Montpellier

Hotellit Montpellier

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Tarkista hotellien hinnat kohteessa Montpellier

Tarkista kohteen Montpellier hinnat täksi illaksi eli 22. elok. - 23. elok.
Tarkista kohteen Montpellier hinnat täksi viikonlopuksi eli 23. elok. - 25. elok.
Tarkista kohteen Montpellier hinnat ensi viikonlopuksi eli 30. elok. - 1. syysk.

Montpellier – hotellit

Kuva majoitusliikkeestä Premiere Classe Montpellier Ouest - Saint Jean de Védas
1 out of 5
P.A De La Peyriere Allee Jean Monnet, Saint-Jean-de-Vedas, Herault
Ilmainen peruutusoikeus
36 € / yö
15. syysk.–16. syysk.
3.5/5Hyvä! (285 arvostelua)
Huono, mutta halpa hotelli.

"Heti saavuttumme meille selvisi syy hotellin edulliseen hintaan. Henkilökunta oli osin kielitaidotonta ja itse rakennus oli parhaat päivänsä nähnyt. Huoneen ulko-ovi ei mennyt kunnolla kiinni, päivä paistoi läpi. Tämä aiheutti myös melkoisen vedon. Huoneessa oli varmasti vedetty aski jos toinenkin ..."…"

Arvosteltu 3.12.2016

Premiere Classe Montpellier Ouest - Saint Jean de Védas
Kuva majoitusliikkeestä Residéal La Grande-Motte
3 out of 5
312 Allee De La Plage, La Grande-Motte, Herault
Hae hinnat
3.6/5Hyvä! (123 arvostelua)

"Propreté de la chambre moyen, à l’arrivée l’homme qui nous as reçu était pas très agréable mais les femmes ont été super Piscine super Accès à la plage rapide et environnement propre"…"

Arvosteltu 18.8.2019

Residéal La Grande-Motte
Kuva majoitusliikkeestä ibis Montpellier Centre Comédie
3 out of 5
Ilmainen peruutusoikeus
67 € / yö
8. syysk.–9. syysk.
4.2/5Erittäin hyvä! (445 arvostelua)
Hyvä hotelli lähellä kaikkea

"Nähtävyydet lähellä hotellia, hyvät kulkuyhteydet. Mukava kävellä vanhan kaupungin kujia. Ihastuttava kaupunki."…"

Arvosteltu 29.4.2018

ibis Montpellier Centre Comédie
Kuva majoitusliikkeestä Hotel ibis Styles Montpellier Centre Comedie
3 out of 5
Ilmainen peruutusoikeus
88 € / yö
8. syysk.–9. syysk.
4.3/5Erinomainen! (416 arvostelua)

"A very good hotel in the vicinity of the city centre, however a peaceful location. Short distance to the railway station."…"

Arvosteltu 21.9.2017

Hotel ibis Styles Montpellier Centre Comedie
Kuva majoitusliikkeestä Appart'City Confort Montpellier Ovalie I
3 out of 5
Ilmainen peruutusoikeus
57 € / yö
5. syysk.–6. syysk.
3.6/5Hyvä! (530 arvostelua)
Autolla helposti tavoitettava hotelli

"Hotelli on pääosin pitkäaikaisempaan majoittumiseen suunnattu, mutta respassa oli kuitenkin normaali palvelu - tosin englanninkielen taito illalla erittäin heikko. Helppo tavoittaa moottoritieltä ja ilmaisessa parkkihallissa oli hyvin tilaa. Huone oli suuren liikenneympyrän äärellä ja liikenteen ..."…"

Arvosteltu 14.10.2014

Appart'City Confort Montpellier Ovalie I
Kuva majoitusliikkeestä Aéroport Hôtel
98 € / yö
12. syysk.–13. syysk.
4.1/5Erittäin hyvä! (252 arvostelua)
Aeroport hotel Montpellier

"Miinusta siitä, että huoneessa ei ollut pistorasioita. Vain yksi USB latauspiste!"…"

Arvosteltu 15.9.2015

Aéroport Hôtel
Kuva majoitusliikkeestä The Originals City, Hôtel Ecoparc, Montpellier Est (Inter-Hotel)
54 € / yö
20. syysk.–21. syysk.
4.4/5Upea! (274 arvostelua)

"Zentrale Lage, Möglichkeiten zum Essen direkt in der Nähe. Schöne große Zimmer, modern eingerichtet."…"

Arvosteltu 8.8.2019

The Originals City, Hôtel Ecoparc, Montpellier Est (Inter-Hotel)
Kuva majoitusliikkeestä Halt hôtel
2 out of 5
Ilmainen peruutusoikeus
50 € / yö
5. syysk.–6. syysk.
4.3/5Erinomainen! (139 arvostelua)

"Very helpful and friendly owners. Basic facility but generous service. Breakfast is very good."…"

Arvosteltu 20.8.2019

Halt hôtel
Kuva majoitusliikkeestä Grand Hôtel du Midi Montpellier - Opéra Comédie
104 € / yö
21. syysk.–22. syysk.
4.3/5Erinomainen! (411 arvostelua)

"Hienosti kunnostettu klassinen hotelli loistavalla paikalla.Varsinaiset ravintolapalvelut puuttuvat, mutta ovat mittavat 100 m päässä aukiolla. Rautatieasemalle muutama sata metriä."…"

Arvosteltu 3.8.2015

Grand Hôtel du Midi Montpellier - Opéra Comédie
Kuva majoitusliikkeestä Citadines Antigone Montpellier
3 out of 5
Ilmainen peruutusoikeus
65 € / yö
13. syysk.–14. syysk.
4.1/5Erittäin hyvä! (780 arvostelua)
Avoid, awful experience

"Our stay was awful. Our room did not have a bed only a stained sofa-bed, even-tough, in the description it was supposed to have a double bed or two singles. Room also smelled bad and was dirty. There were used tissues in the sofa, the bathroom looked like it had some mole and overall it seemed dirty. ..."…"

Arvosteltu 5.9.2016

Citadines Antigone Montpellier
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Montpellier alkaen 36 € per yö
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alhaisin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Montpellier, Occitanie

Hotellit Montpellierissä:

Montpellier on kaupunki Etelä-Ranskassa lähellä Välimeren rannikkoa. Se on kolmanneksi suurin ranskalainen kaupunki Välimeren rannikolla Marseillen ja Nizzan jälkeen. Kaupungissa riittääkin valinnan varaa hotellien suhteen. Montpellierin hotellit tarjoavat jokaiselle sopivia vaihtoehtoja. Yöpyminen Montpellierissä on helppoa ja valittavanasi on niin majataloja ja huoneistohotelleja kuin myös luksusluokan hotelleja. Jos taas haluat säästää rahaa, kannattaa harkita pakettimatkan varaamista Montpellieriin.

Montpellier on yksi Ranskan eteläosien viettelevimmistä kaupungeista, jossa tyylikkyys, kulttuurillisuus ja suvaitsevaisuus yhdistyvät välimerellisiin juuriin. Montpellier on myös hyvä kohde kaikkina vuodenaikoina: syksyllä voit vielä nauttia auringon lämmöstä, ja todennäköisesti aurinko lämmittää edelleen tarpeeksi, jotta voit nauttia kahvin ulkona Comédien aukiolla, joka on yksi Ranskan kauneimmista keskusaukioista. Aukion takana sijaitsee Montpellierin keskiaikainen vanhakaupunki, jonka kapeat kadut ja kujat houkuttelevat tutkimaan. Aukion edessä taas avautuu täysin erilainen maailma moderneine rakennuksineen. Ja jos haluat lähteä pidemmälle, meri on vain 50 minuutin pyörämatkan päässä.

Montpellier jää usein unohduksiin muiden Etelä-Ranskan tunnetumpien kaupunkien vuoksi, mutta se on omalla sirolla ja rennolla tavallaan aivan yhtä mielenkiintoinen kuin naapurinsa Marseille ja Nizza. Sen elegantit rakennukset, ”grand hôtels particuliersit” (yksityiset kartanot) ja komeat bulevardit tekevät Montpellieristä tyylikkään metropoliin, jonka vanhakaupunki ja varjoisat takakujan muistuttavat hieman Barcelonasta. Toisin kuin monet muut eteläiset kaupungit, Montpellier ei ole alun perin roomalaisten perustama. Sen sijaan Toulousen kreivit perustivat kaupungin 900-luvulla, ja siitä tuli myöhemmin vauras kauppasatama ja tieteellinen keskus (Euroopan ensimmäinen lääketieteellinen koulu perustettiin tänne 1100-luvulla). 1960-luvulla kaupungin väkiluku kasvoi huomattavasti, kun monet ranskalaiset uudisasukkaat lähtivät itsenäistyneestä Algeriasta ja asettuivat tänne, ja nykyään Montpellier onkin yksi Etelä-Ranskan monikulttuurisimmista kaupungeista. Lisäksi opiskelijat muodostavat yli kolmanneksen kaupungin väestöstä, joten se vaikuttaa varsin nuorelta kaupungilta.

Nähtävää ja koettavaa

Montpellierin ehdoton keskipiste on Place de la Comédie, jonka varrella sijaitsee vuonna 1888 valmistunut Opéra Comédie. Aukion keskellä on kaunis suihkulähde. Aukion takana sijaitsevassa vanhassakaupungissa on lukuisia hôtels particulierseja. Suurimmalla osalla historiallisen keskustan rakennuksilla on keskiaikaiset juuret, joita on muokattu 1500–1700-lukujen välillä. Jotkin Rue Fochin ja Place de la Comédien varrella olevat rakennukset ovat 1800-luvulta. Vanhassakaupungissa sijaitsee myös yksi Euroopan harvoista jäljelle jääneistä mikveih’stä, eli rituaalisista juutalaisista kylpylöistä. Montpellierin mikveh on peräisin 1100-luvulta.

Toinen vanhankaupungin näkemisen arvoisista rakennuksista on Montpellierin 1300-luvulta peräisin oleva Saint-Pierren katedraali. Vanhankaupungin korkeimmalla kohdalla sijaitsee Porte du Peyrou, joka on 1600-luvulla rakennettu riemukaari sekä Place Royale du Peyrou. Montpellierin keskiaikaisessa muurissa olleista 25 vahtitornista on enää jäljellä 1200-luvulla rakennettu Tour des Pins.

Liikenneyhteydet

Lennot Montpellieriin laskeutuvat Montpellier Méditerranéen lentokentälle, joka sijaitsee kaupungin keskustasta kaakkoon. Kentältä pääsee helposti keskustaan kaupungin keskustasta Navette-nimisen bussipalvelun kyydissä, bussi kulkee Place de l’Europan raitiovaunupysäkille. Voit myös vaihtoehtoisesti siirtyä keskustaan taksilla.

Jos et halua lentää Montpellieriin, voit saapua myös junalla Pariisista, Lillestä, Lyonista ja Nizzasta. Useimmat Etelä-Ranskan kaupungit ovat myös helpon junamatkan päässä. Montpellier on kompakti kaupunki ja keskustaan tutustuminen onkin kätevintä kävellen. Toinen loistava tapa tutustua kaupunkiin on vuokrata pyörä. Voit hakea matkailuneuvonnasta Montpellier à vélo -kartan, josta näet parhaat pyöräilypaikat. Kaupungissa on laaja verkosto pyöräteitä, jotka on usein erotettu muusta liikenteestä turvallisuuden lisäämiseksi. Montpellieristä on myös pyörätie, joka kulkee Palavas-les-Flotsin ja Carnonin rannoille. Pääset pyörällä kaupungista rannalle noin tunnissa. Voi vuokrata kaupunkipyörän monesta paikasta keskustassa.

Montpellierissä on myös kattava julkinen bussiverkosto. Monet bussit lähtevät rautatieaseman edestä, ja ne käyttävät samaa lippujärjestelmään kuin raitiovaunut; voit ostaa lipun automaatista tai kuljettajalta. Kaupungin raitiovaunuverkosto koostuu tällä hetkellä neljästä linjasta. Mutta jos haluat tutustua keskustaa kaukaisempiin alueisiin omatoimisesti, kannattaa vuokrata auto Montpellierissä.

Hotellivaraus Montpellierissä

Etsi itsellesi sopivia hotelleja Montpellierissä. Meillä on sinulle sopiva hotelli, halusitpa sitten yöpyä luksushotellissa tai halvassa hotellissa Montpellierissä. Voit käyttää hakutyökalujamme parhaan hotellin löytämiseen:

  • Käytä karttaamme löytääksesi itsellesi sopiva hotelli Montpellierissä.
  • Käytä suodattimia valitaksesi tietyn alueen, palvelut tai hotelliketjun. Voit myös valita hotellin tähtiluokituksen, yksinkertaisista yhden tähden hotelleista aina viiden tähden luksushotelleihin asti.
  • Anna matkustuspäiväsi nähdäksesi parhaimmat tarjouksemme ja halvimmat hotellimme Montpellierissä haluaminasi päivinä.

Voit tutustua kohteen Montpellier hotellivalikoimaan Expedian sivuilla.

Voit etsiä kartan avulla hotellin haluamastasi kohteen Montpellier kaupunginosasta.

Tai voit tarkastella suodattimien avulla hotelleja tietyllä alueella kohteessa Montpellier, valitsemalla haluamasi teeman, hotelliketjun tai tähtiluokituksen kohteessa Montpellier. Antamalla matkapäiväsi näet parhaat hotellitarjoukset kohteessa Montpellier – niin kauan kuin niitä on vielä jäljellä!

Enemmän vaihtoehtoja matkalle

Viimeksi varatut hotellit kohteessa Montpellier

Hotellit Montpellier - viimeaikaiset arvostelut