Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Liettuan kansallismuseo

Tämä useista historiallisista paikoista koostuva museokokonaisuus on omistettu Liettuan kulttuurille esihistoriasta nykypäivään.

Liettuan kansallismuseon kokoelmissa on laaja kokoelma Liettuan kulttuuria kuvastavia esineitä, jotka ovat esillä useissa historiallisesti merkittävissä paikoissa eri puolilla Vilnaa. Voit tutustua historiallisiin, arkeologisiin ja etnografisiin näyttelyihin Vilnan linnassa, muinaisissa linnoituksissa, historiallisissa kodeissa ja eleganteissa hallintorakennuksissa. Kansallismuseo perustettiin vuonna 1855 nimellä Vilnan antiikkimuseo. Sillä on nykyään yli 800 000 esineen kokoelma, joka sisältää muun muassa kivikautisia jäänteitä, keskiaikaisia monumentteja ja kansantaidetta.

Museokokonaisuuden päärakennukset ovat Linnakukkulan juurella sijaitsevat Uusi Arsenal ja Vanha Arsenal. Uudessa Arsenalissa voit tutustua museon alkuvaiheisiin 1800-luvun puolivälissä ja sinulle avautuu kiehtova näköala Liettuan historiaan 1200-luvulta 1800-luvulle. Saat tietoja valtion synnystä ja kulttuurista, kuten kansantaiteesta, maalaisten elämäntavasta sekä ristien taonnasta ja muista perinteisistä käsitöistä.

Vieraile vanhassa Arsenalissa ja kierrä Vilnan alalinnan saleissa, joissa on näytteillä arkeologisia löydöksiä mesoliittiselta ja neoliittiseltä kaudelta. Näe vanhoja ruukkuja, työkaluja ja mesoliittisen papin hautaholvin rekonstruktio. Opi tuntemaan Baltian kulttuurihistoriaa ja Liettuan alueen etnografiaa.

Kiipeä jyrkälle kukkulalle tai nouse köysiradalla Gediminasin torniin, joka on jäänne Vilnan syntypaikkana pidetystä linnoituksesta. Kuljeskele kunnostetun tornin museossa ja näe kaupungin panoraamanäkymä yläkerroksesta.

Muita museorakennuksia eri puolilla kaupunkia ovat Allekirjoittajien talo, Vincas Kurdikan museo, Jonas Sliupasin kotitalo ja Jonas Basanaviciusin synnyinpaikka. Kazys Varnelisin kotimuseossa voit ihailla tämän modernin taiteen mestarin maalauksia ja kaiverruksia ilmaiseksi. Käy Vilnan puolustusmuurin linnakkeessa ja näe entisöity renessanssityylinen linnoitus.

Museon päärakennukseen ja muihin toimipisteisiin on pääsymaksu, mutta Vilnius City Cardilla niihin pääsee ilmaiseksi. Museo on suljettu maanantaisin ja juhlapyhinä.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 166 majoitusliikettä kohteen Liettuan kansallismuseo lähellä
Radisson Blu Hotel Lietuva 76 €
Radisson Blu Hotel Lietuva

Radisson Blu Hotel Lietuva

Konstitucijos av. 20, Vilna
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Kansallinen taidegalleria ja Vilnan katedraali sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä ekologisesta/kestävän kehityksen mukaisesta hotellista. Vilnan yliopisto ja Kaupungintalon aukio ovat myös 3 kilometrin päässä.

  Radisson Blu Royal Astorija Hotel 102 €
  Radisson Blu Royal Astorija Hotel

  Radisson Blu Royal Astorija Hotel

  Didzioji 35/2, Vilna
    
   5.0 kautta 5.0 Tähteä

   Vilnan kaupungintalo ja Kaupungintalon aukio sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä luksusluokan hotellista. Aušros Vartai ja Vilnan yliopisto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vilnan asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   Novotel Vilnius Centre 86 €
   Novotel Vilnius Centre

   Novotel Vilnius Centre

   Gedimino Av. 16, Vilna
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Gedimino prospektas ja Vilnan katedraali ovat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Vilnan yliopisto ja Kaupungintalon aukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Amberton Cathedral Square Hotel Vilnius 70 €
    Amberton Cathedral Square Hotel Vilnius

    Amberton Cathedral Square Hotel Vilnius

    Stuokos-Guceviciaus Str. 1, Vilna
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Gedimino prospektas ja Vilnan katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Vilnan yliopisto ja Kaupungintalon aukio ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Vilnan asema sijaitsee 27 minuutin kävelymatkan päässä.

     Comfort Hotel LT - Rock 'n' Roll Vilnius 50 €
     Comfort Hotel LT - Rock 'n' Roll Vilnius

     Comfort Hotel LT - Rock 'n' Roll Vilnius

     Kauno str. 14, Vilna
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Pyhän Nikolauksen kirkko ja Vilnan kaupungintalo sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Aušros Vartai ja Kaupungintalon aukio ovat myös 2 kilometrin päässä. Vilnan asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

      Artagonist Art Hotel 98 €
      Artagonist Art Hotel

      Artagonist Art Hotel

      Pilies str 34, Vilna
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Pilies Street ja Vilnan yliopisto sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Kaupungintalon aukio ja Vilnan kaupungintalo ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Vilnan asema sijaitsee 21 minuutin kävelymatkan päässä.

       Old Town Trio Hotel 43 €
       Old Town Trio Hotel

       Old Town Trio Hotel

       Raugyklos str. 15A, Vilna
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Pyhän Nikolauksen kirkko, Vilnan kaupungintalo ja Kaupungintalon aukio sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Aušros Vartai ja Vilnan yliopisto ovat myös 2 kilometrin päässä. Vilnan asema sijaitsee 8 minuutin kävelymatkan päässä.

        Courtyard by Marriott Vilnius City Center 58 €
        Courtyard by Marriott Vilnius City Center

        Courtyard by Marriott Vilnius City Center

        Rinktines G. 3, Vilna, Vilniaus
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Žalgiris-stadion ja Vilnan katedraali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Vilnan yliopisto ja Pyhän Pietarin ja Pyhän Paavalin kirkko ovat myös 2 kilometrin päässä.