Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Oskar Schindlerin tehdas

Kurkista elämään sodanaikaisessa Krakovassa vierailemalla tehtaassa, joka nousi kuuluisuuteen Hollywood-elokuvassa Schindlerin lista.

Krakovan keskustassa sijaitseva Oskar Schindlerin tehdas on liikuttava museo, joka on omistettu holokaustin uhreiksi joutuneiden juutalaisten perheiden kärsimyksille. Kuuntele radioleikkeitä natsien propagandasta ja kuvittele, miltä tuntui olla yksi Oskar Schindlerin tehtaan juutalaisista työntekijöistä sodanaikaisessa Krakovassa. Lue pätkiä kirjeistä ja päiväkirjoista. Valokuvat ja rekonstruoidut arkiset tapahtumat luovat elävän kuvan siitä, millaista elämä oli tuolloin monille Puolassa asuneille perheille.

Oskar Schindlerin tehdas on toiminut museona kesäkuusta 2010 lähtien. Tehdas nousi kuuluisuuteen Oscar-palkitussa Steven Spielbergin elokuvassa Schindlerin lista. Liikemies Oskar Schindler johti emalituotteita valmistavaa tehdasta toisessa maailmansodassa. Liiketoimintansa avulla rikastunut Schindler onnistui pelastamaan vaurautensa ansiosta yli 1 200 juutalaisen hengen lähettämällä heidät töihin. Museo keskittyy Krakovaan natsien miehityksen aikana.

Tutustu tehtaaseen seuraamalla viitoitettua reittiä eri näyttelyjen halki. Voit kurkistaa kampaamoon ja tyypilliseen asuntoon sekä nähdä, miten ahtaisiin oloihin perheiden oli joskus paettava turvaan. Useiden jäljitelmien, valokuvien ja ensi käden kuvailujen avulla pääset perehtymään tehtaan ja sen työntekijöiden elämään. Käy Schindlerin toimistossa, jossa hänen pöytänsä seisoo täynnä emalitavaroita olevan vitriinin edessä.

Katso dokumenttielokuva ja historiallisia videoleikkeitä sodasta museon suuressa esityssalissa. Monet esineet ja tehtaan alueet ovat tunnistettavissa Hollywood-elokuvasta.

Oskar Schindlerin tehdas sijaitsee Zabłocien teollisuusalueella Krakovassa. Tehdas sijaitsee alle kolme kilometriä kaakkoon vanhastakaupungista eli Stare Miastosta. Bussit ja raitiovaunut pysähtyvät lähistöllä. Museo on avoinna joka päivä, maanantaisin tavallista lyhyemmän aikaa. Museo on suljettu joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina. Museoon on sisäänpääsymaksu.


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 531 majoitusliikettä kohteen Oskar Schindlerin tehdas lähellä
Galaxy Hotel 65 €
Galaxy Hotel

Galaxy Hotel

ul. Gesia 22a, Krakova, Lesser Poland
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Cracovia Business Center, Oskar Schindlerin tehdas ja Juutalainen hautausmaa sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. St. Mary's Basilica (kirkko) ja Sukiennice (renessanssin ajan kauppahalli) ovat myös 2 kilometrin päässä. Krakow Glownyn asema sijaitsee 25 minuutin kävelymatkan päässä.

  Old Town Premium Apartments
  Old Town Premium Apartments

  Old Town Premium Apartments

  24 Augustianska, Krakova, malopolskie
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Plac Wolnica ja Juutalainen hautausmaa sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Wawelin linna ja Lohikäärmeen luola ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Krakow Glownyn asema sijaitsee 26 minuutin kävelymatkan päässä.

   Betmanowska Main Square Residence 77 €
   Betmanowska Main Square Residence

   Betmanowska Main Square Residence

   Ul. Rynek Glowny 44, Krakova
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Meripihkamuseo, Rynek Glowny (päätori) ja St. Mary's Basilica (kirkko) sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Sukiennice (renessanssin ajan kauppahalli) ja Krakovan muuri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Krakow Glownyn asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

    INX Design Hotel 85 €
    INX Design Hotel

    INX Design Hotel

    Ul. Starowislna 91, Krakova
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Galician juutalaismuseo ja Juutalainen hautausmaa sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Oskar Schindlerin tehdas ja Rynek Glowny (päätori) ovat myös 2 kilometrin päässä. Krakow Glownyn asema sijaitsee 23 minuutin kävelymatkan päässä.

     Columbus Hotel 67 €
     Columbus Hotel

     Columbus Hotel

     ul. Starowislna 57, Krakova, Lesser Poland
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Remu’h-synagoga ja Juutalainen hautausmaa sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Rynek Glowny (päätori) ja St. Mary's Basilica (kirkko) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Krakow Glownyn asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Wentzl 97 €
      Hotel Wentzl

      Hotel Wentzl

      Rynek Glowny 19, Krakova, Lesser Poland
        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Tämän boutique-tyylinen hotellin lähellä sijaitsee Pyhän Adalbertin kirkko, Rynek Glowny (päätori) ja Sukiennice (renessanssin ajan kauppahalli). St. Mary's Basilica (kirkko) ja Krakovan muuri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Krakow Glownyn asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.

       Urban Lofts by Loft Affair 82 €
       Urban Lofts by Loft Affair

       Urban Lofts by Loft Affair

       Swietego Wawrzynca 19, Krakova
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Galician juutalaismuseo ja Juutalainen hautausmaa sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Oskar Schindlerin tehdas ja Wawelin linna ovat myös 2 kilometrin päässä. Krakow Glownyn asema sijaitsee 24 minuutin kävelymatkan päässä.

        Antique Apartments Old Town 42 €
        Antique Apartments Old Town

        Antique Apartments Old Town

        Plac Szczepanski 2/9, Krakova, Lesser Poland
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Kuvataidepalatsi, Rynek Glowny (päätori) ja Sukiennice (renessanssin ajan kauppahalli) sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä Stripin varrella sijaitsevasta perheystävällisestä huoneistohotellista. St. Mary's Basilica (kirkko) ja Krakovan muuri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Krakow Glownyn asema sijaitsee 13 minuutin kävelymatkan päässä.