentoasema, joista tärkeimmät ovat pääkaupungin Tunisin kansainvälinen lentoasema, Monastirin lentoasema, Djerban lentoasema ja Enfidha-Hammametin lentoasema. Koska vilkkaita lentoasemia on paljon, suomalaisten on yleensä helppo löytää hyviä lentotarjouksia Tunisiaan. Netin kautta on helppo varata niin lennot Tunisiaan kuin myös hotelli Tunisiassa.

Suomesta voi olla vaikea löytää suoria reittilentoja Tunisiaan, mutta perille pääsee joka tapauksessa helposti yhdellä tai kahdella vaihdolla. Tunisian kansallinen lentoyhtiö Tunisair lentää moneen eri kohteeseen Euroopassa, minkä lisäksi jotkin eurooppalaiset lentoyhtiöt, kuten esimerkiksi Air France, tarjoavat säännöllisiä reittilentoja Euroopan ja Tunisian välillä. Toisin sanoen matkustajien on helppo varata lentoliput Tunisiaan. Tunisiassa matkaa voi jatkaa Tunisian sisäisillä lennoilla, esimerkiksi Saharan keskellä sijaitsevaan Tozeuriin, joten mikä tahansa paikka Tunisiassa on helppo saavuttaa lentäen. Tarjolla on myös suuri määrä erilaisia pakettimatkoja Tunisiaan.

Tunisiassa on paljon mielenkiintoisia kohteita, kuten Soussen ja Hammametin rantalomakohteet, Djerban aurinkoinen saari, Tunisin vilkkaat kadut ja tietenkin Saharan autiomaa. Tunisiassa aurinko paistaa lähes aina, minkä vuoksi se on ollut etenkin rantalomailijoiden suosiossa. Toisaalta maan historialliset kohteet, kuten antiikin Karthagon rauniot, miellyttävät myös historiasta kiinnostuneita. Jos maahan haluaa tutustua vieläkin tarkemmin, kannattaa harkita auton vuokraamista Tunisiassa.

Lentäminen Suomesta Tunisiaan

Expedian kautta on helppo varata halvat lennot Tunisiaan. Koska suoria lentoja ei yleensä ole, konetta on vaihdettava vähintään kerran. Välilaskupaikka esimerkiksi Tunisiin lennettäessä voi olla esimerkiksi Frankfurt tai Istanbul, ja matka-aika on nopeimmillaan noin kuusi tuntia. Tunisiaan ei vaadita viisumia.

Lennot Tunisin lentoasemalle

Tunisin kansainvälinen lentoasema on Tunisian vilkkain lentoasema. Se vastaanottaa vuodessa noin viisi miljoonaa matkustajaa. Lentoasemalta on paljon lentoja moniin eri paikkoihin Euroopassa, kuten muun muassa Pariisiin, Milanoon, Frankfurtiin ja Lontooseen. Sen ansiosta Tunisiin pääsee Suomesta helposti yhdellä vaihdolla. Lentoasema tunnetaan myös nimellä Tunis-Karthagon lentoasema sen vieressä sijaitsevan historiallisen Karthagon rauniokaupungin mukaan.

Lentoasema sijaitsee vain noin kuuden kilometrin päässä Tunisin keskustasta. Lentoasemalle ei ole junayhteyttä, mutta sieltä on helppo ottaa bussi Tunisin keskustaan, josta on kätevä jatkaa myös muualle Tunisiaan. Lentoasemalta voi myös ottaa taksin tai vuokrata auton, ja suhteellisen pienen välimatkan vuoksi matka lentoasemalta keskustaan ei kestä kauan.

Lennot Monastirin lentoasemalle

Monastirin lentoasema on Tunisian toiseksi vilkkain lentoasema. Se vastaanottaa vuodessa noin neljä miljoonaa matkustajaa, joista suurin osa matkaa kohti Monastirin, Soussen ja Port El Kantaouin rantalomakohteita. Lentoasemalta on myös helppo siirtyä lähes minne tahansa Tunisiassa, sillä lentoasemalla on oma rautatieasema. Junalla voi siirtyä ilman vaihtoa esimerkiksi Sousseen, Monastiriin ja Mahdiaan. Lentoasemalta voi myös ottaa bussin, taksin tai vuokra-auton. Soussesta ja Monastirista on helppo jatkaa muualle Tunisiaan.

Lennot Djerban ja Enfidha-Hammametin lentoasemille

Sekä Djerban että Enfidha-Hammametin lentoasemat vastaanottavat noin kaksi miljoonaa matkustajaa vuodessa. Djerban lentoasema sijaitsee suositulla Djerban saarella, ja sinne voi lentää muun muassa Pariisin kautta. Enfidha-Hammametin lentoasema palvelee nimensä mukaisesti etenkin turistien suosimaa Hammametin rantakaupunkia.

Kansainvälisten lentojen lisäksi Tunisair tarjoaa myös Tunisian sisäisiä lentoja, ja etenkin Tunisin kautta on helppo lentää pienemmille tunisialaisille lentoasemille, kuten Tozeuriin, Tabarkaan ja Sfaxiin.

❓ Voinko peruuttaa lentoni koronaviruksen (COVID-19) takia, jos matkakohteeni on Tunisia?

✔️ Peruutuskäytännöt vaihtelevat kumppaneittain, mutta monet niistä kattavat matkat epidemia-alueille. Päivämäärät ja matkakohteet muuttuvat jatkuvasti, kun tilanteesta saadaan uusia tietoja, joten matkailijoiden kannattaa tarkistaa tulevan matkan peruutusmahdollisuus lentoyhtiöltään. Asiakaspalveluportaalissamme voit ottaa selvää, mitkä käytännöt koskevat lentoasi kohteeseen Tunisia.


❓ Mikä on paras tapa löytää joustavilla muutoskäytännöillä varustettuja halpoja lentoja kohteeseen Tunisia?

✔️ Koronaviruksen (COVID-19) takia monet luotetuista lentoyhtiökumppaneistamme antavat tietyille uusille varauksille kohteeseen Tunisia maksuttoman muutosoikeuden, joten harkitse näiden lentoyhtiöiden suodattamista hakiessasi halpoja lentoja kohteeseen Tunisia!


❓ Mitä yleisiä vinkkejä on olemassa kohteeseen Tunisia koronavirusepidemian (COVID-19) aikana matkustaville?

✔️ Useimmat hotellimme kohteessa Tunisia tarjoavat ilmaisen peruutuksen, joten harkitse hyvitettävän hotellin varausta ei-hyvitettävän sijaan. Tunnistat ne hakutuloksissa ”Ilmainen peruutusoikeus” -merkinnästä. Hinnat voivat vaihdella, mutta mielestämme tärkeintä tällä hetkellä on joustavuus.


✔️ Ostaessasi lentolippuja kohteeseen Tunisia muista tarkistaa niiden ehdot, koska joitakin lippuja ei voi muuttaa tai muutoksesta veloitetaan tuntuva maksu. Lue lippusi ehdot ja rajoitukset ennen ostamista