Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Pyhän Panteleimonin luostari

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Pyhän Panteleimonin luostari. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Pyhän Panteleimonin luostari, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Pyhän Panteleimonin luostari paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Pyhän Panteleimonin luostari upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Pyhän Panteleimonin luostari? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Pyhän Panteleimonin luostari lähellä kohdetta Pyhän Panteleimonin luostari. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Pyhän Panteleimonin luostari, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 116 majoitusliikettä kohteen Pyhän Panteleimonin luostari lähellä
Villa Old Town 34 €
Villa Old Town

Villa Old Town

   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Ohridjärvi, Saint Sophia ja Kyrilloksen ja Metodiuksen patsas sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä majatalosta. Pyhän Klimentin kirkko ja Pyhän Sofian kirkko ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

  Darni Apartment 2
  Darni Apartment 2

  Darni Apartment 2

    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Kyrilloksen ja Metodiuksen patsas ja Ohridjärvi sijaitsevat 5 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Saint Sophia ja Sveti Kliment Ohridski ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Villa Marija Ohrid
   Villa Marija Ohrid

   Villa Marija Ohrid

     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Kyrilloksen ja Metodiuksen patsas, Saint Sophia ja Ohridjärvi sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Pyhän Sofian kirkko ja Sveti Kliment Ohridski ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    Villa St. Sofija 41 €
    Villa St. Sofija

    Villa St. Sofija

      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Ohridjärvi, Saint Sophia ja Pyhän Sofian kirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä rannalla sijaitsevasta hotellista. Ohridin amfiteatteri ja Pyhän Klimentin kirkko ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

     Villa Ohrid
     Villa Ohrid

     Villa Ohrid

       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Ohridin amfiteatteri, Pyhän Panteleimonin luostari ja Plaošnik sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä majatalosta. Pyhän Klimentin kirkko ja Pyhän Sofian kirkko ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

      Villa & Winery Mal Sveti Kliment 45 €
      Villa & Winery Mal Sveti Kliment

      Villa & Winery Mal Sveti Kliment

        
       4.0 kautta 5.0 Tähteä

       Saint Sophia ja Ohridjärvi sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä majatalosta. Kyrilloksen ja Metodiuksen patsas ja Pyhän Sofian kirkko ovat myös 5 minuutin kävelymatkan päässä.

       Villa Varosh
       Villa Varosh

       Villa Varosh

         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        Ohridjärvi ja Saint Sophia sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä majatalosta. Ohridin amfiteatteri ja Pyhän Panteleimonin luostari ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

        Darni Apartment
        Darni Apartment

        Darni Apartment

          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Ohridjärvi, Ohridin amfiteatteri ja Pyhän Klimentin kirkko sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä huoneistohotellista. Pyhän Sofian kirkko ja Sveti Kliment Ohridski ovat myös 2 kilometrin päässä.