SAS: Lennot ja tarjoukset Expedialta - Vertaa ja varaa

Parhaat lentotarjoukset

Hinnat olivat saatavilla viimeisten 7 päivän aikana alkaen 62 € yhdensuuntaisille lennoille ja 144 € menopaluulennoille kyseisenä ajanjaksona. Hinnat ja saatavuus voivat muuttua. Lisäehtoja sovelletaan.

SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS
SAS

Viimeisimmät arvostelut lentoyhtiölle SAS

8. marrask. 2019

Aviomihen kanssa olisi ollut mukavaa istua vierekkäin

Tarkistettu asiakas
Kööpenhamina – Helsinki · SAS
29. lokak. 2019

Tulen matkustamaan uudelleen SASilla.

Tarkistettu asiakas
Helsinki – Tukholma · SAS
28. jouluk. 2018

Lennon seuranta matkan aikana puuttuu.

Tarkistettu asiakas
Helsinki – Málaga · SAS

SAS Lennot lta

SAS ja ebookers tekevät yhteistyötä tarjotakseen sinulle parhaat lentotarjoukset Suomessa. Vertaa ja varaa halvimmat SAS -lennot ebookers kautta – autamme sinua löytämään parhaat lennot, olivatpa ne sitten viime hetken lennot, halpalentoyhtiöiden lennot tai alennetut lennot. Varaa SAS -lentoyhtiön lennot ja nauti lomastasi.

SASon ebookersn arvostettu kumppani, ja me pyrimme vähentämään lentolippujen kustannuksia tarjoamalla käyttöösi helppokäyttöiset lentolippujen vertailutyökalut. Olitpa sitten varaamassa viimehetken lentoja tai suunnittelet matkaa tulevaisuudessa, ebookers voi auttaa sinua löytämään sinulle parhaiten sopivat SAS -lennot. Lennä valitsemaasi kohteeseen tyylikkäästi ja mukavasti SAS -lennoilla, tietäen, että olet varannut halvimmat lennot. Voit valita tarvitsemasi lähtö- ja saapumisajat lentäessäsi SAS -lennoilla. Kun varaat lennot ebookersn kautta, hyödyt käytettävissäsi olevista verkkotyökaluista. Näihin kuuluu lentojen vertailutyökaluja, jotka takaavat, että saat alhaisimman tarjolla olevan hinnan sekä itsellesi sopivimmat päivämäärät.