Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Old Jameson Distillery

Tutustu viskin valmistuksen eloisaan kulttuuriin tämän maailmankuulun irlantilaisen viskimerkin syntysijoilla.

Vaikka et joisi viskiä, tunnistat todennäköisesti Irlannille tyypillisen vihreän Jameson-viskipullon, jonka klassisessa etiketissä ovat sanat ”Sine Metu”. Jamesonin perheen latinankielinen tunnuslause tarkoittaa ”ilman pelkoa”. Suuntaa Old Jameson Distillerylle, jossa kuulet tarinoita yrityksen historiasta ja näet, kuinka Irlannin kuuluisinta viskiä valmistetaan.

Vaikka John Jameson keksi Irlannin viedyimmän viskin, hän oli oikeasti skotlantilainen. Hänen viskinsä on muita parempaa yksinkertaisesta syystä: amerikkalainen viski tislataan kerran, skotlantilainen kahdesti ja Jameson kolmesti. Viski kypsytetään tammitynnyreissä, kunnes siitä erottuu vaniljan maku. John Jameson Sr. perusti tislaamon vuonna 1780, ja myöhemmin toimintaa jatkoi hänen poikansa. Jamesonin viski tislataan nykyisin Corkissa, mutta sekoitetaan ja pullotetaan yhä Dublinissa.

Museo sijaitsee Jamesonin vanhan tislaamon paikalla. Kierroksia järjestetään 25 minuutin välein. Kierrokset alkavat lyhyellä audiovisuaalisella esityksellä tislaamon historiasta. Sen jälkeen siirrytään uudelleen rakennettuun vanhaan tislaamoon. Seiniä reunustavat tammitynnyrit, ja valtavan lämmitysjärjestelmän poikkileikkaukset esittelevät Jamesonille ominaisen kolminkertaisen tislausprosessin. Katso, kuinka neste muuttuu pelkästä veden, ohran ja hiivan sekoituksesta vaaleaksi kullankeltaiseksi viskiksi.

Kierroksen jälkeen vierailijoille tarjotaan ilmainen lasillinen ja mikseri Jameson Discovery Barissa. Jos haluat lisää maksuttomia juomia, nosta kätesi pystyyn, kun baarissa tarvitaan vapaaehtoisia testaamaan ja vertailemaan kolmea eri viskiä. Seuraavalla kierroksella Jamesonia verrataan Jack Daniels- ja Johnny Walker ‑viskeihin. Älä kuitenkaan juo liikaa, jotta pysyt kärryillä…

Old Jameson Distillery on avoinna joka päivä. Matkusta bussilla Arran Quaylle tai Luas-raitiovaunulla Smithfieldin pysäkille ja kävele lyhyt matka perille. Myös Dublinin kiertoajelubussi pysähtyy täällä. Paikan päällä on matkamuistomyymälä sekä ravintola herkuttelua varten. Huhti- ja lokakuun välisenä aikana kannattaa varata pöytä Irish Shindig Night -tapahtumasta ja nauttia viihteestä, ruoasta ja viskistä.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 447 majoitusliikettä kohteen Old Jameson Distillery lähellä
Ashling Hotel Dublin 145 €
Ashling Hotel Dublin

Ashling Hotel Dublin

Parkgate Street, Dublin, Dublin
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Guinness Storehouse, Christ Church Cathedral ja Dublinin linna sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. St. Patrick's Cathedral ja Trinity College ovat myös 3 kilometrin päässä. Heustonin asema ja Museumin asema sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä.

  Temple Bar Hotel 170 €
  Temple Bar Hotel

  Temple Bar Hotel

  13-17 Fleet St Temple Bar, Dublin
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Tämän ekologisen/kestävän kehityksen mukaisen hotellin lähellä sijaitsee Bank of Ireland (historiallinen rakennus), Kellsin kirja ja Trinity College. O'Connell Bridge ja Half Penny Bridge (silta) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Abbey Streetin asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Jervisin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

   The Hendrick Smithfield 119 €
   The Hendrick Smithfield

   The Hendrick Smithfield

   Hendrick Street, Dublin
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Old Jameson Distillery (tislaamo) ja Four Courts (oikeustalo) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Vicar Street (konserttitalo) ja Christ Church Cathedral ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Smithfieldin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Museumin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    Arran Quay - Ardcairn House - Campus Accommodation 63 €
    Arran Quay - Ardcairn House - Campus Accommodation

    Arran Quay - Ardcairn House - Campus Accommodation

    8 Grangegorman Lower, Arran Quay, Dublin
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Old Jameson Distillery (tislaamo), Phoenix Park ja Four Courts (oikeustalo) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Vicar Street (konserttitalo) ja Christ Church Cathedral ovat myös 2 kilometrin päässä. Smithfieldin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Four Courtsin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Generator Dublin 103 €
     Generator Dublin

     Generator Dublin

     Smithfield Square, Smithfield, Dublin, Dublin
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Old Jameson Distillery (tislaamo), Four Courts (oikeustalo) ja Abbey Street sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Vicar Street (konserttitalo) ja Christ Church Cathedral ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Smithfieldin asema sijaitsee vain 2 minuutin kävelymatkan päässä ja Four Courtsin asema 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Temple Bar Lane by the KeyCollections 89 €
      Temple Bar Lane by the KeyCollections

      Temple Bar Lane by the KeyCollections

      19 Temple Lane South, Dublin
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Button Factory (yökerho), Half Penny Bridge (silta) ja Olympia Theatre (konserttihalli) sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Dublin Tourism Centre ja Dublinin linna ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Jervisin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Abbey Streetin asema 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       BlackHall Place 58 €
       BlackHall Place

       BlackHall Place

       9 Blackhall Place, Dublin
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Old Jameson Distillery (tislaamo), Four Courts (oikeustalo) ja Vicar Street (konserttitalo) sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Guinness Storehouse ja Christ Church Cathedral ovat myös 2 kilometrin päässä. Museumin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Smithfieldin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Maldron Hotel Kevin Street 129 €
        Maldron Hotel Kevin Street

        Maldron Hotel Kevin Street

        Kevin Street Upper, Dublin, Dublin
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         St. Patrick's Cathedral, Christ Church Cathedral ja St. Stephen's Green sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Vicar Street (konserttitalo) ja Dublinin linna ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. St. Stephen's Greenin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä, ja Four Courtsin asema on 13 minuutin kävelymatkan päässä.