Asunnot kohteessa Mäntyharju

Useimmat majoituspaikat ovat täysin hyvitettäviä. Koska joustavuus on tärkeää.

Säästä keskimäärin 15 % tuhansista hotelleista Expedia Rewards -ohjelman avulla

Valitse yli 2 900 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Suositut Asunnot – Mäntyharju

Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoituspaikat kohteessa Mäntyharju
Näytä kaikki majoituspaikat
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Muut majoitusliiketyypit kohteessa Mäntyharju

Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Tiedot: Mäntyharju, Asunnot

Asiakasarvostelujen määrä
Majoitukset 110
Halvin hinta 292 €
Korkein hinta 539 €

Usein kysytyt kysymykset

Millaista on yöpyä huoneistossa kohteessa Mäntyharju?
Kohteessa Mäntyharju on tarjolla 16 hotellia ja muuta majoituspaikkaa. Vaikka sieltä ei löydykään kovin monia huoneistoja, voimme auttaa sinua löytämään itsellesi samantyyppisiä majoitusvaihtoehtoja. Kun etsit itsellesi yöpymispaikkaa Expedian avulla, voit hakea suodattimien avulla esimerkiksi keittiötä, joka on yksi huoneistoista usein löytyvistä mukavuuksista. Voit jopa suodattaa hakutuloksesi samantyyppisten majoituspaikkojen, kuten loma-asuntojen, huoneistojen tai majatalojen, perusteella.
Mistä tiedät, onko huoneisto paras valinta sinulle?
Huoneistot ovat usein perinteistä hotellihuonetta tilavampia, ja ne on varustettu keittiöllä, joten voit valmistaa halutessasi itsellesi kotiruokaa. Huoneistot sopivat loistavasti perheille, jotka toivovat kodin mukavuuksia, sekä yksin matkustaville, jotka haluavat yöpyä rauhallisella alueella.
Mikä on paras huoneisto lomalleni kohteessa Mäntyharju?
Alta löytyy muutamia esimerkkejä alueella sijaitsevista suosituista huoneistoista, joita sinun kannattaa harkita: 1-bedroom apartment with private Sauna: Sijaitsee kohteessa Heinola, 48,3 km:n päässä kohteen Mäntyharju keskustasta. Tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden, parvekkeen ja ruokailualueen. Ilmainen pysäköinti ja pyykinpesutilat ovat saatavilla paikan päällä. Valons de Kouvola in Kouvola: Sijaitsee 45 kilometrin päässä kohteessa Kouvola. Tarjoaa asiakkailleen ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takan. Ilmainen pysäköinti ja sauna ovat saatavilla paikan päällä. Kaitaranta Mikkeli in Mikkeli: Sijaitsee kohteessa Mikkeli, 23,5 kilometrin päässä. Tarjoaa ilmaisen Wi-Fi-yhteyden ja takan. Ilmainen pysäköinti ja sauna ovat saatavilla paikan päällä. Suviranta Mikkeli in Mikkeli: Sijaitsee 31,7 kilometrin päässä kohteessa Mikkeli. Tarjoaa asiakkailleen takan. Ilmainen pysäköinti ja sauna ovat saatavilla paikan päällä. Karl H Meenniemi in H Meenniemi: Sijaitsee kohteessa Heinola, 33,7 kilometrin päässä kohteesta Mäntyharju. Tarjoaa takan. Ilmainen pysäköinti ja sauna ovat saatavilla paikan päällä.
Millaista säätä kohteessa Mäntyharju on oikein odotettavissa?
Vaikka sää ei ratkaisekaan kaikkea, sillä voi olla suuria vaikutuksia matkustussuunnitelmiin, varsinkin silloin, kun kohteessa Mäntyharju aikoo vierailla pidempään. Kuumimmat kuukaudet ovat yleensä heinäkuu ja kesäkuu, joiden keskilämpötila on 14 °C. Kylmimmät kuukaudet ovat helmikuu ja tammikuu, joiden keskilämpötila on -7 °C. Kohteen Mäntyharju keskimääräinen vuotuinen sadanta on 757 mm.
Mitä nähtävyyksiä Mäntyharju tarjoaa?
Repovesi National Park ja Puukovuoren Nature Reserve sopivat loistavasti luonnosta nauttimiseen. Mouhu Trail ja Kolmikannan Nature Reserve ovat muita vierailun arvoisia nähtävyyksiä.
Mikä on paras tapa matkustaa kohteeseen Mäntyharju ja liikkua siellä?
Ottamalla selvää tarjolla olevista kuljetusvaihtoehdoista voit tehdä matkastasi jouhevamman. Lennä lentokentälle Lappeenranta (LPP), joka sijaitsee 79,9 km:n päässä kaupungin keskustasta. Jos haluat tutustua alueeseen laajemmin, voit hypätä junaan esimerkiksi rautiatieasemalta Mäntyharjun juna-asema.

Hotellit Mäntyharju - viimeaikaiset arvostelut
expedian tarkistamat arvostelut