Pääosion alkuosa
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Koronavirusta (COVID-19) koskevien matkustustiedotteiden vuoksi joihinkin kohteisiin ei voi tehdä varauksia tietyille päiville. Lisätietoja.
Matkan tyyppi
Lento 1
Lento 2
Lento 3
Lento 4
Lento 5

Valitse yli 1 000 000 majoitusliikkeestä ja 550 lentoyhtiöstä maailmanlaajuisesti

Jäsenet säästävät 10 % lisää valikoiduista hotelleista, vuokra-autoista ja loma-asunnoista. Rekisteröidy jo tänään.

Ilmainen peruutusoikeus valikoiduissa hotelleissa, koska joustaminen on tärkeää.

Reinin putoukset

Expedia tarjoaa sinulle upeiden tarjousten lisäksi myös hyödyllistä tietoa kohteesta Reinin putoukset. Expedian sivuilta löydät suuren määrän tietoa nähtävyydestä Reinin putoukset, etsitpä sitten tietoa lähistöllä sijaitsevista hotelleista, lennoista tai kohteen Reinin putoukset paikallisista nähtävyyksistä. Expedialla on ilo toimia matkaoppaanasi ja auttaa sinua matkasi suunnittelussa, jotta säästät aikaa lomallasi. Voit siis rauhassa keskittyä nauttimaan kohteen Reinin putoukset upeista nähtävyyksistä - juuri niistä, jotka kiinnostavat sinua eniten. Suunnitteletko matkaa kohteeseen Reinin putoukset? Expedia tarjoaa upean valikoiman hotelleja ja muita majoitusvaihtoehtoja kohteessa Reinin putoukset lähellä kohdetta Reinin putoukset. Muistathan ennen matkaasi tarkistaa Expedian matkaoppaista lisätietoa nähtävyydestä Reinin putoukset, jotta tiedät mitä sinun kannattaa lomasi aikana nähdä.

Parhaat hotellitarjoukset

Näytä kaikki 1 904 majoitusliikettä kohteen Reinin putoukset lähellä
Hotel & Backpackers Zak 113 €
Hotel & Backpackers Zak

Hotel & Backpackers Zak

Zentralstrasse 41, Neuhausen am Rheinfall, SH
   
  2.0 kautta 5.0 Tähteä

  Schloessli Woerth ja Reinin putoukset sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hostellista. Schloss Laufen (linna) ja IWC Museum ovat myös 3 kilometrin päässä. Neuhausen Badin S-Bahn-asema on 8 minuutin kävelymatkan päässä, ja Neuhausen am Rheinfallin asema on 6 minuutin kävelymatkan päässä.

  Hotel Edelweiss 113 €
  Hotel Edelweiss

  Hotel Edelweiss

  Pestalozzistrasse 20, Neuhausen am Rheinfall, SH
    
   2.5 kautta 5.0 Tähteä

   Schloessli Woerth, Schloss Laufen (linna) ja Reinin putoukset sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. IWC Museum ja Munot ovat myös 3 kilometrin päässä. Neuhausen am Rheinfallin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Neuhausen Badin S-Bahn-asema 11 minuutin kävelymatkan päässä.

   Hotel Rheinfall 140 €
   Hotel Rheinfall

   Hotel Rheinfall

   Zentralstrasse 60, Neuhausen am Rheinfall, SH
     
    3.0 kautta 5.0 Tähteä

    Schloessli Woerth ja Reinin putoukset sijaitsevat 2 kilometrin päässä tästä hotellista. Schloss Laufen (linna) ja IWC Museum ovat myös 3 kilometrin päässä. Neuhausen am Rheinfallin asema sijaitsee vain 4 minuutin kävelymatkan päässä ja Neuhausen Badin S-Bahn-asema 9 minuutin kävelymatkan päässä.

    Hotel Kronenhof 146 €
    Hotel Kronenhof

    Hotel Kronenhof

    Kirchhofplatz 7-9, Schaffhausen
      
     3.0 kautta 5.0 Tähteä

     Munot on 0,4 kilometrin ja Reinin putoukset on 3,9 kilometrin päässä tästä hotellista. IWC Museum ja Eisenbibliothek ovat myös 5 kilometrin päässä. Schaffhausenin asema sijaitsee vain 5 minuutin kävelymatkan päässä ja Neuhausen am Rheinfallin asema 29 minuutin kävelymatkan päässä.

     Blue Shield House
     Blue Shield House

     Blue Shield House

     84 Rosenbergstrasse, Neuhausen am Rheinfall, SH
       
      2.0 kautta 5.0 Tähteä

      Schloessli Woerth ja Reinin putoukset sijaitsevat 3 kilometrin päässä tästä rannalla sijaitsevasta perheystävällisestä majatalosta. IWC Museum ja Schloss Laufen (linna) ovat myös 3 kilometrin päässä. Neuhausen Badin S-Bahn-asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä, ja Neuhausen am Rheinfallin asema on 14 minuutin kävelymatkan päässä.

      Les Mignardises 207 €
      Les Mignardises

      Les Mignardises

      Dorfstrasse 20, Laufen-Uhwiesen
        
       2.5 kautta 5.0 Tähteä

       Schloss Laufen (linna) on 1,7 kilometrin ja Reinin putoukset on 3,2 kilometrin päässä tästä aamiaismajoituksesta. Schloessli Woerth ja IWC Museum ovat myös 5 kilometrin päässä. Neuhausen am Rheinfallin asema sijaitsee 24 minuutin kävelymatkan päässä.

       Superior Perheasunto Vanhassa Talossa, Rakennettu Vuonna 1707 466 €
       Superior Perheasunto Vanhassa Talossa, Rakennettu Vuonna 1707

       Superior Perheasunto Vanhassa Talossa, Rakennettu Vuonna 1707

       20 Dorfstrasse, Laufen-Uhwiesen, Zürichin kantoni
         
        0.0 kautta 5.0 Tähteä

        Schloss Laufen (linna) on 1,7 kilometrin ja Reinin putoukset on 3,2 kilometrin päässä tästä historiallisesta majatalosta. Schloessli Woerth ja IWC Museum ovat myös 5 kilometrin päässä. Neuhausen am Rheinfallin asema sijaitsee 24 minuutin kävelymatkan päässä.

        Hotel Promenade 228 €
        Hotel Promenade

        Hotel Promenade

        43 Fäsenstaubstrasse, Schaffhausen, SH
          
         3.0 kautta 5.0 Tähteä

         IWC Museum on 0,9 kilometrin ja Reinin putoukset on 3,4 kilometrin päässä tästä historiallisella alueella sijaitsevasta kylpylälomalle soveltuvasta hotellista. Munot ja Schloessli Woerth ovat myös 5 kilometrin päässä. Schaffhausenin asema on 7 minuutin kävelymatkan päässä, ja Neuhausen am Rheinfallin asema on 24 minuutin kävelymatkan päässä.