Tärkeää: tässä kohteessa saattaa olla käytössä COVID-19:ään liittyviä rajoituksia, jotka saattavat vaikuttaa majoittumiseen. Tarkista ennen varaamista kaikki kansalliset ja paikalliset tiedotteet sekä terveysviranomaisten tätä kohdetta koskevat ohjeet.

Hotellit - Rayong

Suodatusperuste

Phe Samed Villa
3 out of 5
128-129/1 Moo 6, Ban Phe, Meuang, Rayong
Hinta on 32 € per yö
25.16 km kaupungin keskustasta
1.8/5 (5 arvostelua)

"Anything so bad No safe no clean Anything broken And the food not cook"…"

Arvosteltu 15.5.2019

Phe Samed Villa
Happy Sea
2.5 out of 5
79/11 Moo 1 T.Phe Muang, Rayong, Rayong
Hae hinnat
19.14 km kaupungin keskustasta
Happy Sea
Private Pool Villa Rayong House
3.5 out of 5
81/26 Soi Panthong 2 Moo 5, Neonmayong Rd T.Taphong, Rayong
Hae hinnat
14.15 km kaupungin keskustasta
Private Pool Villa Rayong House
Rayong Resort
4 out of 5
186 Moo 1, Phe Sub-District, Muang District, Rayong
Hae hinnat
19.52 km kaupungin keskustasta
3.7/5Good! (45 arvostelua)
No huh

"Remontti käynnissä järkytys"…"

Arvosteltu 4.12.2017

Rayong Resort
Larissa Samed resort
3 out of 5
8/1 Moo 4, Samed Island, Sai Keaw Beach, Amphur Muang, Rayong
Hinta on 60 € per yö
25.17 km kaupungin keskustasta
4.2/5Very Good! (91 arvostelua)
Beautiful Larissa Samed Resort

"The bungalows are nice and located in a quieter area next to crowded Sai Kaew Beach. The beach of the hotel is very rocky and not so easy to go swimming without swimming shoes. The bungalow is very nice and clean. Would be perfect if there was breakfast included."…"

Arvosteltu 30.6.2018

Larissa Samed resort
Fah Talay Resort
3 out of 5
78/12 Moo 1, Had Mae Ramphung Road, Tambon Banphe Rayong, Rayong
Hae hinnat
18.89 km kaupungin keskustasta
4.6/5Wonderful! (5 arvostelua)

"สนุกสนานมากค่า"…"

Arvosteltu 8.7.2019

Fah Talay Resort
Tropicana Beach Villa at  VIP Resort
3.5 out of 5
166/40 Moo1, Mae Rumphueng Beach Road, T.Phe, A.Muang, Rayong, Rayong
Hinta on 147 € per yö
17.12 km kaupungin keskustasta
4.7/5Exceptional! (3 arvostelua)
また来ようかなぁ。

"すごーく遠浅の綺麗な海が近くて子供たちが喜んでくれました。部屋は綺麗で快適です。残念なことは、フロントのある建物までの暑い外を500mぐらい歩く必要があることですかね。しかし、バイクが350thb/dayて借りれます。近くのサメット島までドライブ出来たので、結果的にとても良かったです。あと、セーフティBOXが無い部屋があるので注意したほうがいいです。"…"

Arvosteltu 8.5.2019

Tropicana Beach Villa at VIP Resort
OYO 595 Mac Garden Resort
3 out of 5
280/153 Moo.2, Tambol Pae, Amphur Mueng, Rayong
Ilmainen peruutusoikeus
Hinta on 12 € per yö
19.29 km kaupungin keskustasta
2.9/5 (35 arvostelua)

"Cheap stay, basic rooms. Our shower keot on dripping all night and there were ants."…"

Arvosteltu 10.3.2016

OYO 595 Mac Garden Resort
OYO 442 Suan Palm Garden View
3 out of 5
9 Sukhumvit 62 Rd., T.Noen Phra, Rayong, Rayong
Hinta on 11 € per yö
7.02 km kaupungin keskustasta
3.5/5Good! (4 arvostelua)
I feel somehow uncomfortable

"wifi가 안되는 방이 있습니다. 드라이기가 있는 줄 알았는데 없어 아쉬웠습니다. 주변지역이 시내가 아니라서 호텔 인근을 걸으며 운동하는데 들개들이 여러 곳에서 짖어대고 달려들려고 했습니다. 1.8키로를 갔다가 돌아오는대도 매우 긴장하였습니다. 다음 날에는 지인에게 차를 요청했습니다. 정원같은 곳에 1층으로 모두 위치한 방들이라 분위기를 괜찮았으나, 역시 움직이기에는 매우 제한된 지역이라고 볼 수 있습니다. 식사는 방문객이 없는 시즌인지 두 접시에 빵과 야채를 간단이 식당에서 주어 아침을 먹었습니다. 별 일이야 없겠지마는 넓은 ..."…"

Arvosteltu 8.10.2019

OYO 442 Suan Palm Garden View
OYO 907 Rimlay Resort
2.5 out of 5
17/13 Moo 2, Pak Khlong Soi 1, Phe, Rayong, Rayong
Ilmainen peruutusoikeus
Hinta on 13 € per yö
18.5 km kaupungin keskustasta
OYO 907 Rimlay Resort
Tubtim Resort
2.5 out of 5
13/15 Moo 4, Tumbol Phe, Amphur Muang, Rayong
Hinta on 34 € per yö
24.46 km kaupungin keskustasta
4.1/5Very Good! (171 arvostelua)
Hyvä ranta, heikko majoitus

"Tubtim resortin sijainti on hyvä. Viereinen ranta oli rauhallinen ja siisti. Resortin viereinen drinkkibaari oli erittäin mukava ja rento, sekä suhteellisen edullinen paikka illanviettoon. Huoneemme sen sijaan oli likainen ja kulunut. Resortin ravintolan toiminta oli hidasta ja ajoittain töykeää. ..."…"

Arvosteltu 20.2.2020

Tubtim Resort
Samed Villa Resort
3.5 out of 5
89 Moo 4, Koh Samed, T. Phe, A. Meang, Rayong, Rayong
Ilmainen peruutusoikeusVaraa nyt, maksa majoittuessasi
Hinta on 36 € per yö
24.38 km kaupungin keskustasta
4.4/5Excellent! (129 arvostelua)

"Kaikki oli hienosti ja palvelu upeaa kunnes kirjauduttiin ulos hotellilta ja silloin väitettiin, että olisimme käyttäneet minibaarin tuotteita hotellihuoneesta, vaikka näin ei ollut. Lopulta pääsimme yhteisymmärrykseen. Siisti hotelli, hyvä palvelu muutoin."…"

Arvosteltu 29.2.2020

Samed Villa Resort
Saikaew Beach Resort
4 out of 5
8/1 Moo 4 Tumbon Phe, Amphur Mueang, Rayong, Rayong
Hinta on 157 € per yö
25.08 km kaupungin keskustasta
4.3/5Excellent! (461 arvostelua)
Nice resort on the beautiful beach

"First room was far away the beach and the rooms was quite poor. Have to upgrade (we were lucky, that there were free rooms to upgrade) and pay extra. The marketing pictures are from premium area. But good hotel if you choose the right room. The transport from the port of departure to hotel and back ..."…"

Arvosteltu 5.1.2020

Saikaew Beach Resort
Ao Prao Resort
3.5 out of 5
60 Moo 4, Tumbol Phe, Amphur Muang, Rayong, Rayong
Hinta on 155 € per yö
23.29 km kaupungin keskustasta
4.3/5Excellent! (190 arvostelua)

"Hotelli aivan mahtava. Tarjoilu pelasi ja kaikki ihmiset erittäin ystävällisiä."…"

Arvosteltu 21.3.2014

Ao Prao Resort
Baan Ploy Sea
3.5 out of 5
84 Moo 4, Tumbon Baan Phe, Rayong, Rayong
Hinta on 98 € per yö
23.74 km kaupungin keskustasta
4.3/5Excellent! (161 arvostelua)
Hyvä hotelli huonolla sijainnillta

"Ystävällinen henkilökunta ja toimiva palvelu, siistit huoneet. Hotellilla huono sijainti, todella roskainen ympäristö ja pitkä matka kunnon rannoille."…"

Arvosteltu 19.12.2016

Baan Ploy Sea
Etkö löydä etsimääsi?
Näytä kaikki saatavilla olevat majoitusliikkeet kohteessa Rayong
Näytä kaikki majoitusliikkeet
Alin löytämämme hinta viimeisten 24 tunnin aikana 1 yölle ja 2 aikuiselle. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Muita ehtoja saatetaan soveltaa.

Hotelliopas: Rayong, Rayongin provinssi

Hotellit Rayongissa: Rayong on Thaimaassa sijaitseva idyllinen lomakeskus ja rantakaupunki. Sen sijainti kohtalaisen bussimatkan päässä Bangkokista tekee siitä ihanteellisen lomakohteen rauhallista paratiisia kaipaaville. Rayongissa voit valita hotellin rannan tuntumasta tai rauhallisen kaupungin palveluiden ääreltä. Kaupunki tarjoaa hyvän valikoiman erityisesti perhehotelleiksi sopivia majoituspaikkoja, jonka lisäksi hotellien hintataso on laatuun nähden erinomainen.

Helposti Rayongiin

Rayong on hyötynyt paljon alueella viime aikoina tehdyistä tieverkoston parannustöistä. Nyt matka pääkaupungista sujuu nopeammin ja Rayongiin pääsee kulkemaan helpommin. Rayongin rantakaupunki on silti pysynyt rauhallisena ja viihtyisänä lomakohteena, jonka hotellien yhteydessä ei ole yökerhoja. Siksi se soveltuukin oikein hyvin lapsiperheiden ja muiden rauhaa kaipaavien lomalaisten matkakohteeksi. Valittavana on hotelleja ja bungaloweja aivan rannan tuntumasta tai kaupungin ytimestä.

Rauhallinen lomakohde

Rayongiin pääsee lentämällä Bangkokin lentokentälle ja jatkamalla sieltä matkaa bussilla. Bangkokin kaakkoispuolella sijaitseva kaupunki on kohtalaisen bussimatkan päässä ja parannellun tieverkoston ansiosta matka sujuu jouhevasti. Rayongin kaupunki ei ole kovin vilkasta turistialuetta, vaan se on suosittu erityisesti paikallisten viikonlopunviettopaikkana. Siksi sen tunnelma on autenttisen thaimaalainen ja hintataso on myös pysynyt alhaisena. Kaupungin keskustasta on pieni automatka rannalle. Siirtymiseen voi käyttää joko moottoripyörätaksia tai isompaa songthaewia, mutta toinen varteenotettava vaihtoehto on vuokrata oma skootteri tai auto. Hinnat ovat hyvin edullisia ja liikenne rauhallisessa kaupungissa on toimivaa, joten mikäli tahtoo liikkua edestakaisin rantojen ja kaupungin välillä, ajoneuvon vuokraaminen voi olla järkevää. Rannat ovat myös hyvin pitkiä ja palveluiden välinen matka saattaa kasvaa useamman kilometrin mittaiseksi, joten käveleminen voi käydä työlääksi kulkumenetelmäksi Thaimaan trooppisessa ilmanalassa.

Elämää rannoilla ja kaupungissa

Rayongin alue tunnetaan edullisena, mutta tasokkaana kohteena, jonka seesteinen tunnelma poikkeaa monen huippusuositun thaimaalaisen lomakeskuksen tunnelmasta melkoisesti. Rannat ovat huikaisevan kauniita ja pitkiä, minkä lisäksi alue hurmaa aidolla thai-tunnelmallaan. Ranta-alueen keskuksena toimii Ban Phen satamakylä, jossa on paljon erilaisia palveluita. Alueen parhaat ravintolat ja kahvilat löytyvätkin juuri Ban Phestä ja lisäksi siellä on esimerkiksi ruokakauppoja, linja-autoasema ja posti. Ban Phen kylästä rannat levittäytyvät molempiin suuntiin ja alueelta löytyykin paljon rantahotelleja palveluineen. Hat Mae Rampung on noin 10 kilometrin pituinen uskomattoman kaunis ranta, joka on yksi koko Thaimaan pisimmistä rannoista. Toinen Rayongin päärannoista on Laem Mae Phim, joka on Hat Mae Rampungia lyhyempi, mutta idyllisempi. Nauti rannalla sijaitsevissa ravintoloissa tuoreista kala- ja rapuannoksista, joiden raaka-aineet saadaan suoraan kirkasvetisestä merestä. Ban Phen satamakylästä pääsee myös kätevästi vaikka päiväretkelle huippusuositulle Koh Sametin paratiisisaarelle.

Rayongin kaupungin keskustassa sijaitsee joitakin mukavia ostoskeskuksia ja hyviä markkinoita, joilta voi tehdä hankintoja paikalliseen tapaan. Kaupungin tärkein nähtävyys on vanha ja tunnelmallinen Yom Jindra -kylätie. Se kulkee Rayongjoen vartta pitkin ja sen kauniit vanhat puu- ja kivitalot ovat kiehtova historiallinen nähtävyys. Ilta-aikaan katu herää henkiin, kun alueella viihtyvät lomailijat saapuvat nauttimaan sen varrella sijaitsevien kahviloiden ja ravintoloiden tarjonnasta sekä viihtyisien taidekauppojen valikoimista. Rayongin kaupungissa pääsee kokemaan viehättävässä ilmapiirissä aitoa thaimaalaista tunnelmaa ja näkemään myös historiallisen puolen alueen elämänmenosta. Lapsiperheitä kiinnostaa varmasti hieman kaupungin ulkopuolella sijaitseva vesipuisto, jossa on paljon hauskaa puuhaa kaikenikäisille. Kaupunkia reunustaa myös suojeltu kansallispuisto, jossa voi nähdä kaikenlaisia eläimiä ja kaunista koskematonta luontoa.

Hotellivaraus Rayongissa

Etsi itsellesi sopivia hotelleja Rayongissa. Meillä on sinulle sopiva hotelli, halusitpa sitten yöpyä luksushotellissa tai halvassa hotellissa Rayongissa. Voit käyttää hakutyökalujamme parhaan hotellin löytämiseen:

  • Käytä karttaamme löytääksesi itsellesi sopivan hotellin Rayongissa.
  • Käytä suodattimia valitaksesi tietyn alueen, palvelut tai hotelliketjun. Voit myös valita hotellin tähtiluokituksen, yksinkertaisista yhden tähden hotelleista aina viiden tähden luksushotelleihin asti.
  • Anna matkustuspäiväsi nähdäksesi parhaimmat tarjouksemme ja halvimmat hotellimme Rayongissa haluaminasi päivinä.

Usein kysytyt kysymykset

Mikä on paras yöpymispaikka kohteessa Rayong?
D Varee Diva Central Rayong on Expedian asiakkaiden suosima. Tässä 4 tähden hotellissa asiakkaiden käytössä on ravintola ja ulkouima-allas. Muihin suosittuihin vaihtoehtoihin asiakasarvostelujen perusteella kuuluu Pudsa Bungalow ja Samed Grandview Resort.
Jos minun on peruutettava hotellivaraukseni kohteessa Rayong, saanko siitä hyvityksen?
Kyllä, useimmat hotellivaraukset ovat täysin hyvitettävä, mikäli ne peruutetaan ennen kuin hotellin peruutusaika päättyy eli useimmissa tapauksissa 24–48 tuntia ennen sisäänkirjautumispäivää. Jos varauksesi ei ole hyvitettävä, saatat kumminkin voida peruuttaa sen ja saada hyvityksen, jos teet peruutuksen 24 tunnin kuluessa varauksen teosta. Anna haluamasi päivämäärät, napsauta “Hae”-painiketta ja käytä sitten “ilmainen peruutusoikeus” -suodatinta, jotta löydät kohteen Rayong huipputarjoukset.
Mikä on paras halpa hotelli kohteessa Rayong?
Arvosteluihin perustuen Rayong City Hotel on suosittu 3,5 tähden hotelli, joka soveltuu edullista majoitusta etsiville matkailijoille. Sen tarjontaan kuuluu ilmainen Wi-Fi ja ilmainen pysäköinti. Muihin edullisiin vaihtoehtoihin sisältyvät Baan Supparod ja Nice Beach Hotel.
Mikä on paras majoituspaikka perheille kohteessa Rayong?
Vongdeuan Resort on perheiden suosima 3 tähden hotelli, joka tarjoaa asiakkailleen lastenaltaan ja ravintolan. Muihin hyviin vaihtoehtoihin perhelomalle sisältyvät Saikaew Beach Resort ja Golden City Rayong Hotel. Myös nähtävyydet, kuten Rayongin akvaario ja Laem Noina sopivat kaikenikäisille lapsille.
Mikä on paras yöpymispaikka pariskunnille kohteessa Rayong?
Paradee on pariskuntien suosima 5 tähden lomakeskus, joka tarjoaa asiakkaiden käyttöön täyden palvelun kylpylän ja allasbaarin. Muita hyviä vaihtoehtoja romanttiselle lomalle ovat Baan Supparod ja Lima Coco Resort.
Mikä on paras lemmikkiystävällinen majoituspaikka kohteessa Rayong?
I - Talay on lemmikkien kanssa matkustavien suosima majatalo. jossa asiakkaiden käytössä on pyykinpesutilat ja ilmainen langaton internetyhteys. Muita vaihtoehtoja ovat I-Talay Trio ja I-Talay Zone Sea, jos olet lähdössä lomalle lemmikkisi kanssa.
Mikä on paras yöpymispaikka rantalomalle kohteessa Rayong?
D Varee Diva Central Rayong on suosittu 4 tähden rannan lähellä sijaitseva hotelli, jossa asiakkaiden käytössä on 3 ulkouima-allasta ja allasbaari. Muihin lähellä rantaa sijaitseviin hyviin vaihtoehtoihin kuuluvat Avatara Resort ja Lima Bella Resort. Mae Rumphung Beach (ranta) tai Suan Son Beach (ranta) on hyvä valinta, jos haluat viettää rentouttavan iltapäivän rannalla.
Mikä on paras luksusmajoituspaikka kohteessa Rayong?
Le Vimarn Cottages & Spa on 4,5 tähden hotelli, joka tarjoaa asiakkaiden käyttöön yksityisen rannan ja 2 ravintolaa, ja se on suosittu vaihtoehto tyylikästä majoituspaikkaa etsiville Expedian matkailijoille . Toinen lomallesi sopiva luksusvaihtoehto on Paradee.
Mikä on paras boutique-tyylinen yöpymispaikka kohteessa Rayong?
Bar and Bed on tyylikästä yöpymispaikkaa etsivien matkustajien suosima 3,5 tähden lomakeskus, joka tarjoaa asiakkaidensa käyttöön ravintolan ja baarin. Jos etsit boutique-hotellia, Le Vimarn Cottages & Spa on loistava vaihtoehto.
Millaista on yöpyä kohteessa Rayong?
Rayong tunnetaan akvaariosta, temppeleistä ja koralliriutoista. Tämä kaupunki houkuttelee turisteja myös syrjäisellä sijainnillaan. Suosittuihin nähtävyyksiin kuuluvat Mae Rumphung Beach (ranta), Suan Son Beach (ranta) ja Hat Sai Kaew Beach (ranta). Kohteessa Rayong on 272 hotellia ja muuta majoitusliikettä.
Mitä minun kannattaa tehdä vieraillessasi kohteessa Rayong?
Suosittuihin perhenähtävyyksiin kuuluvat Rayongin akvaario ja Laem Noina. Wat Pa Pradu (temppeli), Wat Rong ja Lum Mahachai Chumponin temppeli ovat huomionarvoisia nähtävyyksiä tässä kaupungissa. Kaupungin suosittuihin luontokohteisiin kuuluvat Mae Rumphung Beach (ranta), Suan Son Beach (ranta) ja Hat Sai Kaew Beach (ranta).
Mikä on paras tapa liikkua kohteessa Rayong?
Jos haluat nähdä aluetta laajemmin, voit hypätä junaan esimerkiksi asemalta Rayong Map Ta Phutin asema. Rayong ei tarjoa suurta valikoimaa julkisia liikennevaihtoehtoja, joten sinun kannattaa harkita auton vuokraamista voidaksesi tutustua alueeseen lähemmin.

Hotellit Rayong - viimeaikaiset arvostelut

Enemmän vaihtoehtoja matkalle