Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Ostoskeskus Manhattan

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Ostoskeskus Manhattan. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Ostoskeskus Manhattan, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Ostoskeskus Manhattan paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Ostoskeskus Manhattan upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Ostoskeskus Manhattan? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Ostoskeskus Manhattan lähellä kohdetta Ostoskeskus Manhattan. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Ostoskeskus Manhattan, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 816 majoitusliikettä kohteen Ostoskeskus Manhattan lähellä
Puro Gdańsk Stare Miasto 78 €
Puro Gdańsk Stare Miasto

Puro Gdańsk Stare Miasto

ul. Stagiewna 26, Gdansk, Pomerania
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Vihreä portti, Neptunuksen suihkulähde ja Artusan tuomioistuin sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Ratusz Glownego Miasta (kaupungintalo) ja Gdansk Zuraw ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Gdańskin päärautatieasema on 18 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gdansk Stocznian asema on 30 minuutin kävelymatkan päässä.

  Little Home - Olimp 114 €
  Little Home - Olimp

  Little Home - Olimp

  Aleja Grunwaldzka 92/98, Gdansk, Pomerania
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Ostoskeskus Manhattan on 0,2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. PGE Arena (stadion) ja Kultainen portti sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Pyhän Marian kirkko ja Gdansk Zuraw ovat myös 5 kilometrin päässä. Gdansk Zaspan asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gdansk Wrzeszczin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

   Metropoli Asunto Keskustassa Gdanskin
   Metropoli Asunto Keskustassa Gdanskin

   Metropoli Asunto Keskustassa Gdanskin

   Dmowskiego, 10, Gdansk, Itä-Pommerin voivodikunta
     
    0.0 kautta 5.0 Tähteä

    Ostoskeskus Manhattan on 0,2 kilometrin päässä tästä historiallisesta huoneistohotellista. PGE Arena (stadion) ja Kultainen portti sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Pyhän Marian kirkko ja Gdansk Zuraw ovat myös 5 kilometrin päässä. Gdansk Zaspan asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gdansk Wrzeszczin asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

    IRS ROYAL APARTAMENTS - IRS Kamienice Wrzeszcz
    IRS ROYAL APARTAMENTS - IRS Kamienice Wrzeszcz

    IRS ROYAL APARTAMENTS - IRS Kamienice Wrzeszcz

    Warynskiego 7/3, Gdansk
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Ostoskeskus Manhattan on 0,4 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. PGE Arena (stadion) ja Kultainen portti sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Pyhän Marian kirkko ja Gdansk Zuraw ovat myös 5 kilometrin päässä. Gdansk Zaspan asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gdansk Wrzeszczin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

     Villa Eva 56 €
     Villa Eva

     Villa Eva

     BATOREGO 28, Gdansk, pomorskie
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Ostoskeskus Manhattan on 0,8 kilometrin päässä tästä hotellista. PGE Arena (stadion) ja Gdanskin vanha kaupungintalo sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Gdańskin teknillinen yliopisto ja Opera Bałtycka ovat myös 3 kilometrin päässä. Gdansk Zaspan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gdansk Wrzeszczin asema on 10 minuutin kävelymatkan päässä.

      Dom & House - Apartments Quattro Towers
      Dom & House - Apartments Quattro Towers

      Dom & House - Apartments Quattro Towers

      Ul. Partyzantów 14, Gdansk, Pomerania
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Ostoskeskus Manhattan on 0,4 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. PGE Arena (stadion) ja Kultainen portti sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Pyhän Marian kirkko ja Gdanskin vanha kaupungintalo ovat myös 5 kilometrin päässä. Gdansk Zaspan asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gdansk Wrzeszczin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Szydlowski 66 €
       Hotel Szydlowski

       Hotel Szydlowski

       ul. Grunwaldzka 114, Gdansk, Pomerania
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        PGE Arena (stadion), Kultainen portti ja Pyhän Marian kirkko sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Gdansk Zuraw ja Vihreä portti ovat myös 10 kilometrin päässä. Gdansk Zaspan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Gdansk Wrzeszczin asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Focus Hotel Premium Gdańsk 68 €
        Focus Hotel Premium Gdańsk

        Focus Hotel Premium Gdańsk

        ul. Nad Stawem 5, Gdansk
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         Ostoskeskus Manhattan on 1 kilometrin päässä tästä hotellista. PGE Arena (stadion) ja Gdanskin vanha kaupungintalo sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Gdańskin teknillinen yliopisto ja Opera Bałtycka ovat myös 3 kilometrin päässä. Gdansk Wrzeszczin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gdansk Zaspan asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä.