Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista


Parnevo – pakettimatkat

Jokaisessa suurkaupungissa, pikkukaupungissa ja kylässä on se oma erityinen lumonsa. Parnevo ei ole mikään poikkeus!

Parnevo – pakettimatkat

Parnevo sijaitsee noin 210 km luoteeseen maan pääkaupungista Moskova.

Jos haluat vaihtaa hieman maisemaa, kannattaa suunnata 6 km:n päähän kohteeseen Kljakovo. AS Puškinin museo ja Venäjän historian ja kansatieteen museo ovat täällä hyviä vierailupaikkoja.

Arviolta 55 km kaakkoon kohteesta Parnevo sijaitsee Tver, oman alueensa keskus, josta löydät sellaisia vierailukohteita kuten Tverin valtiollinen yliopisto, Mihail Krugin muistomerkki ja Tverin alueteatteri. Tverin kaupunginpuisto ja ME Saltykov-Štšedrinin museo ovat myös suosittuja nähtävyyksiä.

Aikataulujen täyttäessä arkielämän matkalle lähtö tarkoittaa usein mahdollisuutta hiljentää tahtia. Kun tunnet, että elämä alkaa tuntua liian stressaavalta, astu raikkaaseen ulkoilmaan ja nauti olostasi lintujenbongauksen tai eläintenbongauksen parissa.

Jos kaipaat välillä taukoa nähtävyyksien katselusta, mikset tarttuisi tilaisuuteen ja kokeilisi alueella tarjolla olevia vesiaktiviteetteja? Melonta ja veneily ovat molemmat suosittuja vaihtoehtoja.

Jos haluat tutustua kohteen Tverin alue kulttuuriin, käy alueen taidemuseoissa, historiallisissa museoissa, käsityöpajoissa ja teattereissa.

Jos kysyt paikallisilta heidän suosikkipaikoistaan, he usein ohjaavat vierailemaan ulkoilmamuseoissa.

Tverin alue tarjoaa monia mielenkiintoisia vanhoja kohteita, jotka taatusti kiehtovat kaikkia historiasta kiinnostuneita. Älä unohda käydä raunioilla, perinteisissä kylissä, historiallisilla alueilla, historiallisilla silloilla ja historiallisissa kartanoissa.

Kohteen Tverin alue monet kirkot, katedraalit ja luostarit ovat täydellisiä paikkoja tutustua alueen uskonnolliseen puoleen.

Yksi parhaista eleistä, jonka matkailija voi tehdä matkallaan kohtaamilleen paikallisille, on koettaa opetella muutama yleinen fraasi paikallisella kielellä. "Prasti!" tarkoittaa venäjäksi "olen pahoillani". Ei myöskään kannata unohtaa fraasia "Skol'ko let, skol'ko zim!", joka tarkoittaa "pitkästä aikaa".

12 kesäkuuta kaikki viettävät Venäjän kansallispäivää. Tällöin täällä järjestetään erilaisia tapahtumia.

Me kaikki toivomme, että loma jatkuisi ikuisesti. Sinun täytyy kuitenkin sanoa "Poka!" kohteelle Parnevo ennemmin tai myöhemmin. Ainakin sinulla on monia unohtumattomia muistoja, kun saavut kotiin!

Ehdit takuulla lennollesi, kunhan muistat, että lähin lentokenttä sijaitsee 190 km kaakkoon.


Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 majoitusliikettä kohteessa Parnevo
Staroyamskaya
Staroyamskaya

Staroyamskaya

Kalinin highway 5, Kalinin highway 5, Toržok
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    All-Russian Museum of History and Ethnography, Venäjän historian ja kansatieteen museo ja AS Puškinin museo 3 kilometrin päässä tästä hotellista. Arkkitehtoninen etnografinen ulkoilmamuseo sijaitsee 14,4 kilometrin päässä.