Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Pirates of Nassau Museum

Koe 1600-luvulla Nassauta tukikohtanaan pitäneiden raakalaismaisten merirosvojen uhkarohkeat otteet tässä vuorovaikutteisessa museossa.

Merirosvouden kulta-aika keskittyi pitkälti Bahamasaarille, ja kaupankäynnin keskus oli Nassaussa. Kurittomat merimiehet ja merirosvot kävivät satama-alueella kauppaa rommista, tappelivat laitureilla ja pelasivat uhkapelejä kievareissa. Pirates of Nassau Museum -museossa voit kurkistaa Karibianmeren merirosvojen värikkääseen elämään. Vietät museossa helposti useita tunteja merirosvolaivan malliin ja useisiin eri huoneisiin tutustuen. Museosta on vähitellen tullut yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä.

Saapuessasi ystävällinen merirosvo tervehtii seuruettasi ja opastaa sen Revenge-laivan kannelle. Tässä valtavassa replikassa ovat näkyvissä kaikki 1600-luvun merirosvolaivoille ominaiset piirteet, kuten tykit ja liput. Tutustu taisteluissa uponneista laivoista pelastettuihin esineisiin oppaan johdolla tai omatoimisesti. Museon kohokohtia ovat koristeellisesti kaiverretut miekat, pistoolit ja kanuunat. 

Kaikki materiaali on museossa saatavilla myös englanniksi, ja se sopii sekä aikuisille että lapsille. Lapset voivat vastata museokierroksen aikana joukkoon tosi/epätosi-kysymyksiä, joiden vastauksista osa yllättää jopa oppineimmat historioitsijat. Lue, miksi niin monet laivat hävisivät taistelunsa alueen merirosvoja vastaan, ja kuuntele tarinoita merirosvojen julmista teoista. Näe liput, joita taisteluissa käytettiin, ja ota selvää, mitä ne symboloivat. 

Päätä kierros museon erinomaiseen myymälään, josta voit ostaa tuliaisia kotiin vietäviksi. 

Pirates of Nassau Museum on avoinna päivittäin, ja sinne on pääsymaksu. Nassaussa majoittuvat matkailijat löytävät museoon helposti jalkaisin; se sijaitsee vain lyhyen matkan päässä kaupungin satamasta. Kauempaa saapuvat löytävät lähistön kaduilta pysäköintipaikkoja.


Alueen Pirates of Nassau Museum opas


Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 101 hotellia lähellä kohdetta Pirates of Nassau Museum
84 €
British Colonial Hilton - Nassau

British Colonial Hilton - Nassau

Number One Bay St, Nassau
3,9
/ 5 (1 354 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Pompey Museum ja Fincastlen linnake ovat 2 kilometrin päässä tästä rannan tuntumassa kaupungin keskustassa sijaitsevasta hotellista. Cabbage Beach sijaitsee 4,2 kilometrin päässä.

132 €
Courtyard by Marriott Nassau Downtown/Junkanoo Beach

Courtyard by Marriott Nassau Downtown/Junkanoo Beach

West Bay Street, Nassau
3,7
/ 5 (80 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Junkanoo Beach ja Fincastlen linnake ovat 2 kilometrin päässä tästä lomakeskuksesta, josta on suora yhteys rannalle. Cabbage Beach sijaitsee 4,8 kilometrin päässä.

109 €
Holiday Inn Express & Suites Nassau

Holiday Inn Express & Suites Nassau

West Bay Street At Nassau Street, Nassau
4,0
/ 5 (6 arvostelua)
3.5 kautta 5.0

Junkanoo Beach ja Fincastlen linnake sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Cabbage Beach sijaitsee 4,7 kilometrin päässä.

92 €
El Greco Hotel

El Greco Hotel

West Bay St. & Augusta St., Nassau
2,7
/ 5 (241 arvostelua)
2.5 kautta 5.0

Bahaman kansallinen taidegalleria ja Fincastlen linnake ovat 2 kilometrin päässä tästä hotellista, josta on suora yhteys rannalle. Cabbage Beach sijaitsee 4,6 kilometrin päässä.

Towne Hotel

Towne Hotel

40, George Street, Nassau
3,0
/ 5 (76 arvostelua)
3.0 kautta 5.0

Government House ja Fincastlen linnake sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Cabbage Beach sijaitsee 4,2 kilometrin päässä.

238 €
Graycliff Hotel And Restaurant

Graycliff Hotel And Restaurant

West Hill Street, Nassau
3,9
/ 5 (81 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Bahaman kansallinen taidegalleria ja Fincastlen linnake sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä lomakeskuksesta. Cabbage Beach sijaitsee 4,3 kilometrin päässä.

190 €
Comfort Suites Paradise Island

Comfort Suites Paradise Island

Paradise Island Drive, Paradise Island
4,0
/ 5 (2 558 arvostelua)
4.0 kautta 5.0

Versaillesin puutarha ja Cabbage Beach sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä lähellä rantaa sijaitsevasta hotellista. Stingray City ja Fincastlen linnake ovat myös 5 kilometrin päässä.

358 €
The Cove Atlantis, Autograph Collection

The Cove Atlantis, Autograph Collection

Paradise Beach Drive, Paradise Island
4,4
/ 5 (768 arvostelua)
5.0 kautta 5.0

Tämä rannan tuntumassa sijaitseva lomakeskus on golfkentän vieressä. Cabbage Beach, Blue Lagoon ja Junkanoo Beach sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Prinssi Georgen satamalaituri ja Paradise Islandin golfkerho ovat myös 10 kilometrin päässä.