Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Oskar Schindlerin tehdas

Kurkista elämään sodanaikaisessa Krakovassa vierailemalla tehtaassa, joka nousi kuuluisuuteen Hollywood-elokuvassa Schindlerin lista.

Krakovan keskustassa sijaitseva Oskar Schindlerin tehdas on liikuttava museo, joka on omistettu holokaustin uhreiksi joutuneiden juutalaisten perheiden kärsimyksille. Kuuntele radioleikkeitä natsien propagandasta ja kuvittele, miltä tuntui olla yksi Oskar Schindlerin tehtaan juutalaisista työntekijöistä sodanaikaisessa Krakovassa. Lue pätkiä kirjeistä ja päiväkirjoista. Valokuvat ja rekonstruoidut arkiset tapahtumat luovat elävän kuvan siitä, millaista elämä oli tuolloin monille Puolassa asuneille perheille.

Oskar Schindlerin tehdas on toiminut museona kesäkuusta 2010 lähtien. Tehdas nousi kuuluisuuteen Oscar-palkitussa Steven Spielbergin elokuvassa Schindlerin lista. Liikemies Oskar Schindler johti emalituotteita valmistavaa tehdasta toisessa maailmansodassa. Liiketoimintansa avulla rikastunut Schindler onnistui pelastamaan vaurautensa ansiosta yli 1 200 juutalaisen hengen lähettämällä heidät töihin. Museo keskittyy Krakovaan natsien miehityksen aikana.

Tutustu tehtaaseen seuraamalla viitoitettua reittiä eri näyttelyjen halki. Voit kurkistaa kampaamoon ja tyypilliseen asuntoon sekä nähdä, miten ahtaisiin oloihin perheiden oli joskus paettava turvaan. Useiden jäljitelmien, valokuvien ja ensi käden kuvailujen avulla pääset perehtymään tehtaan ja sen työntekijöiden elämään. Käy Schindlerin toimistossa, jossa hänen pöytänsä seisoo täynnä emalitavaroita olevan vitriinin edessä.

Katso dokumenttielokuva ja historiallisia videoleikkeitä sodasta museon suuressa esityssalissa. Monet esineet ja tehtaan alueet ovat tunnistettavissa Hollywood-elokuvasta.

Oskar Schindlerin tehdas sijaitsee Zabłocien teollisuusalueella Krakovassa. Tehdas sijaitsee alle kolme kilometriä kaakkoon vanhastakaupungista eli Stare Miastosta. Bussit ja raitiovaunut pysähtyvät lähistöllä. Museo on avoinna joka päivä, maanantaisin tavallista lyhyemmän aikaa. Museo on suljettu joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina. Museoon on sisäänpääsymaksu.


Alueen Oskar Schindlerin tehdas opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 144 majoitusliikettä kohteen Oskar Schindlerin tehdas lähellä
PURO Kraków Kazimierz 69 €
PURO Kraków Kazimierz

PURO Kraków Kazimierz

ul. Halicka 14a, Krakova
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Galician juutalaismuseo, Vanha synagoga ja Juutalainen hautausmaa sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Oskar Schindlerin tehdas ja St. Mary's Basilica (kirkko) ovat myös 2 kilometrin päässä. Krakow Glownyn asema sijaitsee 23 minuutin kävelymatkan päässä.

  Metropolitan Boutique Hotel 88 €
  Metropolitan Boutique Hotel

  Metropolitan Boutique Hotel

  ul. Berka Joselewicza 19, Krakova, Lesser Poland
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Vanha synagoga ja Galician juutalaismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Rynek Glowny (päätori) ja Wawelin linna ovat myös 2 kilometrin päässä. Krakow Glownyn asema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.

   INX Design Hotel 79 €
   INX Design Hotel

   INX Design Hotel

   Ul. Starowislna 91, Krakova
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Galician juutalaismuseo ja Vanha synagoga sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Oskar Schindlerin tehdas ja Juutalainen hautausmaa ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Krakow Glownyn asema sijaitsee 24 minuutin kävelymatkan päässä.

    Galaxy Hotel 88 €
    Galaxy Hotel

    Galaxy Hotel

    ul. Gesia 22a, Krakova, Lesser Poland
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Cracovia Business Center, Galician juutalaismuseo ja Vanha synagoga sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Oskar Schindlerin tehdas ja Juutalainen hautausmaa ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Krakow Glownyn asema sijaitsee 25 minuutin kävelymatkan päässä.

     Qubus Hotel Krakow 72 €
     Qubus Hotel Krakow

     Qubus Hotel Krakow

     ul. Nadwislanska 6, Krakova, Lesser Poland
       
      4.0 kautta 5.0 Tähteä

      Tadeusz Pankiewiczin apteekki Krakovan ghetossa, Galician juutalaismuseo ja Oskar Schindlerin tehdas sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Vanha synagoga ja Juutalainen hautausmaa ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Krakow Glownyn asema on 30 minuutin kävelymatkan päässä, ja Krakow Plaszowin asema on 30 minuutin kävelymatkan päässä.

      Lwowska 1 60 €
      Lwowska 1

      Lwowska 1

      ul. Lwowska 1, Krakova
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Plac Bohaterów Getta, Oskar Schindlerin tehdas ja Galician juutalaismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Vanha synagoga ja Juutalainen hautausmaa ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Krakow Plaszowin asema sijaitsee 26 minuutin kävelymatkan päässä.

       Wyspianski Hotel 57 €
       Wyspianski Hotel

       Wyspianski Hotel

       Ul Westerplatte 15, Krakova, Lesser Poland
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Plantyn puisto, St. Mary's Basilica (kirkko) ja Sukiennice (renessanssin ajan kauppahalli) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Raatihuoneen torni ja Pyhän Florianuksen portti ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Krakow Glownyn asema sijaitsee 7 minuutin kävelymatkan päässä.

        Radisson Blu Hotel, Krakow 91 €
        Radisson Blu Hotel, Krakow

        Radisson Blu Hotel, Krakow

        17, Straszewskiego Street, Krakova, Lesser Poland
          
         5.0 kautta 5.0 Tähteä

         Filharmonia Krakowska (konserttisali), Collegium Maius (historiallinen rakennus) ja Rynek Glowny (päätori) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Raatihuoneen torni ja Sukiennice (renessanssin ajan kauppahalli) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Krakow Glownyn asema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.