Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Pyhän Vituksen luostari ja kirkko

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Pyhän Vituksen luostari ja kirkko. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Pyhän Vituksen luostari ja kirkko, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Pyhän Vituksen luostari ja kirkko paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Pyhän Vituksen luostari ja kirkko upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Pyhän Vituksen luostari ja kirkko? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Pyhän Vituksen luostari ja kirkko lähellä kohdetta Pyhän Vituksen luostari ja kirkko. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Pyhän Vituksen luostari ja kirkko, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 332 majoitusliikettä kohteen Pyhän Vituksen luostari ja kirkko lähellä
JUFA Hotel Pöllau 78 €
JUFA Hotel Pöllau

JUFA Hotel Pöllau

Marktstraße 603, Pöllau, Steiermark
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Pöllaun keskusaukio ja Pyhän Vituksen luostari ja kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Voraun luostari ja Weizbergin kirkko ovat myös 32 kilometrin päässä.

  Tiefala's Eck 75 €
  Tiefala's Eck

  Tiefala's Eck

  Freienberg 39, Stubenberg, Steiermark
    
   3.5 kautta 5.0 Tähteä

   Herbersteinin eläintarha on 3,1 kilometrin päässä tästä majatalosta. Vierzehnnothelfer-kirkko ja Pyhän Vituksen luostari ja kirkko sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Pöllaun keskusaukio ja Pöllaubergin pyhäkkö ovat myös 20 kilometrin päässä.

   JUFA Hotel Stubenbergsee 104 €
   JUFA Hotel Stubenbergsee

   JUFA Hotel Stubenbergsee

   Buchberg 110, Stubenberg
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Herbersteinin eläintarha on 0,9 kilometrin päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta hotellista. Vierzehnnothelfer-kirkko ja Pöllaun keskusaukio sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Pyhän Vituksen luostari ja kirkko ja Pfarrkirche St Martin (kirkko) ovat myös 20 kilometrin päässä.

    Hotel Gasthof Paunger 105 €
    Hotel Gasthof Paunger

    Hotel Gasthof Paunger

    Dorfviertel 5, Miesenbach bei Birkfeld, Steiermark
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Pyhän Vituksen luostari ja kirkko, Pöllaun keskusaukio ja Voraun luostari ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Sankt Jakob im Walden kirkko ja Rosegger Waldschule ovat myös 32 kilometrin päässä.

     Landgasthof Riegerbauer
     Landgasthof Riegerbauer

     Landgasthof Riegerbauer

     St. Johann bei Herberstein 12, Feistritztal, Steiermark
       
      3.5 kautta 5.0 Tähteä

      Herbersteinin eläintarha on 2,4 kilometrin päässä tästä maalaistalosta. Vierzehnnothelfer-kirkko ja Pfarrkirche St Martin (kirkko) sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Bad Waltersdorfin kulttuuritalo ja Gleisdorfin katolinen kirkko ovat myös 20 kilometrin päässä.

      Posthotel Thaller
      Posthotel Thaller

      Posthotel Thaller

      Hauptplatz 3, Anger, Steiermark
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Vierzehnnothelfer-kirkko on 0,7 kilometrin päässä tästä hotellista. Weizbergin kirkko ja Herbersteinin eläintarha sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Pfarrkirche Sankt Ruprecht sijaitsee 19,3 kilometrin päässä.

       Spa Resort Styria - Adults Only 159 €
       Spa Resort Styria - Adults Only

       Spa Resort Styria - Adults Only

       Bad Waltersdorf 351, Bad Waltersdorf, Steiermark
         
        4.5 kautta 5.0 Tähteä

        Bad Waltersdorfin kulttuuritalo on 1,8 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Therme Bad Blumau ja Schloss Neudau sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Golfschaukel Stegersbach-Lafnitztal ja Pfeilburg ovat myös 20 kilometrin päässä.

        Fair-Price-Hotel 70 €
        Fair-Price-Hotel

        Fair-Price-Hotel

        Sebersdorf 304, Sebersdorf, Steiermark
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Bad Waltersdorfin kulttuuritalo on 2,4 kilometrin päässä tästä maaseudulla sijaitsevasta hotellista. Therme Bad Blumau ja Schloss Neudau sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Golfschaukel Stegersbach-Lafnitztal ja Pfeilburg ovat myös 20 kilometrin päässä. Sebersdorfin asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.