Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Plaza de España

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Plaza de España. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Plaza de España, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Plaza de España paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Plaza de España upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Plaza de España? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Plaza de España lähellä kohdetta Plaza de España. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Plaza de España, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 131 majoitusliikettä kohteen Plaza de España lähellä
NH Collection Palacio de Burgos 80 €
NH Collection Palacio de Burgos

NH Collection Palacio de Burgos

Calle de la Merced, 13, Burgos, Burgos
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  Nuestra Señora de la Mercedin kirkko ja Burgosin katedraali sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Burgos Teatro Principal ja Arco de Santa María (kaarimonumentti) ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Burgosin asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

  Abba Burgos Hotel 4*Superior 75 €
  Abba Burgos Hotel 4*Superior

  Abba Burgos Hotel 4*Superior

  Calle Fernan Gonzalez, 72, Burgos, Burgos
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Atapuercan konferenssikeskus ja Burgosin katedraali sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta hotellista. San Nicolásin kirkko ja A Pedro de Barrantes y Aldana ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Burgosin asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Silken Gran Teatro Burgos 60 €
   Hotel Silken Gran Teatro Burgos

   Hotel Silken Gran Teatro Burgos

   Avenida del Arlanzón, 8, Burgos, Burgos
     
    4.0 kautta 5.0 Tähteä

    Arco de San Juan ja Burgosin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Plaza del Mio Cid ja El Cidin patsas ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Burgosin asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel María Luisa 47 €
    Hotel María Luisa

    Hotel María Luisa

    Avenida del Cid Campeador, 42, Burgos, Burgos
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Plaza de España ja Burgosin katedraali sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä residenssistä. Arco de San Juan ja San Lesmes Abadin kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Burgosin asema sijaitsee 24 minuutin kävelymatkan päässä.

     Mesón del Cid 75 €
     Mesón del Cid

     Mesón del Cid

     Plaza de Santa María, 8, Burgos, Burgos
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      San Nicolásin kirkko ja Burgosin katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Arco de Santa María (kaarimonumentti) ja Burgos Teatro Principal ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Burgosin asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Bulevar 49 €
      Hotel Bulevar

      Hotel Bulevar

      Bonifacio Zamora de Usabel, 1, Burgos, Burgos
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Museo de Burgos (museo) ja Burgosin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Burgos Teatro Principal ja Arco de Santa María (kaarimonumentti) ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä. Burgosin asema sijaitsee 9 minuutin kävelymatkan päässä.

       Hotel Cuéntame La Puebla 40 €
       Hotel Cuéntame La Puebla

       Hotel Cuéntame La Puebla

       C/ La Puebla, 20, Burgos, Burgos
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Arco de San Juan ja Burgosin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä residenssistä. San Lesmes Abadin kirkko ja Marceliano Santamarían taidemuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Burgosin asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Rice Palacio de los Blasones 75 €
        Hotel Rice Palacio de los Blasones

        Hotel Rice Palacio de los Blasones

        C/ Fernán González 8-10, Burgos, Burgos
          
         4.0 kautta 5.0 Tähteä

         San Gil Abadin kirkko ja Burgosin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Arco de San Gil ja Centro de Arte de Caja de Burgos ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Burgosin asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.