Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Raakelin hauta

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Raakelin hauta. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Raakelin hauta, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Raakelin hauta paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Raakelin hauta upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Raakelin hauta? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Raakelin hauta lähellä kohdetta Raakelin hauta. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Raakelin hauta, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 68 majoitusliikettä kohteen Raakelin hauta lähellä
Jacir Palace Hotel Bethlehem 127 €
Jacir Palace Hotel Bethlehem

Jacir Palace Hotel Bethlehem

Jerusalem Hebron Road, Betlehem
   
  5.0 kautta 5.0 Tähteä

  Betlehemin yliopisto ja Jeesuksen syntymäkirkko sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä keskustassa sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Palestiinalaisen perinnön keskus ja Pyhän Katariinan kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

  Alexander Hotel 127 €
  Alexander Hotel

  Alexander Hotel

  37 Manger Street, Betlehem
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Pyhän Katariinan kirkko ja Jeesuksen syntymäkirkko sijaitsevat muutaman askeleen päässä tästä hotellista. Manger Square ja Marian luola ovat myös 10 minuutin kävelymatkan päässä.

   Grand Suites Bethlehem 141 €
   Grand Suites Bethlehem

   Grand Suites Bethlehem

   Star Street, West Bank Grand Park, Grand Park Tower, Betlehem
     
    2.0 kautta 5.0 Tähteä

    Pyhän Katariinan kirkko ja Jeesuksen syntymäkirkko sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä kylpylälomalle soveltuvasta hostellista. Manger Square ja Palestiinalaisen perinnön keskus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

    BunkSurfing Hostel 22 €
    BunkSurfing Hostel

    BunkSurfing Hostel

    Children Street, Betlehem
      
     1.0 kautta 5.0 Tähteä

     Pyhän Katariinan kirkko ja Jeesuksen syntymäkirkko sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hostellista. Manger Square ja Betlehemin yliopisto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

     Alrowwad Guesthouse 63 €
     Alrowwad Guesthouse

     Alrowwad Guesthouse

     Aida Camp, Betlehem
       
      3.0 kautta 5.0 Tähteä

      Raakelin hauta on 0,4 kilometrin ja Jeesuksen syntymäkirkko on 2,4 kilometrin päässä tästä majatalosta. Betlehemin yliopisto ja Palestiinalaisen perinnön keskus ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

      Assaraya Hotel 72 €
      Assaraya Hotel

      Assaraya Hotel

      Caritas Hospetal for Baby Street, Betlehem
        
       3.5 kautta 5.0 Tähteä

       Palestiinalaisen perinnön keskus on 0,4 kilometrin ja Jeesuksen syntymäkirkko on 2,1 kilometrin päässä tästä hotellista. Raakelin hauta ja Betlehemin yliopisto ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

       Bethlehem Hotel 77 €
       Bethlehem Hotel

       Bethlehem Hotel

       Manger Street, Betlehem
         
        4.0 kautta 5.0 Tähteä

        Palestiinalaisen perinnön keskus ja Jeesuksen syntymäkirkko sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta perheystävällisestä hotellista. Betlehemin yliopisto ja Pyhän Katariinan kirkko ovat myös 15 minuutin kävelymatkan päässä.

        BestLehem Suites
        BestLehem Suites

        BestLehem Suites

        Derech Beit Jala, Betlehem
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         Betlehemin yliopisto on 1,1 kilometrin ja Jeesuksen syntymäkirkko on 2,3 kilometrin päässä tästä hotellista. Palestiinalaisen perinnön keskus ja Raakelin hauta ovat myös 2 kilometrin päässä.