Hotellit - Pyhäsalmi

Useimmat hotellivaraukset ovat täysin hyvitettäviä. Koska joustavuus on tärkeää.

Säästä keskimäärin 15 % tuhansista hotelleista Expedia Rewards -ohjelman avulla

Valitse yli 2 900 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Suodatusperuste

Suositut suodattimet
Suositut suodattimet
Asiakasarvosana
Asiakasarvosana
Majoituspaikan taso
Maksutapa
Maksutapa
Majoituspaikan tyyppi
Majoituspaikan tyyppi
Alue
Alue
Suositut kohteet
Suositut kohteet
Saatavilla olevat ateriavaihtoehdot
Saatavilla olevat ateriavaihtoehdot
Palvelut/mukavuudet
Palvelut/mukavuudet
Esteettömyys
Esteettömyys
Matkailijakokemus
Matkailijakokemus

Hotellitiedot: Pyhäsalmi

Asiakasarvostelujen määrä
Majoitukset
Halvin hinta
Korkein hinta

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras paikka yöpyä kohteessa Pyhäsalmi?

Expedian matkustajakokemuksiin perustuen Vacation home Aseman saunatupa in Pyhäjärvi - 3 persons, 1 bedrooms on suosittu yöpymispaikka kohteessa Pyhäsalmi. Muihin hyviin yöpymisvaihtoehtoihin kuuluu Vacation home Ranta-rasti 2 in Pyhäjärvi - 9 persons, 4 bedrooms ja Vacation home Aamunkoin rantatupa in Pyhäjärvi - 2 persons, 1 bedrooms. Katso kaikki saatavilla olevat huippuhotellit tai loma-asunnot kohteessa Pyhäsalmi.

Mitkä ovat parhaimpia lomakoteja kohteessa Pyhäsalmi?

Vacation home Aseman saunatupa in Pyhäjärvi - 3 persons, 1 bedrooms: Vierailijat pitävät tästä kohteessa Pyhäsalmi sijaitsevasta lomakodista. Se tarjoaa käyttöösi pyykinpesutilat, joten voit tuntea olosi kotoisaksi lomasi aikana. Keittiön varusteluun sisältyvät uuni ja mikroaaltouuni auttavat pitämään huolen siitä, että lomasi sujuu vaivattomasti. Pyhäsalmi on täynnä muitakin suosittuja vaihtoehtoja, joita ovat muun muassa Vacation home Ranta-rasti 2 in Pyhäjärvi - 9 persons, 4 bedrooms ja Vacation home Aamunkoin rantatupa in Pyhäjärvi - 2 persons, 1 bedrooms. Katso kaikki loma-asunnot kohteessa Pyhäsalmi.

Jos minun on peruutettava hotellivaraukseni kohteessa Pyhäsalmi, saanko siitä hyvityksen?

Kyllä! Useimmat huonevaraukset ovat hyvitettäviä, jos ne peruutetaan ennen kuin hotellin peruutusaika päättyy eli useimmissa tapauksissa 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumispäivää. Jos varauksesi on ei-hyvitettävä, saatat kuitenkin voida peruuttaa sen ja saada hyvityksen, jos teet peruutuksen 24 tunnin kuluessa varauksen teosta. Suodata hakusi näyttämään kohteen Pyhäsalmi hotellit, jotka ovat täysin hyvitettäviä.

Mitä uima-altaan tarjoavia majoitusvaihtoehtoja kohteesta Pyhäsalmi löytyy?

Spa Hotel Runnin Kartanohotelli: Majoituspaikassa on täydet kylpyläpalvelut, sisäuima-allas ja sauna. Spa Hotel Runni on toinen vaihtoehto, josta löytyy paikan päällä oleva uima-allas. Näytä kaikki hotellit uima-altaalla kohteessa Pyhäsalmi.

Millaista yöpyminen on kohteessa Pyhäsalmi?

Pyhäsalmi tarjoaa vierailijoille paljon nähtävää ja tekemistä. Kohteessa Pyhäsalmi on 7 hotellia ja muuta majoituspaikkaa. Tutustu tarkemmin kohteeseen Pyhäsalmi.

Millainen vuodenajan sää on kohteessa Pyhäsalmi?

Kuumimmat kuukaudet ovat yleensä heinäkuu ja kesäkuu, joiden keskilämpötila on 13 °C. Kylmimmät kuukaudet ovat tammikuu ja helmikuu, joiden keskilämpötila on -7 °C. Kohteen Pyhäsalmi keskimääräinen vuotuinen sadanta on 692 mm.

Hotellit Pyhäsalmi - viimeaikaiset arvostelut
Expedian tarkistamat arvostelut

Suunnittele matkasi sukkelasti sovelluksella

Järjestä lomamatkasi alusta loppuun tai tutki sovellustarjouksia kotoa tai riippumatosta käsin.

Lähetä kätevä latauslinkki puhelimeesi

Antamalla puhelinnumerosi annat luvan lähettää numeroosi kertaluonteisen automaattisen tekstiviestin, joka sisältää linkin sovelluksen lataamiseen. Operaattorisi saattaa veloittaa tekstiviestistä maksun.
QR-koodi