Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Oskar Schindlerin tehdas

Kurkista elämään sodanaikaisessa Krakovassa vierailemalla tehtaassa, joka nousi kuuluisuuteen Hollywood-elokuvassa Schindlerin lista.

Krakovan keskustassa sijaitseva Oskar Schindlerin tehdas on liikuttava museo, joka on omistettu holokaustin uhreiksi joutuneiden juutalaisten perheiden kärsimyksille. Kuuntele radioleikkeitä natsien propagandasta ja kuvittele, miltä tuntui olla yksi Oskar Schindlerin tehtaan juutalaisista työntekijöistä sodanaikaisessa Krakovassa. Lue pätkiä kirjeistä ja päiväkirjoista. Valokuvat ja rekonstruoidut arkiset tapahtumat luovat elävän kuvan siitä, millaista elämä oli tuolloin monille Puolassa asuneille perheille.

Oskar Schindlerin tehdas on toiminut museona kesäkuusta 2010 lähtien. Tehdas nousi kuuluisuuteen Oscar-palkitussa Steven Spielbergin elokuvassa Schindlerin lista. Liikemies Oskar Schindler johti emalituotteita valmistavaa tehdasta toisessa maailmansodassa. Liiketoimintansa avulla rikastunut Schindler onnistui pelastamaan vaurautensa ansiosta yli 1 200 juutalaisen hengen lähettämällä heidät töihin. Museo keskittyy Krakovaan natsien miehityksen aikana.

Tutustu tehtaaseen seuraamalla viitoitettua reittiä eri näyttelyjen halki. Voit kurkistaa kampaamoon ja tyypilliseen asuntoon sekä nähdä, miten ahtaisiin oloihin perheiden oli joskus paettava turvaan. Useiden jäljitelmien, valokuvien ja ensi käden kuvailujen avulla pääset perehtymään tehtaan ja sen työntekijöiden elämään. Käy Schindlerin toimistossa, jossa hänen pöytänsä seisoo täynnä emalitavaroita olevan vitriinin edessä.

Katso dokumenttielokuva ja historiallisia videoleikkeitä sodasta museon suuressa esityssalissa. Monet esineet ja tehtaan alueet ovat tunnistettavissa Hollywood-elokuvasta.

Oskar Schindlerin tehdas sijaitsee Zabłocien teollisuusalueella Krakovassa. Tehdas sijaitsee alle kolme kilometriä kaakkoon vanhastakaupungista eli Stare Miastosta. Bussit ja raitiovaunut pysähtyvät lähistöllä. Museo on avoinna joka päivä, maanantaisin tavallista lyhyemmän aikaa. Museo on suljettu joka kuukauden ensimmäisenä maanantaina. Museoon on sisäänpääsymaksu.


Alueen Oskar Schindlerin tehdas opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 955 majoitusliikettä kohteen Oskar Schindlerin tehdas lähellä
Galaxy Hotel 65 €
Galaxy Hotel

Galaxy Hotel

ul. Gesia 22a, Krakow
   
  4,4
  /5 (954 arvostelua)
  4.0 kautta 5.0

  Galician juutalaismuseo ja Juutalainen hautausmaa sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Oskar Schindlerin tehdas ja Rynek Glowny (päätori) ovat myös 3 kilometrin päässä. Krakow Glownyn asema sijaitsee 24 minuutin kävelymatkan päässä.

  Metropolitan Boutique Hotel 54 €
  Metropolitan Boutique Hotel

  Metropolitan Boutique Hotel

  ul. Berka Joselewicza 19, Krakow
    
   4,8
   /5 (1 499 arvostelua)
   4.0 kautta 5.0

   Vanha synagoga ja Galician juutalaismuseo sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä boutique-tyylinen hotellista. Rynek Glowny (päätori) ja Wawelin linna ovat myös 2 kilometrin päässä. Krakow Glownyn asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

   Betmanowska Main Square Residence 83 €
   Betmanowska Main Square Residence

   Betmanowska Main Square Residence

   Ul. Rynek Glowny 44, Krakow
     
    4,9
    /5 (1 272 arvostelua)
    4.0 kautta 5.0

    Meripihkamuseo, Rynek Glowny (päätori) ja St. Mary's Basilica (kirkko) sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Sukiennice (renessanssin ajan kauppahalli) ja Krakovan muuri ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Krakow Glownyn asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Legend 65 €
    Hotel Legend

    Hotel Legend

    ul. Sw. Gertrudy 12, Krakow
      
     4,7
     /5 (1 063 arvostelua)
     3.5 kautta 5.0

     St. Mary's Basilica (kirkko), Sukiennice (renessanssin ajan kauppahalli) ja Wawelin linna sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Rynek Glowny (päätori) ja Lohikäärmeen luola ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Krakow Glownyn asema sijaitsee 14 minuutin kävelymatkan päässä.

     Qubus Hotel Krakow 50 €
     Qubus Hotel Krakow

     Qubus Hotel Krakow

     ul. Nadwislanska 6, Krakow
       
      4,5
      /5 (1 366 arvostelua)
      4.0 kautta 5.0

      Plac Bohaterów Getta ja Tadeusz Pankiewiczin apteekki Krakovan ghetossa sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista.

      Radisson Blu Hotel, Krakow 77 €
      Radisson Blu Hotel, Krakow

      Radisson Blu Hotel, Krakow

      17, Straszewskiego Street, Krakow
        
       4,6
       /5 (1 221 arvostelua)
       5.0 kautta 5.0

       Filharmonia Krakowska (konserttisali), Rynek Glowny (päätori) ja Sukiennice (renessanssin ajan kauppahalli) sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä kaupungin keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Wawelin linna ja St. Mary's Basilica (kirkko) ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä. Krakow Glownyn asema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.

       PURO Kraków Kazimierz 48 €
       PURO Kraków Kazimierz

       PURO Kraków Kazimierz

       ul. Halicka 14a, Krakow
         
        4,9
        /5 (122 arvostelua)
        4.0 kautta 5.0

        Vanha synagoga, Wawelin linna ja Oskar Schindlerin tehdas ovat 10 kilometrin päässä tästä hotellista. Rynek Glowny (päätori) ja Juutalainen hautausmaa ovat myös 10 kilometrin päässä.

        Plaza Boutique Hotel 54 €
        Plaza Boutique Hotel

        Plaza Boutique Hotel

        17 Legionów Józefa Pilsudskiego, Krakow
          
         4,6
         /5 (34 arvostelua)
         4.0 kautta 5.0

         Pyhän Joosefin kirkko, Oskar Schindlerin tehdas ja Wawelin linna ovat 10 kilometrin päässä tästä hotellista. Rynek Glowny (päätori) ja Juutalainen hautausmaa ovat myös 10 kilometrin päässä.