Manamansalo Hotellit

Useimmat hotellivaraukset ovat täysin hyvitettäviä. Koska joustavuus on tärkeää.

Suodatusperuste

Suositut suodattimet
Suositut suodattimet
Asiakasarvosana
Asiakasarvosana
Majoituspaikan taso
Maksutapa
Maksutapa
Majoituspaikan tyyppi
Majoituspaikan tyyppi
Alue
Alue
Suositut kohteet
Suositut kohteet
Saatavilla olevat ateriavaihtoehdot
Saatavilla olevat ateriavaihtoehdot
Palvelut/mukavuudet
Palvelut/mukavuudet
Esteettömyys
Esteettömyys
Matkailijakokemus
Matkailijakokemus

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras paikka yöpyä kohteessa Manamansalo?

Manamansalo Camping on asiakastietoihimme perustuen yksi parhaista vaihtoehdoista yöpymisellesi. Tässä mökissä asiakkaiden käytössä on ilmainen pysäköinti ja yksityinen parveke. Vacation home Etelätuuli in Manamansalo - 4 persons, 1 bedrooms on toinen hyvä vaihtoehto vierailullesi. Katso kaikki saatavilla olevat huippuhotellit tai loma-asunnot kohteessa Manamansalo.

Mitkä ovat parhaimpia lomakoteja kohteessa Manamansalo?

Vacation home Merilänranta in Säräisniemi - 8 persons, 2 bedrooms: Tämä kohteen Manamansalo ulkopuolella sijaitseva lomakoti sijaitsee upealla paikalla järvenrannalla. Majoituksen mukavuuksiin kuuluvat takka sekä pyykinpesutilat auttavat sinua tuntemaan olosi kotoisaksi. Keittiön varusteluun sisältyvät astianpesukone, uuni ja mikroaaltouuni. Vacation home Etelätuuli in Manamansalo - 4 persons, 1 bedrooms on myös matkustajiemme suosima lomakoti kohteessa Manamansalo. Katso kaikki loma-asunnot kohteessa Manamansalo.

Jos minun on peruutettava hotellivaraukseni kohteessa Manamansalo, saanko siitä hyvityksen?

Kyllä, useimmat hotellihuonevaraukset ovat täysin hyvitettäviä, kunhan ne peruutetaan ennen hotellin peruutusajan päättymistä eli useimmiten 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumista. Mikäli varauksesi on ei-hyvitettävä, saatat kumminkin voida peruuttaa sen ja saada hyvityksen, jos teet peruutuksen 24 tunnin kuluessa varaamisesta. Suodata hakusi näyttämään kohteen Manamansalo hotellit, jotka ovat täysin hyvitettäviä.

Millaista yöpyminen on kohteessa Manamansalo?

Manamansalo tunnetaan rannoista. Kohteessa Manamansalo on 2 hotellia ja muuta majoituspaikkaa. Tutustu tarkemmin kohteeseen Manamansalo.

Mitkä paikat ovat näkemisen arvoisia kohteessa Manamansalo?

Kaupungin suosittuihin luontokohteisiin kuuluvat Kultahiekat, Manamansalon ranta ja Soiluanniemen ranta. Muita näkemisen arvoisia kohteita ovat Alilanranta ja Rytölahden ranta. Löydät lisää nähtävyyksiä ja aktiviteetteja Expedian oppaasta kohteeseen Manamansalo.

Millainen sää on kohteessa Manamansalo?

Kuumimmat kuukaudet ovat yleensä heinäkuu ja elokuu, joiden keskilämpötila on 15 °C. Kylmimmät kuukaudet ovat tammikuu ja helmikuu, joiden keskilämpötila on -7 °C. Kohteen Manamansalo keskimääräinen vuotuinen sadanta on 830 mm.

Manamansalo: Uusimmat hotelliarvostelut
Expedian tarkistamat arvostelut