Tärkeää: Tässä kohteessa voi olla voimassa COVID-19-matkarajoituksia, kuten erityisiä rajoituksia majoitukselle. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Hotellit - Puerto Plata

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Puerto Plata – hotellit

Oasis Adult Resort
2 out of 5
Carr. Puerto Plata – Sosúa Km 6 1/2, Munoz, Puerto Plata, Puerto Plata
Hae hinnat
6.81 km kaupungin keskustasta
3/5 (3 arvostelua)

"The door staff were very nice and did their best to accommodate. Despite repeated complaints I had no hot water for most of my stay. Music at the bar was stupid loud for the first couple nights which was annoying because all the rooms are within 150 feet of the bar. Air conditioner, shower head and ..."…"

Arvosteltu 30.12.2018

Oasis Adult Resort
Blue JackTar
4 out of 5
Playa Dorada, Puerto Plata, Puerto Plata
Hae hinnat
5.36 km kaupungin keskustasta
4.3/5Excellent! (328 arvostelua)
Oikein kiva

"Hotelli oli rauhallinen, henkilökunta avuliasta ja ystävällistä, aamupala oikein hyvä. Huone olisi voinut olla siistimpi, mutta yleisesti ottaen huone oli viihtyisä! Hotellin ranta oli ihana ja aurinkopedit mukavia! Hotellissa oli auki kaksi ravintolaa, joissa ruoka ihan ok ja hintataso keskitasoa. ..."…"

Arvosteltu 17.3.2018

Blue JackTar
Grand Paradise Playa Dorada - All Inclusive
3.5 out of 5
Playa Dorada, Puerto Plata, Puerto Plata
Hae hinnat
6.02 km kaupungin keskustasta
3.6/5Good! (503 arvostelua)
Hyvin viihtyy

"Tänne voidi mennä uudestaan"…"

Arvosteltu 19.12.2018

Grand Paradise Playa Dorada - All Inclusive
Sunscape Puerto Plata - All Inclusive
4 out of 5
Carretera Luperon KM 5, Puerto Plata, Puerto Plata
Hae hinnat
5.49 km kaupungin keskustasta
3.9/5Very Good! (405 arvostelua)

"All in all, my stay was excellent. The room was clean and comfortable. The pools clear and refteshing, the poolside beverages tasty. The evening entertainment of dancing and comedy entertaining. The internet however was disappointing. Took 30 minutes to connect only to be disconnected 2 minutes later. ..."…"

Arvosteltu 3.3.2020

Sunscape Puerto Plata - All Inclusive
Playabachata Resort - All Inclusive
4 out of 5
Bahia de Maimon, Puerto Plata, Puerto Plata
Hae hinnat
8.67 km kaupungin keskustasta
3.6/5Good! (749 arvostelua)

"Tänne mennään uudestaan"…"

Arvosteltu 29.12.2018

Playabachata Resort - All Inclusive
Lifestyle Tropical Beach Resort & Spa All Inclusive
3 out of 5
Cofresi Beach, Puerto Plata, Puerto Plata
Hae hinnat
4.39 km kaupungin keskustasta
3.5/5Good! (1,327 arvostelua)

"Rannalla olevat lepopaikat katoksineen hienot. Check-in hidas, muuttavat vahvistusta ja huonesijoitusta, mikäli amerikkalaisia Resortti täynnä."…"

Arvosteltu 13.2.2020

Lifestyle Tropical Beach Resort & Spa All Inclusive
Cofresi Palm Beach & Spa Resort All Inclusive
3.5 out of 5
1 Paradise Drive, Cofresi Beach, Puerto Plata, Puerto Plata
Hae hinnat
4.57 km kaupungin keskustasta
3.4/5Good! (873 arvostelua)

"Room needed updating. Quality of alcohol selection was bad. They have changed for a bad label. Otherwise everything was good. Really nice VIP-area."…"

Arvosteltu 8.8.2017

Cofresi Palm Beach & Spa Resort All Inclusive
Blue Bay Villas Doradas - Adults Only - All Inclusive
4 out of 5
Playa Dorada 538, Puerto Plata, Puerto Plata
Hae hinnat
6.24 km kaupungin keskustasta
3.7/5Good! (1,502 arvostelua)
Ok hotelli

"Hotelli on siisti ja palvelu toimi hyvin. Buffet-ravintolan anti oli keskivertoista, tarjolla oli paljon erilaisia vaihtoehtoja, mutta ruoka oli hieman mautonta. Olimme vain 3 päivää hotellilla, emmekä 6 hengen porukalla saaneet varattua pöytää Ala Carte -ravintoloista, jotka olivat muiden vieraiden ..."…"

Arvosteltu 14.3.2019

Blue Bay Villas Doradas - Adults Only - All Inclusive
Lifestyle Crown Residence Suites - All Inclusive
3.5 out of 5
Playa Cofresi #1, Puerto Plata, Puerto Plata
Hae hinnat
4.39 km kaupungin keskustasta
3.8/5Good! (475 arvostelua)

"Wi-Fi - connection is very expensive (and it is not working very well)"…"

Arvosteltu 29.1.2020

Lifestyle Crown Residence Suites - All Inclusive
Presidential Suites by Lifestyle - All Inclusive
3.5 out of 5
Cofresi Beach 1, P.O. Box 608, Lifestyle Tower, Puerto Plata
Hae hinnat
4.58 km kaupungin keskustasta
3.8/5Good! (165 arvostelua)
Lomaresort elämää.

"Helppoa elämistä all inclusive-majoituksessa. Sopii jos haluat lomalla leikkiä vähän rikkaampaa kuin oikeasti olet, pidät turistien seurasta etkä välitä paikallisesta kulttuurista ja elämäntyylistä. Buffet-aamiaisilla ja - lounailla saa mahan täyteen kävelemällä sisälle, ala carte - ravintoloihin ..."…"

Arvosteltu 25.1.2018

Presidential Suites by Lifestyle - All Inclusive
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Puerto Plata
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Puerto Plata, Puerto Plata

Hotellit Puerto Platassa: Puerto Plata on kaupunki ja lomakohde Dominikaanisessa tasavallassa. Se sijaitsee Hispaniolan saaren itäosassa pohjoisrannalla Karibianmeren äärellä. Se on pohjoisrannikon vanhin kaupunki sekä tärkeä satamakaupunki. Hotelleja Puerto Platassa on tarjolla valtava määrä. Monet matkailijat suuntaavat kaupungin rantalomakeskuksiin ja niiden rantahotelleihin. Yöpyminen Puerto Platassa on yleensä edullista, mutta tarjolla on myös monia luksusmajoituspaikkoja. Pakettimatkat Puerto Plataan ovat yhä suositumpia.

Vuorten ja rantojen välissä

Dominikaaninen tasavalta houkuttelee paikan päälle yhä enemmän matkailijoita, ja monet suositut matkakohteet sijaitsevat Puerto Platan tavoin saaren pohjoisrannalla. Puerto Platassa tiivistyy juuri se, minkä vuoksi monet matkailijat tulevat Dominikaaniseen tasavaltaan, sillä Puerto Plata sijaitsee vehreiden vuorten ja Karibianmeren äärellä olevien hienojen hiekkarantojen välissä. Kaupunki tarjoaa monenlaista tekemistä luontomatkailijalle, mutta se on sopiva hengähdyspaikka myös auringonpalvojille. Monet hotellit Puerto Platassa sijaitsevat rannalla ja tarjoavat hienot näkymät turkoosina hohtavalle merelle.

Perille pakettimatkalla

Dominikaaniseen tasavaltaan ei ole Suomesta suoria lentoja. Monet matkustavat paikan päälle pakettimatkalla, ja halvat lennot ja hotelli Puerto Platassa löytyykin usein parhaiten tällä tavalla. Useat suomalaiset matkanjärjestäjät tarjoavat matkoja Dominikaaniseen tasavaltaan. Myös omatoimimatkailija pääsee paikan päälle muutamalla koneen vaihdolla. Lento voi suuntautua maan pääkaupunkiin Santo Domingoon tai Puerto Platan omalle Gregorio Luperónin lentoasemalle. Liikkumaan saarella pääsee paikallisbussilla eli guagualla, joka muistuttaa pikemminkin suurta pakettiautoa tai tilataksia. Useimmat matkanjärjestäjät kuitenkin tarjoavat kuljetuksen lentoasemalta matkakohteeseen. Autonvuokraus Puerto Platassa on mahdollista. Vuokra-autolla voit helposti tutustua paremmin Puerto Plataan ja sen ympäristön kohteisiin. Suuremmat tiet ovat melko hyvässä kunnossa, mutta syrjäisemmillä alueilla kannattaa ajaa varovasti. Alueella on myös paljon vuoristoteitä, jotka asettavat omat haasteensa kuljettajalle. Dominikaaninen tasavalta kuuluu hurrikaanialueeseen. Suurimmat myrskyt ajoittuvat yleensä kesäkuusta marraskuuhun.

Karibianmeren maisemia vuoren huipulta

Voit aloittaa Puerto Platan hienoon ympäröivään luontoon tutustumisen hyppäämällä köysiradan kyytiin. Tämä koko Karibian alueen ainoa köysirata vie Isabel de Torresin kansallispuiston huipulle 793 metrin korkeuteen. Sieltä voit katsella huikeita Puerto Platan kaupunkiin ja Karibianmerelle avautuvia maisemia. Vuoren huipulla sijaitsee myös yksi kaupungin nähtävyyksistä, nimittäin Cristo Redentorin eli Kristus Vapahtajan patsas, joka on kopio Rio de Janeiron patsaasta. Toinen Puerto Platan tunnetuista nähtävyyksistä on historiallinen linnake, joka sijaitsee Puerto Platan lahden rannalla. Fortaleza San Felipen linnake on kaupungin merkittävin siirtomaa-ajan muistomerkki. Linnake valmistui 1500-luvun lopulla, ja se rakennettiin suojelemaan kaupunkia aluetta terrorisoineilta merirosvoilta ja kaappareilta. Puerto Platan rakennukset edustavat montaa eri tyyliä, mutta erityisen paljon siellä on viktoriaanista arkkitehtuuria edustavia rakennuksia. Puerto Platassa kannattaakin lähteä pienelle kävelylle katsomaan näitä hienoja taloja.

Puerto Plata on kuuluisa rantalomakohteistaan, kuten Playa Doradasta ja Costa Doradasta. Kaupunkiin tulevien matkailijoiden määrästä kertoo se, että Puerto Platassa on huikeat 100 000 hotellivuodetta. Ennen kaikkea matkailijoita kaupunkiin houkuttelevat sen valkohiekkaiset rannat, jotka lepäävät Karibianmeren turkoosina kimaltelevien aaltojen äärellä. Rannoilla on tarjolla monenlaisia harrastusmahdollisuuksia, kuten sukellusta, snorklausta, vesihiihtoa ja purjelautailua. Yksi suosituimmista paikoista Puerto Platassa on Ocean Worldin huvipuisto. Ocean World on Karibian alueen suurin tämän kaltainen puisto, ja siihen kuuluu rantojen ja metsäalueiden lisäksi esimerkiksi kasino. Ocean Worldin suurimpana vetonaulana ovat sen eläimet, sillä siellä voit uida delfiinien, merileijonien ja jopa haiden kanssa. Tarjolla on myös vilkas iltaelämä, ja Ocean Worldissa viihtyvätkin kaikenikäiset.

Hotellivaraus Puerto Platassa

Etsi itsellesi sopivia hotelleja Puerto Platassa. Meillä on sinulle sopiva hotelli, halusitpa sitten yöpyä luksushotellissa tai halvassa hotellissa Puerto Platassa. Voit käyttää hakutyökalujamme parhaan hotellin löytämiseen:

  • Käytä karttaamme löytääksesi itsellesi sopivan hotellin Puerto Platassa.
  • Käytä suodattimia valitaksesi tietyn alueen, palvelut tai hotelliketjun. Voit myös valita hotellin tähtiluokituksen, yksinkertaisista yhden tähden hotelleista aina viiden tähden luksushotelleihin asti.
  • Anna matkustuspäiväsi nähdäksesi parhaimmat tarjouksemme ja halvimmat hotellimme Puerto Platassa haluaminasi päivinä.

Voit tutustua kohteen Puerto Plata hotellivalikoimaan Expedian sivuilla.

Voit etsiä kartan avulla hotellin haluamastasi kohteen Puerto Plata kaupunginosasta.

Tai voit tarkastella suodattimien avulla hotelleja tietyllä alueella kohteessa Puerto Plata, valitsemalla haluamasi teeman, hotelliketjun tai tähtiluokituksen kohteessa Puerto Plata. Antamalla matkapäiväsi näet parhaat hotellitarjoukset kohteessa Puerto Plata – niin kauan kuin niitä on vielä jäljellä!

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras yöpymispaikka kohteessa Puerto Plata?
Playa Paraiso en Magante on Expedian asiakkaiden suosima majoitusliike. Tässä hotellissa asiakkaiden käytössä on yksityinen ranta ja ilmainen aamiainen. Velero Beach Resort ja Blue JackTar ovat myös matkustajiemme suosiossa ja sopivat täydellisesti vierailullesi.
Jos minun on peruutettava hotellivaraukseni kohteessa Puerto Plata, saanko siitä hyvityksen?
Kyllä, useimmat hotellihuonevaraukset ovat hyvitettäviä, mikäli peruutus tehdään ennen hotellin peruutusajan päättymistä eli useimmiten 24–48 tuntia ennen tulopäivää. Jos varauksesi on ei-hyvitettävä, saatat kumminkin voida peruuttaa sen ja saada hyvityksen, jos teet peruutuksen 24 tunnin kuluessa varaamisesta. Anna valitsemasi päivämäärät, napsauta “Hae”-painiketta ja käytä sitten “ilmainen peruutusoikeus” -suodatinta, jotta löydät kohteen Puerto Plata huipputarjoukset.
Mikä on paras edullinen yöpymispaikka kohteessa Puerto Plata?
Arvosteluihin perustuen Casa Marina Beach and Reef on suosittu 3 tähden hotelli, joka soveltuu edullista majoitusta etsiville matkailijoille. Sen tarjontaan kuuluu ilmainen buffetaamiainen ja ilmainen pysäköinti. Muihin edullisiin vaihtoehtoihin kuuluvat Hotel Kaoba ja Blue Bay Villas Doradas - Adults Only - All Inclusive.
Mikä on paras hotelli lasten kanssa vietettävälle lomalle kohteessa Puerto Plata?
VH Gran Ventana Beach Resort - All Inclusive on perheiden suosima 4 tähden majoitusliike, joka tarjoaa asiakkailleen 2 ulkouima-allasta ja ilmaisen lastenkerhon. Muihin hyviin vaihtoehtoihin lasten kanssa vietettävälle lomalle kuuluvat Grand Paradise Playa Dorada - All Inclusive ja Natura Cabana Boutique Hotel & Spa. Myös nähtävyydet, kuten Puerto Platan köysirata ja Ocean World Adventure Park sopivat kaikenikäisille lapsille.
Mikä on paras yöpymispaikka pariskunnalle kohteessa Puerto Plata?
Blue Bay Villas Doradas - Adults Only - All Inclusive on pariskuntien suosima 4 tähden majoitusliike, jossa asiakkaiden käytössä on kaapelikanavat. Asiakkaat voivat myös hyödyntää minibaarin. Muita hyviä vaihtoehtoja romanttiselle lomalle rakkaan kanssa ovat Sunscape Puerto Plata - All Inclusive ja Lifestyle Crown Residence Suites - All Inclusive.
Mikä on paras all-inclusive-yöpymispaikka kohteessa Puerto Plata?
Grand Paradise Playa Dorada - All Inclusive on 3,5 tähden all-inclusive-tyyppinen majoitusliike, jossa asiakkaiden käytössä on 3 ravintolaa ja 4 baaria, ja se on Expedian matkustajien suosikki.Muihin hyviin vaihtoehtoihin kuuluvat Paraiso Del Sol Resort - an Amhsa Marina Resort - All Inclusive ja Casa Marina Beach and Reef.
Mikä on paras lemmikkiystävällinen majoituspaikka kohteessa Puerto Plata?
Agua del Caribe on lemmikkien kanssa matkustavien suosima huoneisto. jossa asiakkaiden käytössä on ulkouima-allas ja concierge-palvelut. B&B Pavillion on toinen vaihtoehto, jos lomailet lemmikkisi kanssa.
Mikä on paras majoituspaikka rantalomalle kohteessa Puerto Plata?
Playa Paraiso en Magante on suosittu 4 tähden rannan lähellä sijaitseva majoitusliike, jossa asiakkaiden käytössä on 8 ravintolaa ja ulkouima-allas. Muihin rannan lähellä sijaitseviin hyviin vaihtoehtoihin kuuluvat Millennium Resort & Spa ja Sunscape Puerto Plata - All Inclusive. Doradan ranta tai Sosúan uimaranta ovat loistavia vaihtoehtoja hyviä rantoja etsiville.
Mikä on paras korkeatasoinen hotelli kohteessa Puerto Plata?
Ultravioleta Boutique Residences on 4 tähden huoneistolomakeskus, joka tarjoaa asiakkaiden käyttöön yksityisen rannan ja rantabaarin, ja se on suosittu vaihtoehto tyylikästä majoituspaikkaa etsiville Expedian matkailijoille . Toinen matkallesi sopiva luksusvaihtoehto on Millennium Resort & Spa.
Mikä on paras boutique-tyylinen yöpymispaikka kohteessa Puerto Plata?
Millennium Resort & Spa on tyylikästä yöpymispaikkaa etsivien matkustajien suosima 4 tähden lomakeskus, joka tarjoaa asiakkaidensa käyttöön allasravintolan ja rantabaarin. Hotel Coral Blanco ja Casa Valeria Boutique Hotel ovat kaksi muuta boutique-tyylistä vaihtoehtoa.
Mikä on paras yöpymispaikka golflomalle kohteessa Puerto Plata?
Cofresi Palm Beach & Spa Resort All Inclusive on suosittu 3,5 tähden majoitusliike, jossa asiakkaiden käytössä on golfkenttä ja yksityinen parveke. Jos haluat kaupungissa ollessasi yöpyä lähellä golfkenttää, muita hyviä vaihtoehtoja ovat Viva Wyndham V Heavens - All-Inclusive Resort, Adults Only ja Grand Paradise Playa Dorada - All Inclusive. Los Mangos Golf Course (golfkenttä), Playa Doradan golfkenttä tai Playa Grande Golf Course (golfkenttä) ovat hyviä paikkoja harjoitella golftaitojasi kaupungissa ollessasi.
Mikä on paras kylpylähotelli kohteessa Puerto Plata?
Lifestyle Tropical Beach Resort & Spa All Inclusive on suosittu rannalla sijaitseva kylpylähotelli, jossa asiakkaiden käytössä on 11 ulkouima-allasta, 9 ravintolaa, 12 baaria ja yökerho. Nauti kasvohoidosta, vartalokuorinnasta tai syvähieronnasta kohteessa Yin Yan. Muihin suosittuihin kylpylähotelleihin kohteessa Puerto Plata kuuluu Be Live Collection Marien - All Inclusive ja Millennium Resort & Spa.

Hotellit Puerto Plata - viimeaikaiset arvostelut

Enemmän vaihtoehtoja matkalle