Pääosion alkuosa
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Valitse omasi yli miljoonasta lennosta, hotellista, pakettimatkasta ja paljosta muusta

Expedia ei veloita maksuja suurimmasta osasta hotellivarauksiin tehdyistä muutoksista tai peruutuksista

Reinin putoukset

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Reinin putoukset. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Reinin putoukset, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Reinin putoukset paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Reinin putoukset upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Reinin putoukset? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Reinin putoukset lähellä kohdetta Reinin putoukset. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Reinin putoukset, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Kartta

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 322 majoitusliikettä kohteen Reinin putoukset lähellä
Hotel & Backpackers Zak 91 €
Hotel & Backpackers Zak

Hotel & Backpackers Zak

Zentralstrasse 41, Neuhausen am Rheinfall, SH
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Schloessli Woerth ja Reinin putoukset sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hostellista. Schloss Laufen (linna) ja IWC Museum ovat myös 3 kilometrin päässä. Neuhausen Badin S-Bahn-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Neuhausen am Rheinfallin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Rheinfall 91 €
  Hotel Rheinfall

  Hotel Rheinfall

  Zentralstrasse 60, Neuhausen am Rheinfall, SH
    
   3.0 kautta 5.0 Tähteä

   Schloessli Woerth ja Reinin putoukset sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Schloss Laufen (linna) ja IWC Museum ovat myös 3 kilometrin päässä. Neuhausen am Rheinfallin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Neuhausen Badin S-Bahn-asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Edelweiss 99 €
   Hotel Edelweiss

   Hotel Edelweiss

   Pestalozzistrasse 20, Neuhausen am Rheinfall, SH
     
    2.5 kautta 5.0 Tähteä

    Reinin putoukset ja Schloessli Woerth sijaitsevat 15 minuutin kävelymatkan päässä tästä hotellista. Schloss Laufen (linna) ja IWC Museum ovat myös 3 kilometrin päässä. Neuhausen am Rheinfallin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Neuhausen Badin S-Bahn-asema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

    Blue Shield House
    Blue Shield House

    Blue Shield House

    84 Rosenbergstrasse, Neuhausen am Rheinfall, SH
      
     2.0 kautta 5.0 Tähteä

     Schloessli Woerth ja Reinin putoukset sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä majatalosta. IWC Museum ja Schloss Laufen (linna) ovat myös 3 kilometrin päässä. Neuhausen Badin S-Bahn-asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Neuhausen am Rheinfallin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

     Les Mignardises 201 €
     Les Mignardises

     Les Mignardises

     Dorfstrasse 20, Laufen-Uhwiesen
       
      2.5 kautta 5.0 Tähteä

      Reinin putoukset, Schloss Laufen (linna) ja Schloessli Woerth 5 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. IWC Museum ja Munot ovat myös 5 kilometrin päässä. Neuhausen am Rheinfallin asema sijaitsee 24 minuutin kävelymatkan päässä.

      Superior Perheasunto Vanhassa Talossa, Rakennettu Vuonna 1707 466 €
      Superior Perheasunto Vanhassa Talossa, Rakennettu Vuonna 1707

      Superior Perheasunto Vanhassa Talossa, Rakennettu Vuonna 1707

      20 Dorfstrasse, Laufen-Uhwiesen, ZH
        
       0.0 kautta 5.0 Tähteä

       Reinin putoukset, Schloss Laufen (linna) ja Schloessli Woerth sijaitsevat 5 kilometrin päässä tästä historiallisesta majatalosta. IWC Museum ja Munot ovat myös 5 kilometrin päässä. Neuhausen am Rheinfallin asema sijaitsee 24 minuutin kävelymatkan päässä.

       Sorell Hotel Rüden 136 €
       Sorell Hotel Rüden

       Sorell Hotel Rüden

       Oberstadt 20, Schaffhausen, SH
         
        3.0 kautta 5.0 Tähteä

        IWC Museum on 0,5 kilometrin ja Reinin putoukset on 2,9 kilometrin päässä tästä hotellista. Munot ja Schloessli Woerth ovat myös 5 kilometrin päässä. Schaffhausenin asema sijaitsee vain 3 minuutin kävelymatkan päässä ja Neuhausen am Rheinfallin asema 26 minuutin kävelymatkan päässä.

        City Stay Apartments - Fäsenstaubstrasse 128 €
        City Stay Apartments - Fäsenstaubstrasse

        City Stay Apartments - Fäsenstaubstrasse

        Fäsenstaubstrasse 23, Schaffhausen
          
         3.5 kautta 5.0 Tähteä

         IWC Museum on 0,9 kilometrin ja Reinin putoukset on 3,4 kilometrin päässä tästä huoneistohotellista. Munot ja Schloessli Woerth ovat myös 5 kilometrin päässä. Schaffhausenin asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Neuhausen am Rheinfallin asema on 23 minuutin kävelymatkan päässä.