Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Ostoskeskus Manhattan

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Ostoskeskus Manhattan. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Ostoskeskus Manhattan, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Ostoskeskus Manhattan paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Ostoskeskus Manhattan upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Ostoskeskus Manhattan? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Ostoskeskus Manhattan lähellä kohdetta Ostoskeskus Manhattan. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Ostoskeskus Manhattan, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 948 majoitusliikettä kohteen Ostoskeskus Manhattan lähellä
Hotel Szydlowski 49 €
Hotel Szydlowski

Hotel Szydlowski

ul. Grunwaldzka 114, Gdansk, Pomerania
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  PGE Arena (stadion), Kultainen portti ja Pyhän Marian kirkko sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä hotellista. Gdańskin nostokurki ja Vihreä portti ovat myös 10 kilometrin päässä. Gdansk Zaspan asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Gdansk Wrzeszczin asema 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hampton by Hilton Gdansk Old Town 62 €
  Hampton by Hilton Gdansk Old Town

  Hampton by Hilton Gdansk Old Town

  Lektykarska 4, Gdansk, Pomorskie
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Ulica Długan kävelykatu, Gdańskin pääkaupungintalo ja Pyhän Marian kirkko sijaitsee muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Kultainen portti ja Artusan tuomioistuin ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Gdańskin päärautatieasema on 12 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gdansk Stocznian asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.

   Focus Hotel Premium Gdańsk 53 €
   Focus Hotel Premium Gdańsk

   Focus Hotel Premium Gdańsk

   ul. Nad Stawem 5, Gdansk
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Ostoskeskus Manhattan on 1 kilometrin päässä tästä hotellista. PGE Arena (stadion) ja Gdanskin vanha kaupungintalo sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Gdańskin teknillinen yliopisto ja Opera Bałtycka ovat myös 3 kilometrin päässä. Gdansk Wrzeszczin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gdansk Zaspan asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

    Little Home - Olimp 51 €
    Little Home - Olimp

    Little Home - Olimp

    Aleja Grunwaldzka 92/98, Gdansk, Pomerania
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Ostoskeskus Manhattan on 0,2 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. PGE Arena (stadion) ja Kultainen portti sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Pyhän Marian kirkko ja Gdańskin nostokurki ovat myös 5 kilometrin päässä. Gdansk Zaspan asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gdansk Wrzeszczin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

     Dom & House - Apartments Quattro Towers
     Dom & House - Apartments Quattro Towers

     Dom & House - Apartments Quattro Towers

     Ul. Partyzantów 14, Gdansk, Pomerania
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Ostoskeskus Manhattan on 0,3 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. PGE Arena (stadion) ja Kultainen portti sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Pyhän Marian kirkko ja Gdańskin nostokurki ovat myös 5 kilometrin päässä. Gdansk Zaspan asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gdansk Wrzeszczin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä.

      Metropoli Asunto Keskustassa Gdanskin
      Metropoli Asunto Keskustassa Gdanskin

      Metropoli Asunto Keskustassa Gdanskin

      Dmowskiego, 10, Gdansk, Pomeranian Voivodeship
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Ostoskeskus Manhattan on 0,2 kilometrin päässä tästä historiallisesta huoneistohotellista. PGE Arena (stadion) ja Kultainen portti sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Pyhän Marian kirkko ja Gdańskin nostokurki ovat myös 5 kilometrin päässä. Gdansk Zaspan asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gdansk Wrzeszczin asema on 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       IRS ROYAL APARTAMENTS - Browar Gdański 24 €
       IRS ROYAL APARTAMENTS - Browar Gdański

       IRS ROYAL APARTAMENTS - Browar Gdański

       Lelewela 6 a,b,e, Gdansk
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Ostoskeskus Manhattan on 0,9 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. PGE Arena (stadion) ja Gdanskin vanha kaupungintalo sijaitsevat 5 kilometrin päässä. Gdańskin teknillinen yliopisto ja Opera Bałtycka ovat myös 2 kilometrin päässä. Gdansk Wrzeszczin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gdansk Zaspan asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

        Smart Hotel Garnizon 38 €
        Smart Hotel Garnizon

        Smart Hotel Garnizon

        ul. Slowackiego 3, Gdansk, Pomerania
          
         2.0 kautta 5.0 Tähteä

         Ostoskeskus Manhattan on 1,2 kilometrin ja PGE Arena (stadion) on 4,2 kilometrin päässä tästä hotellista. Gdańskin teknillinen yliopisto ja Opera Bałtycka ovat myös 3 kilometrin päässä. Gdansk Zaspan asema on 9 minuutin kävelymatkan päässä, ja Gdansk Wrzeszczin asema on 12 minuutin kävelymatkan päässä.