Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Plaza de España

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Plaza de España. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Plaza de España, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Plaza de España paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Plaza de España upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Plaza de España? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Plaza de España lähellä kohdetta Plaza de España. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Plaza de España, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 122 majoitusliikettä kohteen Plaza de España lähellä
Hotel Rice Palacio de los Blasones 54 €
Hotel Rice Palacio de los Blasones

Hotel Rice Palacio de los Blasones

C/ Fernán González 8-10, Burgos, Burgos
   
  4.0 kautta 5.0 Tähteä

  San Gil Abadin kirkko ja Burgosin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Arco de San Gil ja Centro de Arte de Caja de Burgos ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Burgosin asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Silken Gran Teatro Burgos 58 €
  Hotel Silken Gran Teatro Burgos

  Hotel Silken Gran Teatro Burgos

  Avenida del Arlanzón, 8, Burgos, Burgos
    
   4.0 kautta 5.0 Tähteä

   Arco de San Juan ja Burgosin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Plaza del Mio Cid ja El Cidin patsas ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Burgosin asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Centro Los Braseros 39 €
   Hotel Centro Los Braseros

   Hotel Centro Los Braseros

   Avenida Del Cid 2 Bis, Burgos, Burgos
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Casa del Cordón ja Burgosin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Plaza de España ja Arco de San Juan ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Burgosin asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

    AC Hotel Burgos by Marriott 65 €
    AC Hotel Burgos by Marriott

    AC Hotel Burgos by Marriott

    Paseo de la Audiencia, 7, Burgos, Burgos
      
     4.0 kautta 5.0 Tähteä

     Burgos Teatro Principal ja Burgosin katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Arco de Santa María (kaarimonumentti) ja San Nicolásin kirkko ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Burgosin asema sijaitsee 10 minuutin kävelymatkan päässä.

     Hotel Cuéntame La Puebla 39 €
     Hotel Cuéntame La Puebla

     Hotel Cuéntame La Puebla

     C/ La Puebla, 20, Burgos, Burgos
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Arco de San Juan ja Burgosin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä residenssistä. San Lesmes Abadin kirkko ja Marceliano Santamarían taidemuseo ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Burgosin asema sijaitsee 19 minuutin kävelymatkan päässä.

      Hotel Norte y Londres 39 €
      Hotel Norte y Londres

      Hotel Norte y Londres

      Plaza de Alonso Martinez 10, Burgos
        
       2.0 kautta 5.0 Tähteä

       San Gil Abadin kirkko ja Burgosin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Arco de San Gil ja Plaza Mayor ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Burgosin asema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.

       Cordón 40 €
       Cordón

       Cordón

       Calle La Puebla, 6, Burgos, Burgos
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Casa del Cordón ja Burgosin katedraali sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä residenssistä. Arco de San Juan ja Plaza del Mio Cid ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Burgosin asema sijaitsee 17 minuutin kävelymatkan päässä.

        Mesón del Cid 64 €
        Mesón del Cid

        Mesón del Cid

        Plaza de Santa María, 8, Burgos, Burgos
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         San Nicolásin kirkko ja Burgosin katedraali sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Arco de Santa María (kaarimonumentti) ja Burgos Teatro Principal ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä. Burgosin asema sijaitsee 12 minuutin kävelymatkan päässä.