Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Pyhän Vituksen luostari ja kirkko

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Pyhän Vituksen luostari ja kirkko. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Pyhän Vituksen luostari ja kirkko, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Pyhän Vituksen luostari ja kirkko paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Pyhän Vituksen luostari ja kirkko upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Pyhän Vituksen luostari ja kirkko? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Pyhän Vituksen luostari ja kirkko lähellä kohdetta Pyhän Vituksen luostari ja kirkko. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Pyhän Vituksen luostari ja kirkko, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 271 majoitusliikettä kohteen Pyhän Vituksen luostari ja kirkko lähellä
JUFA Hotel Pöllau 86 €
JUFA Hotel Pöllau

JUFA Hotel Pöllau

Marktstraße 603, Pöllau, Steiermark
   
  3.0 kautta 5.0 Tähteä

  Pöllaun keskusaukio ja Pyhän Vituksen luostari ja kirkko sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Voraun luostari ja Therme Bad Blumau ovat myös 32 kilometrin päässä.

  JUFA Hotel Stubenbergsee 112 €
  JUFA Hotel Stubenbergsee

  JUFA Hotel Stubenbergsee

  Buchberg 110, Stubenberg
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Herbersteinin eläintarha on 0,9 kilometrin päässä tästä järven rannalla sijaitsevasta hotellista. Vierzehnnothelfer-kirkko ja Pöllaun keskusaukio sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Pyhän Vituksen luostari ja kirkko ja Pfarrkirche St Martin (kirkko) ovat myös 20 kilometrin päässä.

   Hotel Gasthof Paunger 105 €
   Hotel Gasthof Paunger

   Hotel Gasthof Paunger

   Dorfviertel 5, Miesenbach bei Birkfeld, Steiermark
     
    3.5 kautta 5.0 Tähteä

    Pyhän Vituksen luostari ja kirkko, Pöllaun keskusaukio ja Voraun luostari ovat 15 kilometrin päässä tästä hotellista. Sankt Jakob im Walden kirkko ja Weizbergin kirkko ovat myös 32 kilometrin päässä.

    Landgasthof Riegerbauer 110 €
    Landgasthof Riegerbauer

    Landgasthof Riegerbauer

    St. Johann bei Herberstein 12, Feistritztal, Steiermark
      
     3.5 kautta 5.0 Tähteä

     Herbersteinin eläintarha on 2,4 kilometrin päässä tästä maalaistalosta. Vierzehnnothelfer-kirkko ja Pfarrkirche St Martin (kirkko) sijaitsevat 20 kilometrin päässä. Bad Waltersdorfin kulttuuritalo ja Bad Waltersdorfin seurakunnan kirkko ovat myös 20 kilometrin päässä.

     Posthotel Thaller
     Posthotel Thaller

     Posthotel Thaller

     Hauptplatz 3, Anger, Steiermark
       
      0.0 kautta 5.0 Tähteä

      Vierzehnnothelfer-kirkko on 0,7 kilometrin päässä tästä hotellista. Weizbergin kirkko ja Herbersteinin eläintarha sijaitsevat 15 kilometrin päässä. Pfarrkirche Sankt Ruprecht sijaitsee 19,3 kilometrin päässä.

      Fair-Price-Hotel 70 €
      Fair-Price-Hotel

      Fair-Price-Hotel

      Sebersdorf 304, Sebersdorf, Steiermark
        
       3.0 kautta 5.0 Tähteä

       Bad Waltersdorfin kulttuuritalo on 2,4 kilometrin päässä tästä maaseudulla sijaitsevasta hotellista. Therme Bad Blumau ja Schloss Neudau sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Golfschaukel Stegersbach-Lafnitztal ja Pöllaun keskusaukio ovat myös 20 kilometrin päässä. Sebersdorfin asema sijaitsee 11 minuutin kävelymatkan päässä.

       H2O Hotel-Therme-Resort 186 €
       H2O Hotel-Therme-Resort

       H2O Hotel-Therme-Resort

       Sebersdorf 300, Sebersdorf, Bad Waltersdorf Steiermark
         
        3.5 kautta 5.0 Tähteä

        Bad Waltersdorfin kulttuuritalo on 1 kilometrin päässä tästä perheystävällisestä hotellista. Therme Bad Blumau ja Schloss Neudau sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Golfschaukel Stegersbach-Lafnitztal ja Pfeilburg ovat myös 20 kilometrin päässä. Sebersdorfin asema sijaitsee 18 minuutin kävelymatkan päässä.

        Spa Resort Styria - Adults Only 159 €
        Spa Resort Styria - Adults Only

        Spa Resort Styria - Adults Only

        Bad Waltersdorf 351, Bad Waltersdorf, Steiermark
          
         4.5 kautta 5.0 Tähteä

         Bad Waltersdorfin kulttuuritalo on 1,8 kilometrin päässä tästä luksusluokan hotellista. Therme Bad Blumau ja Schloss Neudau sijaitsevat 10 kilometrin päässä. Golfschaukel Stegersbach-Lafnitztal ja Pfeilburg ovat myös 20 kilometrin päässä.